- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Gabe18
    #14011
    Nagyon nem lepődtem meg. A nulla lőtt gól idegenben jól beárazta a lehetőségeinket.

    Egyik elődöntőt sem láttam, igy erről a két meccsről nem mondanék semmit. Az eredmény végül is magáért beszél.



    Gyakorlatilag a Guardiola-s Bayernt 3 év alatt a teljes spanyol elit lerendezte, 3 teljesen különböző játékstílussal. Ennek tükrében engem a hétvégén talán behúzásra kerülő sorban 4. bajnoki cím nem nagyon vigasztal (már ha ezek után be nem dől az egész csapat, és jön ott valami katasztrófa).



    Ez a 3 év a tegnapi után pedig szerintem egyértelműen gyengülés. Guardiolát azért hozták hogy a Jupp által elért szintet tartsa. Most nyilván nem arra gondolok, hogy mindig nyerjen meg mindent, de hogy egyszer se jut be a BL döntőbe, ez azért asszem egyértelmű visszalépés. A Guardiolás takarózás pedig nagyon átlátszó, miszerint neki a bajnokság volt mindig a legfontosabb. Persze, egy olyan cím, ahol 34 meccsen szinte alap volt hogy kijön ennek a csapatnak az erőfölénye a Bundesligában.



    Azt pedig már megint egy másik mese, hogy ez a 3 év is hogy zajlott le. Az első évi látványos de kissé unalmas labdatartós Bayern, amit követett a második év a labdatartós de már nagyon nem látványos, és az ide, ahol sokszor szinte már nem is látszott a mezőnyfölény, annyira semmitmondó, és céltalan volt a játék.