Divine Divinity demo
  • Árnyvadász
    Igen azt már néztem. Drop, Use, Drop and Use...
    Csak az volt a bajom, hogy azt a teleport követ ami a katakombába van nem tudtam felvenni. Mert ha ráklikkeltem, akkor egyből a teleport funkciója érvényesült. De ahogy írtad, hogy folyamatosan kell tartani az egérgombot így már ok lesz. Ezért filóztam a USE-on is, hátha azzal lehet felvenni, de hát az nem okés, csak ilyenkor az ember már mindenre gondol. Magyarul túlbonyolítja az egyszerűt is:)

Meg a többi tárgyat mindig sima klikkel vettem fel, ezekszerint akkor azokat is lehet húzni és úgy beejteni a megfelelő ikonhoz. Nem rossz.

Nemrég írtad, hogy kiakadtál a játékra mert nem mindig egyértelmű, hogy egy kapott küldetést mennyi időn belül lehet ésszerűen megcsinálni. Na ezzel én is így vagyok, mert a játék legeljén az őrült varázsló meggyógyítása azóta sem sikerült... Bár olyat is hallottam, hogy az Alerothban lévő szereplők nagyon fontosak a végjáték szempontjából, így érthetőnek tűnik, ha a mágust csak később lehet meggyógyítani.. De ha nem így van, akkor szoptam egy jót:) Mert marhára érdekelne mi van ott a katakombában a zárt ajtón túl.. A mágus egy démonra utal, de nem mondja pontosan mi vár rám, csak utal rá...