Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
 • Papiczky
  #1269
  Remélem tetszik, főként az új skót tartomány! :) Én nagyon élvezem így a játékot, hogy végre korrekten benne van Skócia!

  Mivel a módosítás életében mostanában meglehetősen sok verzióváltás következett be, ezért a következő képen fogom osztályozni az újabb verziókat (amennyiben lesznek).

  Harmadik számos verzió: Az az a x.x.1-es szám helyére az aktuális verziószám kerül. A harmadik számos verzió esetében a módosítás csak apróbb javításokat vagy változásokat tartalmaz, így miután egy olyan verziót telepítesz fel amiben csak a harmadik szám változott meg, az a mentéseidre teljes mértékben alkalmazható, egyáltalán nem okoz fagyást vagy egyéb kellemetlenséget.

  Második számos verzió: Ha verziószám második száma változik, akkor közepes változásokról beszélünk. Az új verzió telepítése után a mentéseidre nem lesznek érvényesek a változások, viszont továbbra is gond nélkül játszhatsz velük.

  Verzió váltás (első szám megváltozik): Kizárólag komolyabb módosítás esetén kerül sor verzió váltásra (pl új tartomány, stb). Ez semmi esetben sem tud együtt működni a mentéseiddel, és ha régi mentésekkel akarsz játszani, akkor a játék lefagy vagy kilép.