Jogosítvány
  • Cvd
    Személyaauóra én is nöi oktatót fogtam ki, maga volt a pokol.:) Csak pár példa:
    - a kézifékes elindulást gyakoroltuk még rutinon. A fékkart óvatosan húzogattam, mert bizonytalannak éreztem, mintha nyúlt volna a bowden. Így viszont nem fogta meg az autót rendesen, és folyton csúszott hátra a lejtőn. No ezen felidegelte magát és leb*szott hogy miért húzom be rendesen. Mondtam hogy mi a helyzet, de nem foglalkozott vele, egy "Na majd én megmutatom" mondat közben izomból behúzta - csakhogy a kar függőlegesen állt meg, merthogy elszakította a haldokló bowdent is.
    - forgalomban néha 50km/h fölé mentem, de csak nagyon kevéssel. Ha ezt észrevette, akkor azonnal jött a tanító jellegű "Mennyivel is mehetünk?" kérdés. Oké, lassítottam, csakhogy ő figyelt továbbra is, és ha akár 49-ig visszaesett a mutató, akkor már tette is hozzá hogy "De 50-nel megyünk." Ráadásul a jobb1-ről nem látni ugye az órát pontosan, ezért áthajolt hozzám, úgyhogy nem láttam tőle jobbra, nem láttam hátra a belső tükrörben sem.
    - párhuzamos közlekedésnél mindig akkor kellett sávolt váltanom, amikor mellettem is haladt autó. Nem gond, lassítottam és beálltam mögé. Már jött is a duma hogy miért nem gyorsítok be elé? Ezt mondjuk soha sem mertem megpróbálni, hisz akkor bőven 50 fölé kellett volna nyomni, akkor meg életbe lépett volna az előző pont. Ez még el is menne, node egyszer beszéltem egy haverral aki utánam pár héttel vezetett ugyanannál a nőnél. Namost haverom hasonló esetben mindig begyorsított a mellette haladó elé, et ő a "Miért nem lehet belassítani mögé?" mondatot hallgatta.:)
    Mondjuk azt nem állítom hogy minden női oktató gyenge, de én kifogtam. Teljesen az ellentéte volt a tavalyi motoros oktatóm (férfi). Halálnyugodt volt, ha hülyeséget csináltam akkor nem ordított le azonna, így végképp összezavarva, hanem mikor nyugis részre értünk akkor nyugodtan elmondta hogy mi volt a gond. Az utasítások kábé fele meg arra vonatkozott hogy mikor melyik oldalon melyik miniszoknyás csajt figyeljem meg.:)