A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • M313R

"gépigény változás ??"

Természetes megnő a gépigény is, de eddig is ez a játék volt az egyik legerőforrás-igényesebb szóval ez nem meglepő :). Természetesen megmarad a konfigurálhatóság tehát például a gyengébb géppel rendelkezők az árnyékot kikapcsolhatják, a texturákat lebutíthatják ugyanúgy mint eddig.

"Sebzési modelről tudsz valamit, milyen lesz?"

Szerintem a sebzés marad az eddigi értéken csak időben megosztva éri el a maximális értékét, ahogy le is írtam.

"Ez nagyon jól hangzik! :)"

Ahhoz képest, hogy 2 hónapja várunk rá, (mert az 1.7 nem is volt olyan igazi patch) nekem csalódás, de azzal nyugtatják a tömegeket, hogy ezek a változások szükségesek a későbbi "nagyvolumenü" update-ekhez, lehet, hogy nem lesz a játékmenetben akkora szerepe pl. az új kezelőfelületnek, viszont nélküle már nem tudnák a tervezett "monumentális" dolgokat belerakni. Ráadásnak, igérik, hogy izelitőt fogunk kapni a menü alapján a későbbi terveikből is.

"Tudtok valami pontosat a mai napról?"

Ma csak újabb videót adnak ki a készülőben levő special forces-ból tudtommal.