10632911461528009486.jpg
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
 • PrasCo
  #8912
  Random a loot (ill. ha jól emlékszem, a hajóroncs valahova a környékedre spawnol akkor, amikor kinyitod a palackot, érdemes így tervezni), úgyhogy nem tudom pontosan, de Indiaman-nal mennék, igen, vagy két-három TBriggel. Gondolom, csak mélyvízű régiók játszanak.
  Említetted, hogy a PvE szerveren vagy, ez esetben javasolnám, hogy
  - akkor is nyugodtan szerezz be néhány Indiaman-t (annak megfelelően, hogy a flotta-perkjeidet hány hajóra tervezed), ha nem tudod teljesen feltölteni őket legénységgel, a lényeg, hogy a minimum crew rendben legyen. Ezen a szerveren harcra nem kényszeríthet külső hatás, a nagyobb raktér pedig sokat tud segíteni és kicsit letöri a grind-öt a kevesebb forduló miatt. Amennyiben módod van rá, specceld őket sebességre.
  - Ugyanilyen megfontolásból dönthetsz úgy, hogy a teherszállító hajóidat nem szereled fel ágyúkkal, ezzel is felszabadul 10-15% teherkapacitás. Ennek hiányában nem tudsz útközben elfogni mondjuk útba eső kereskedőket, de nekem pl. az extra kapacitás, ha már egyszer pénzt akarok csinálni, többet ér, mint szarakodni egy elfogással egy potenciálisan eleve telerakott hajót irányítva egy olyan lootért, ami aztán vagy értelmes lesz, vagy nem, ráadásul esetleg dobnom kellene érte valamit a saját rakományból.
  Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2022.02.08. 11:56:41