Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • JaSoN HuNTeR #63821
    Sziasztok van egy olyan problémám hogy amikor zenét hallgatok ITunes-al vagy youtuben akkor recseg,ropog,pattog vagy nem tudom hogy nevezzem ezt de furcsa hangot adnak ki a hangszóróim, érdekes ha videojátékkal játszom vagy filmet nézek a gépen a VLC playeren akkor nem csinálja ezt, rádugtam már más hangszórókat is, azokkal is ugyan ez a hiba.

    Érdekes hogy nem mindig csinálja,de általában igen, valamikor szép tisztán szolnak a zenék,azt vettem észre hogy miután elkezdek szörfölni a neten akkor jobban csinálja, újraindítás egy ideig megoldja, raktam már újra a windowst is, az se segített, próbálkoztam driver cserékkel, azok se segítettek, már amióta összeraktam ezt a gépet azóta ilyen de csak most van vele időm foglalkozni.

    Esetleg van valakinek erre a problémára valamilyen ötlete hogyan tudnám megjavítani?

    Videót is mellékelem hogy hallhassátok hogy milyen is a valóságban:



    A gépem : GIGABYTE Z170-HD3P | i7 7700k| 16GB Corsair 2666mhz| Gigabyte GTX 1060 6GB G1 Gaming |