• soulhunter
    na,akkor mivel ennyire segitőkészek vagytok, van másik kérdésem is,mivel már megoldottam a problémát
    na szal
    a checkpointok oké...
    valami mentési lehetőség?
    nem akarok azért 2 orát játszani,hogy 1 rohadt mentésem legyen,az én menümben meg nincs save :(

és mivel rögtön az első 2kardos csákonál fogalmam sincs,h micsináljak, hiába erősitem be a kardokat, hiába lassitok időt, hiába nézek másik názetbe, stb stb..., igy aztán szeretnék menteni...

a popWW után azt hittem nem jöhet rosszabb...
    gamepad megvan, szal az irányitás fogjuk rá,oké

de a kamera... pffff...
    miután tultettem magam a vér látványak "csodálatosságán", és rájöttem,hogy fogalmam sincs,miért erőltetem az effajta játékokat, hát 1 uninstall előtt gondoltam megkérdezem,hol vagy hogy lehet menteni...
    remélem ebben nem lesznek ivokutak, mer akkor falba verem a fejem :)

a nénik bezzeg ki vannak dolgozva a grafikához képest :D
    a bácsik már nincsenek annyira... vajh' mé nem? :)

szoval az első csalodottságok után rájöttem,hogy tényleg nemtom,mé vittem végig az MP-ket, és a GTA3-VC-t,és mér jáccok az SAval,amikor fullra utálom ezeket :) TRre sávszélességet sem pazarlok :)

na mind1, nem fikázni jöttem,csak érdeklődni,hogy HOL VAGY HOGY LEHET MENTENI :)
    mer végülis egyszerűnek tűnik a játék,szal könnyű kikapcsolodásnak jo lesz...
    csak ez a felesleges láblevágás + kettévágás + stb "effektek" nem dobnak rajta sokat, de végülis 1x mindent végig lehet vinni :)