10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Egyetértek. Egyszerűbb lenne.

Azt elsőre kijelentem, hogy brit és kalóz én tuti nem leszek. "Craftolni" akarok, nem állandóan PvPzni. A másik két nemzetnél azonban vannak biztató jelek.

-A franciák pl. az új buildben kapnak egy Deep N.Harbort Havana közelében ami elgondolkodtató, de még mindig marha sok szar helyen lévő városuk van, amit pár kalóz állandóan PvP zónának "avat fel", lezárva az egész környéket láncolatot alkotva a zónák között. Ráadásul ha vagy Havanát, vagy Cayo de Marquist támadják, mindkettő piros körös lesz, átfedheti a kör az adott várost, így mókaterep kalózoknak. A spanyoloknak amúgy Havana fekvése a gyenge pontjuk. Mondjuk nem tudom gyenge pontjuk lenne-e, ha nem lenne ekkora különbség a kezdő és a haladó játékosok szintje között, mert a spanyolok most jöttek be. Minden esetre rémálom ami a Tortuga-Legoane térségben jelenleg esténként folyik ... Viszont jól működő francia béta guildről nem tudok. A jelenlegi helyzetet nézve jeleit sem tapasztalom, hogy a térképen volnának, pedig amikor bejöttem, a fél terület az övék volt, de te belülről jobban látod mik az előnyeik.
    -Spanyol részről pl. az a nyerő, hogy jól lehet fejlődni kezdőként is anélkül, hogy PvPbe keveredne az ember, jók a kerskedőhelyek, és Caracasig, level 28ra simán fel lehet vinni anélkül, hogy az ember akár 1 hajót is elveszítene, és mivel Campechere és Sisalra épül a kezdő spanyol kereskedelem, így a beszerzéssel sincs gond. Utána sajna át kell menni a kis szigetekre küldizni és innen jönnek a bonyodalmak ... Kereskedés és craft szempontjából meg ideális. Ugyanis Tax Evasionos freetrader skillel lazán tudok más térségben is gyártani, anélkül, hogy a gatyám is rámenne.
    -A britek helyzete talán a legjobb, ráadásul kurva sokan vannak, és még többen lesznek, mert szinte mindenki brit lesz vagy kalóz, aki mostanában jön be, így sok értelme nincs velük nyomni. Ez a megoldás engem nem is érdekel.
    -Az igazán szervezett guildek, többszáz taggal, viszont a leggyengébb sideot szokták választani, ami hosszútávon szintén elgondolkodtató, különösen, hogy a nagy hajók építéséhez kell az a bizonyos "writ", és azt csak a PvP port foglalás, harc, majd kikötő reset adja ... Francia guildben ilyen még nem találtam, britben és spanyolban már igen.

-Trinity vs Invisible FR :)
    Az oké, hogy a Trinity úgymond jobban fordul, gyorsabban tölt, de az Inv. FC-nek 30 40 fontos, 28 28 fontos, 28 12 fontos, 16 8 fontos ágyúja van 825 fős személyzettel, míg a Trinitynek 28 24 fontos, 28 18 fontos, 28 11 fontos, és 8 6 fontos ágyúja van 600 fős személyzettel. (Az a 30 40 fontos ágyú azért komoly dolog ...) Ennek ellenére lehet, hogy igazad van sajna még nem tesztelhettem, de talán ma majd lehetséges lesz ... :)
    Amúgy Katie Braye, tengerésztiszt, privateer vagy freetrader (jelenleg)?
    Milyen hajód van most és hogy állsz?

(Ilyen csatát sajnos még nem láttam testközelből, de szerintem ha a Trinity tüzel először, akkor tuti kipurcan. Ha az INV FR stolen canisterrel bele tud Pukkantani a Trinitybe 1x nagyon közelről, akkor nem lesz aki produkálja az újratöltést a Trinityn, és akkor is vége a mókának. Mégha a Trinity le is szedne az Inv. FR legénységéből kb. 200 embert az első lövéssel, ne felejtsük el, hogy még akkor sem biztos, hogy nyer 1 vs 1-ben,, különösen, hogy az Inv.nek is lesz jópár töltött ágyúja (56) a szintén első lövéséhez, amivel akár 3/4 legénységét is elsöpörheti a Trinitynek. Mellesleg remélem ma látunk majd ilyen csatát.)