- Ennyien nézik most a topikot!
-
Borzalom amit ma leműveltünk. Dekoncentrált fos volt az egész, 0 támadójátékkal, és 0 akarással.
Hihetetlen, hogy ez a bohóc Dante még itt játszik, legkésőbb télen kivágtam volna, mint macskát...
A másik, a VB-győztes gyöngyszem pedig úgy tűnik, mostmár minden fontosabb meccsre tartogat nekünk 1-2 olyan védelmi megmozdulást, ami gólt ér. Sajnos az ellenfélnek.
Egy-két játékost leültetnék a padra egy pár meccs erejéig, csak az a baj, hogy 13 mezőnyjátékos áll így is Pep rendelkezésére, és sajnos a legtöbb hiányzó alapember.
A bíró szépen fújt a Portónak, estek keltek, ő pedig ette ezerrel. Szerintem a tizenegyes előtti szituáció is szabálytalan volt, Lahm sárgájánál hozzá sem ért az emberéhez, Bernat egy kar megfogásáért kapott lapot a félpályánál. Persze ez csak adalék, és semmit nem von le, hogy katasztrófálisak voltunk.
Nem várok mást a visszavágótól, erre az évre ennyi volt a BL szerintem. A Porto a maihoz hasonlóan menni fog mint a mérgezett egér, nekünk pedig a rengeteg sérülés miatt nincs esélyünk a megújulásra. Nyomni fogunk, görcsösen, ez pedig kiváló táptalaj az ősi ellenségünknek: a kontráknak.