- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Gabe18
    #13974
    Sajnos csak összefoglalót láttam most reggel a meccsről.

    Egyrészt biztos óriási élmény volt élőben látni egy ilyen fordulatos meccset, és sikert. Illetve elismerés jár a továbbjutásért, illetve a küzdeni tudásért.

    Másrészt itt BL győzelemről szerintem kár álmodozni idén is. Ez a védelem, illetve védekező taktika kis túlzással olyan járási sörkupa szint. Hát 0-2 után csak a ziccerekből kaphattunk volna még hármat. Persze, ott már valamilyen szinten kényszerpályán volt a csapat. Na de a két gól. Jó ég. Alaba akiről azt hittük a védelem legstabilabb embere, ilyen hibát csinál Neuer-el? A másodiknál meg 6! Bayern világsztár közül egy nem jut el odáig hogy fél pályánál... na jó nem, 40 méternél... ehh még mindig jön, na akkor 20 méternél felrúgom ezt a csávót aki itt viszi a labdát??? Nem, hanem köröznek körülötte mit a bolondok. Ez a Kimmich gyerek meg, hát könyörgöm rossz nézni ahogy mindenki beforgatja, átmegy rajta, aki nem Bundesliga kieső szint. És most már nem tudom elfogadni hogy nem középső védő. Könyörgöm, oldja meg... vagy mondja hogy nem megy és üljön a padra. De ez vicc.

    Szóval rossz belegondolni ezzel a csapattal megint egy Barcelona támadósor mit művelne. És gyanítom, annyit azoknak megint nem tudnánk rúgni hogy egál legyen a dolog. De persze nem sokkal biztatóbbak a kilátások mondjuk egy Real vagy PSG ellen sem, ahol előre megint csak van pár kellemetlen figura.

    Olyan érzésem van mint tavaly a Portó meccs után. Egy papíron gyengébb csapat ellen jó nagy gödörből kimásztunk, és elhisszük hogy minden ok. De mi lesz ha jön egy papíron sem gyengébb?

    Na de nem rontom tovább a hangulatot. Ami biztos, Müller-nek szerződés 38 éves koráig minimum, nem akarom más klubcsapat mezében meglátni.