A képek elég jól néznek ki...
-
nyah akkor kis segítég a nem bétázóknak, illetve a most kezdőknek. vigyi, spoiler :) gonoszoknak főleg
Gondolom a refugees island-al nem lesz gond, fontos megcsinálni a drake-faszi craftos küldijét (vartorony), valamint elvinni a karit az orc-cave-s küldetésig, addig a questig gyak. fel is ruháznak a reward-okból. Vannak még + küldik, pl a leguccsó terület elején a sátornál a csajnak kell 3 csont, amit a cemetery-ből lehet kiszedni. Az ottani csontik dobálnak még egy térképet is, amit közelebbről megnézve egy questhez juthatunk, ahol is rockbelly kapitányt lehet vele kinyírni ami dob pár cuccot.
Freeportba ill quesqnosba érve kezdődik a móka, mindenki kap egy citizenship task-ot, amit először meg kell csinálni hogy a város többi részébe is el leehessen jutni. Ha az kész, legközelebb csak 8. szint után kell kötelező questet ami a specializáció miatt kell, a küldi automatikusan megjelenik a journal-ban.
Fontos quest-adó helyek freeportban: North Freeport itt van az academy (varázslóknak) illetve a war temple vagymi (melee-hez), ide kell jönni az első kasztváltó küldi miatt.
West freeport. Itt a helyi városvédők épületében lehet egy jó csomó küldetést elvállalni jutalomért. itt van egy averus nevű fickó is, jó a küldije, wailing cave-be visz, ami szerintem alacsony szinten (13-14-ig) a legjobb fejlődési hely. a cave-s crossroads-tól ÉNY-ra van
a hegyvonulak keleti oldalán.
fontos helyek. a nagy sík terepen (commonlands) lehet griffekkel is nyomulni, nagyon kell vigyázni rá, hogya nektulos forest-i állomásnál lévő torony rohadt veszélyes! én szóltam .P láthatatlan szolgák vannak, akiket legtöbbször akkor veszi észre az ember, amikor már támadják.- Berohanni csak 18-20. szint felett. Na egyenlőre ennyi, rohanok pá, talán este bb