border=0>

border=0>



KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

  • Kurfürst
    #19363
    Ezekszerint 4 rugóért.

    Ha barkácsolós kedvedben vagy, esetleg nézz bele a cuccba a mechbox.com-os videók alapján (nagyon jó referenciák!). Kezdetben elég ha leveszed a motort (ver 2 GB-nél asszem még egyszerűbb mint az enyémen) és úgy próbálod ki hogy egyátalán megy-e terhelés nélkül, így az elektromos problémát többé kevésbé kizárhatod vagy megerősítheted a GB bontása nélkül. Utólag belegondolva, nem egy ördöngős szerkezet, csak odafigyelés kell és lassan, nyugodtan szerelni, 2x is ellenőrizni, az apró kis szarokat már közben tamatikusan rendezni, nem elveszteni őket. Ha valami nagyobb/többfajta gebasz van, vagy istennek sem tudod összerakni, max. mégis megy WD-hez.

    Nagyobb bajt szvsz mint ami van akkor tudsz csinálni ha nem figyelsz oda és nem gondolkodsz közben.

    Ha meg se moccan, csak kattog, valszeg a motor halhatott be, vagy ha forog lehet hogy legyengült és nincs elég nyomatéka hogy megmozgassa az egész belsőt.

    Én vettem egy Cyma motort kőkemény 1000 Ft-ért, beforrasztottam a CA helyére és ment a dolog (az hogy a GB-t is szétszedtem vakvágyány volt ebből a szempontból). Egy próbát megért, most működik szépen, a lőtáv is szemre olyan mint előtte. Ha meg behal egy idő után, vagy veszek egy másikat, vagy beruházok egy Guarder nagynyomatékú motorba és le van tudva a dolog egy életre.