-
A csávó egy sírkövön üldögélve(egy temetőben)a térképet vizsgálgatja, amikor megszólal a csaj a háta mögött(persze hirtelen,hogy a csákó szívrohammal küszködve ráfogja a stukkerét):
-Elgondolkoztál valaha hogy miért is vannak sírok egy ilyen helyen?
(közben nyugalomra inti hősünket)
Bemutatkozik: -A nevem Eve..
-Jó neked :) mondja a főhős..mit akarsz?
Segíteni akar hogy levadászhassuk Lucifer seregeit...tudja a hollétüket és ismeri az alvezéreket, akik a csapatokat vezetik.
-Ha mindet el akarod pusztítani, szükséged van a segítségemre...mondja a csaj.
-És nekem bíznom kell benned...mert...
-Nincs időnk most erre Daniel, érzed hogy ember vagyok....csak mondom, hogy a térképed nem helyes...add ide.
Igen...látod ezt a hordát-a térképre mutat-itt fent?Támadásra készülnek..nincs sok időnk!
-Honnan tudod mindezt?
-Több ideje vagyok itt,mint azt te eltudnád képzelni, ismerem ezt a helyet..az elsők között voltam akik látták bevonulni a seregeket...egyedül nem tudtam volna megállítani őket. És itt jössz be te a képbe. A pletykák gyorsan terjednek..azt mesélik igazi katona vagy!
-Hát igen , tudok vigyázni magamra!
-Remek,de mielőtt elindulunk tudnod kell valamit...
ugyebár halott vagy ...ez a hely se nem a menyország se nem a pokol..itt vagy a múltad miatt,hogy megtisztulj mielőtt átlépheted a kaput!
-A kapuk léteznek? Azt értem, hogy hol vagyok-erre már az első alkalommal rájöttem,amikor meg kellett védenem magam a démonoktól-csak azt nem értem MIÉRT vagyok itt,hisz rendes életet éltem,nem ezt érdemeltem!
-Fogalmam sincs miért vagy itt-valami titok..a múltadból.
Kérdeztem tőled valamit:-Gondolkoztál már azon,miért vannak sírok egy ilyen helyen?
-Hát igazából nem!
-A legtöbb halandó nem is!Itt várják a lelkek hogy megtisztuljanak. Itt nem tudsz meghalni,mivel már halott vagy..a tested csak bábú,ami a lelkedet hordja--ha sokat vársz lelkedet elrabolja egy démon és a pokolra küldi. Viszont ha eljön a megfelelő pillanat..egy angyal jön érted és bebocsátást nyersz a mennyországba.
Eve elmondja hogy Lucifer rájött a két világ közti közlekedés módjára..a sírokon át közlekednek a seregek,bár nem tudni pontosan melyeken.
-Nincs sok időnk...később találkozunk..sok szerencsét.
Hát nagyjából ez történik..persze nem szóról szóra.