Amúgy tényleg csinálhatnának végre valami kis peccset, mert a Z28 se mai már.
Legalább az 500servers-es srácok is jól éreznék magukat.
Minap is jött a levél, hogy mivel a múltkor szóvá tettem, hogy a karbantartást 30 perccel jelezte csak előre, így most szól, 24 óra múlva esedékes lesz. Mondom oké...
Leírta, mikor lesz vége... valami hajnali órákban.
Délután nézem, még mindig nem megy a szerver... postaládám üres...
Írok nekik support ticket-et, hogy mi a szitu, erre volt kedves küldeni nekem egy linket, hogy lfsforum.net-en jelezték, nagyobb a gubanc, mint gondolták, illetve tegnap reggel óta nem aludt.
Én finoman megjegyeztem neki, hogy az alvási zavarok nem tudnak érdekelni (egyéni szocproblem), mint ahogy az sem, hogy egy másik oldalra nyomtak be némi infót. Én tőlük rendeltem szolgáltatást, ami ki van fizetve, van hivatalos oldaluk, miért nem ott teszi ki az infót, sőt, fejleszthetne a supporton, mert a high-on jelölt jegyekre is 1,5 nap a válasz.
kb. 30 perc múlva elindult a szeró, majd jött a levél:
Most már fut a szervered.
Szóval, ha valaki tud megbízható, stabil szolgáltatót, amelyik hasonló árfekvésben ténykedik, és van Airio vagy Lapper (bár már előbbire nagyon rászoktunk) is a szerver mellé, ne tartsa magában.
Az se baj, ha rFactort is tud hostolni a cég(persze csakis úgy, hogy akármikor, szabadon át lehet tenni másik modra, nem pedig modváltásonként X összeg).
Addig is, aki akar, használja a szerónkat, már ha érez az adott beállításokhoz kedvet.