Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Cat #512
    figyuzzatok
    nézegetem index sulinet topicát:

"vegyünk egy 180 000 Ft-os konfigot (Ne HP, DELL, Fujicu, IBM gépet, hanem pl CHS, EBolt Kventa) és
    K&H bérleti konstrukcióját, a THM 26.8% vagyis a végösszegg 228 240 FT, amiből 180 000 (3*60 000) adó kedvezmény vehető igénybe, vagyis a számítógép 48 240 Ft-ba kerül. Figyelembe véve, hogy az árat 8 év alatt kell kifizetni (az első 3 évben 85 590Ft-ot kell törleszteni és már visszaigényelhető 180 000Ft).

Ha megvan neked kpban a 180e Ft, akkor "érdemes" a K&H Sulinet Expressz letétet igénybe venni az elérhető maximális, 3x60 000=180 000 forint adókedvezmény kihasználása érdekében. A Bank szolgáltatásaiért mindössze évi 6000 Ft adminisztrációs díjat kell fizetni a letéti szerződés megkötésekor, előre, egyösszegben (48 000Ft vagyis nyersz 240 Ft-t :-D ). "

nyilvánvaló, hogy nálunk az első, hiteles variáció nem érvényes, mivel vszinuleg sokatoknak nincs keresete, továbbá szerintem ezeket csak komplett számítógépkonfigurációknál lehet felvenni

a második viszont annál inkább: ezekszerint ha berakok k&hba 180ezret, továbbá fizetek 6e ft letéti dijat, akkor akár Canon IXUS 400 ast is vehetsz 3x6ezer ftért
    ez egy 4 megapixeles, fémházas nagyon minőségi gép
    jolmondom? keressetek hibát pls!

(ha valaki nemtudná, a sulinet vagy egyszeri 60ezret jelent, vagy hitelre, bank közremüködésével maximálisan 3 éven át igényelhető vissza. A k&h ennek megkerülését teszi lehetővé)