Bajnokok Ligája
  • 6unn3r
    #10584
    Lehet szapulni a Real Madridot, de azt hiszem minden, de minden a játékvezető kezében van ilyenkor. Egyik játékos sem tagadná meg a gólt, még akkor sem, ha tudatában van a les tényének. A partjelző benézte, Kassai meg rá van hagyatkozva. A többi dolog viszont az ő sara.

    -Robben dobta magát, nem volt tizi (bár tény és való, hogy a Bayern gólszerzése jót tett a meccsnek)
    -Vidal, ha nem is azért a belépőért, de már korábban megérdemelte volna a pirosat
    -Casemironak sem lett volna szabad befejeznie a mérkőzést
    -elmaradt egy tiszta büntető Casemiro buktatásánál
    -Ronaldo két gólja is lesről született....mi több, Marcelo passzánál élőben is lehetett látni, hogy előrébb van, rá is legyintettem, hogy úgyse adják meg....

    Viszont a meccs nem csak ezekről szólt. A Bayern se Münchenben, se Madridban nem játszott veszélyesebben a Realnál. Hiába volt labdabirtoklási fölényük, a Madrid rendszerint életveszélyesen kontrázott. Gondoljunk bele Kroos is hányszor bombázta felé tiszta gólhelyzetekben, illetve CR is elönzőzött egy ajtó-ablak ziccert Benzema kárára. Érzésem szerint Zidane taktikája érvényesült mindkét találkozón. Tény és való, hogy a kiállítások nagyban hozzájárultak a meccs végkimeneteléhez, de a játék képe alapján úgy gondolom, hogy szorosabb meccsen, de a Real jött volna ki továbbjutóként 11 vs 11 esetben is. És megint nem elhanyagolható tény, hogy az odavágón is kapott a Bayern egy alibi tizit. Más kérdés, hogy a vadbarom Vidal kilőtte a stadionból.

    Nyilván érdekes, hogy az ekkora játékvezetői tévedések miért pont a Barcelona meg a Madrid meccsein jönnek elő, fogalmam nincs mi van a háttérben, ha egyáltalán van. De két meccs alapján nem volt jobb a Bayern, bírói tévedések ide vagy oda.