The Movies & Stunt Effects
  • PiszkosFred
    Huh, azt hiszem most sajnálom csak igazán, hogy anno lemondtam róla. Eddig nagyon bejön, habár kissé túl sok minden van amire figyelni kell(ene), de szerencsére úgyahogy átlátható. Holnap keresek valami részletes faqt, aztán tisztázok pár dolgot ami még homályos.

De azt megkérdezném, hogy én alap játékot játszok egyelőre, nem sandbox vagymi (sz'al sima newgame, szájbarágós módszerrel az első 1-2 film kapcsán). Most odáig jutottam, hogy csináltam már 4-5 filmet, színészeim és rendezőm kezd belejönni, stb. A kis dumálós tutorial "elhagyott" ;], ezért kérdezném azt, hogy a game figyelmeztet majd ha valamit nagyon rosszul csinálok? Pl érzem hogy kellene fizu emelést adnom, de nem akarok, a kritikus helyzet ha előáll, szól a gép?

Másik dolog, hogy az egyes díszleteket, fogatási egységeket úgyahogy javítgatják a technikai stáb tagjai. De a fűre nincs valami kertész legény? Egyre jobban kopik kifele ;]

És még egy kérdés. A színészeinket lehet automatizálni, mint a simsben pl? Úgy értem, hogy eltervezek neki 4-5 lépést előre (kis gyakorlás, öltözködés, kaja, kosárlabda, megint gyakorlás, stb), hogy ne kelljen nagyon szemmel tartanom?

Hirtelen ennyi ;] Köszönöm előre is a válaszokat.