• Zozo76
    En is, a neten csak ezt nyomom. Nem reg fejeztem be a HEROIC modot, most nyomom a Legendary-t. Bar meg csak a harmadik palya elejen vagyok. Szerintem a HALO nagyon megosztja a kozonseget. En hala istennek azon az oldalon vagyok aki nagyon szereti. Ami szamomra a legjobb benne hogy osszemixelve van benne sok olyan elem amit akkor kepzeltem egy jatekba amikor meg az Unreal Torunament-et nyomtam:

+Allando akcio (ha megolnek rogton jatszhatsz tovabb, nincs "mela-les" mint a Counter Strike vagy a American Army-ban)

+Jarmuhasznalat (ami a legjobb amit valaha lattam jatekban. Ehez kepest nevetseges pl az UT2004-ben levo jarmuvek)

+Iranyitas (Az hogy FPS de a jarmuveket vezetve kivulrol latod szerintem marha jo. Es itt lattam elosszor hogy nem a jarmuvet iranyitod direktbe, hanem amerre nezel arra megy. Itt monden olyan kezes, konnyu hasznalni. Meg tudom csinalni hogy kiugrok a dszippbol es egybol be a tankba anelkul hogy a labam erintene a talajt. Szuper!)

+Fizika (Klassz hogy kissebb a gravitacio mert ugye egy mesterseges gyurun jatszodik a jatek ami forog igy erve el gravitacios hatast. Tetszik hogy a jarmuvek nem serulnek -multi alatt-).

+Single (Azert szeretem mert bar a sztory mod is szinte vegig hentelesbol all de ezt ugy eri el hogy megis erdekes marad es arra sarkall hogy jatszam tovabb)

+Mentes (Ez a vilagon a legjobb mentesi rendszer. Miert? Mert ha allandoan menthetsz akkor mentesz is lepten-nyomon. Most ugy jatszom a HL2-t is. Ha meg nem lehet menteni a palya kozbe akkor az ember esetleg osszetori a gepet. Persze nincs igazi kozep-ut mert itt is elofordul hogy jo lenne ha adna egy checkpoint-ot egy kiados loveszet utan de esetleg meg az odebb van. Szerinte ez a legjobb megoldas az allando mentes es a csak palyankenti mentes kozott.)

+Konzol (szerintem jott tett a programnak hogy konzolra irtak es onnan PC-re ettol kicsit fura de szeretni-valo felling-je lett)

-Konzol port (ez az egy borzaszto negativum van vele kapcsolatban hogy nem mai program es igy is le kellett kapcsolnom a tukrozodest + az arnyekokat hogy birja a gep 1024x768-ban. Viszont ettol nehany helyen igencsak esik a grafikai szinvonal)