SG - Az új design. Miéééééért?
-
Persze, ezt is lehet logónak nevezni, meg még sokmindent, de ezért fizetni? Ez úgy néz ki mint amit Wordben leírt és mögérakott egy négyszöget vágott sarokkal. Ez inkább egy sg light, amit a modemeseknek csináltak, hogy gyorsan betöltse. Az odáig rendben van, hogy az egyszerűségre törekedtek, na de ennyire? A világoskék háttérrel semmi bajom, de az üzenetbeviteli mező és a gombok már nagyon gyengék, a menüről meg ne is beszéljünk(ilyet kb egy Web Page makerrel, vagy valami hasonló programmal lehet csinálni, bár ott is a gyengébbek közül való lenne). A makrók menüpont, nagyon nem jó, nem értem miért nem volt jó az ablakos megoldás, mert aki másolni akarja a jeleket, annak megkell nyitni néhányszor. Az üzenetvisszakeresésé is nagyon "dizájnos", hogy most ott lent jeleníti meg egyben, de 1 nem lehet becsukni, ami irtó előnytelen, 2 már kedvem sincs rákattintani, mert régebben, amíg ráugrott az üzenetre, megnyomtam a Backspacet és visszaugrott oda ahonnan jöttem. A lenti gombokra kisebb betűméretet már találni sem bírtak volna, ráadásul a narancssárga alapon fehér betű a legjobb megoldás:(. Remélem lesz valami fejlemény, legjobban a logót és a hátteret hiányolom.