border=0>

Vissza a jövőbe
  • IStexI
    Na akkor itt az okfejtésem és az ábrám! Végig olvassátok el... Vonatkoztassunk el most a filmtől. Itt 1 egyszerű történés: kívácsni vagyok a karácsonyi ajándékomra:) ezért bepattanok az időgépbe és elmegyek karácsony másnapjára, hogy megkérdezzem magamat, mit kaptam!

A felső ábra szerint ahogy a filmben is van ma dec. 20.án bepattanok az időgépbe és pillanat alatt ott leszek 25.én! Az időutazott énemet a zöld emberke jelzi most tekintsetek el a kezdetleges ábrától:)))) aki találkozik az életét folytató énemmel aki közben telezabálja magát mákos kaláccsal és megkapja az ajándékát! Na ez az ami nem lehetséges!!!!

Középső ábra, ahogy valóban történne az idutazás: a zöld időutazó énem bepattan a kocsiba, ugrik 25.ére, bekopog magunkhoz de nem találja ott magát, hanem csak 1 sík ideg családot aki nem érti, hova tűntem pont karácsonkor az elmúlt pár napban. Azt hitték valami bajom esett már értesítették a rendőrséget és válaszra várva néznek rám!

Vagy... a legalsó ábra szerint ahogy hagyományos módon:)) juthatok el az 25.ére, nem csinálok semmit csak folytatom az életem...

Ami jól láccik az ábrákon: az első esetben, ahogy szerintetek és ahogy a filmben is van, KETTŐ VAN BELŐLEM miközben telik az idő dec 20-25-ig, csak az 1iknek 1 pillnat műve az egész a másiknak meg végig le kell élni és ez lehetetlen, a filmben nem térnek ki rá és nem magyarázzák meg!!! A múltba utazva (erre még kitérek) lehetséges de a jövőbe nem! Amikor beülök az időgépbe és elmegyek nem marad ott belőlem még 1, hogy folytassa az életem addig amíg megérkezem! Ez csak úgy jöhetne össze ha hirtelen teremne a helyembe 1 másolat aki folytaja az én életem, vagy a másolat megy el helyettem!!!

Ha a múltba megyek akkor lehetséges, hogy találkozzak magammal mert már az eddig eltelt idő megtötént és léteztem benne! De ha elmegyek a jelenből akkor a tovább nem létezek csak attól az időponttól kezdve ahová megérkezem a jövőbe.

Nekem ez az 1ik kedvenc filmem, ha nem így lenne akkor nem írogatnék ide és nem pazarolnám az időmet. Szal Bobo ezt ne személyes támadásnak vedd nem fikázni akarom a filmet. Épp ezért ilye jó mert megmozgatja a fantáziámat! Én értem amit te mondasz csak szerintem hibás az elmélet. Én most leírtam mi benne a hiba és, hogy az enyém mért jó! Ha le tudod írni, hogy enyémbe mi a hiba és ezzel szemben a tiéd mért jó akkor és helyes akkor természetesen elfogadom de abból nem értek, hogy: ennél jobban nemtom elmagyarázni és leírod mi történt a filmben amit itt mindenki tud...

És akkor kanyarodjuk vissza a filmhez és képzeljük el amikor a doki elviszi Martyt és Jennifert a jövőbe és maradjunk ott gondolatban nem kövessük a őket a jövőbe ahogy a film! Látjuk ahogy elhúzza a csíkot a Delorean, jön Biff: "Repülő Delorean! Ilyet még életemben nem pipáltam!"
    Na most jön a lényeg: Biff csodálkozik még 1 darabig elpakolja a tisztítószereket és hazamegy emészteni:) Kezd esteledni... George hazatér a munkából, beáll a garázsba. Jé itt van a Toyota! Marty nem azt mondta, hogy elmennek kirándulni? Na mind1 bemegy. Megjönnek a többiek is. Készülődnek a vacsorához. Lorean megterít majdpeig közben mondja: Martyék biztos jól érzik magukat. De hát itt van a kocsi a garázsba - monya George... Az aggódó szülők felhivják Jenniferéket akik elmonyák, hogy egész nap nem látták Jennifert! Úr isten akkor hol van Marty??? SEHOL BAZZEG ELTŰNT A JÖVŐBE!!!!!! VÁGÁSI?:))))