Emlékszem, hogy a Seriff az égből és a Serrif és az idegenek c. filmet még narrátoros kalóz változatban láttam! Akárhányszor néztük meg, mindig rettegtünk az idegenektől, és szorítottunk a kis H-7-25-nek!!! Sosem felejtem a kis srác arcát, pluszz a "csodalámpáját"!
Akárhányszor nézzük újra, mindig előjönnek azok gyerekkori érzések! Egyszerűen fantasztikus! Sosincs akkor flash a nosztalgiában, mint amikor Bud Spencert nézem, akár Terence Hill-el, akár annélkül...
Az egyik filmjüknek keresem az egyik betét zenéjét: A film címe talán "különben dühbe jövünk", de nem biztos. A jelenet az, amikor egy bérgyilkos ki akarja őket nyírni, és a Bud egy kórusban pam-pam-ol, mert éneklésnek nem mondanám;) Folyamatason mozog a férfi és a női részleg között és amint átmegy a női részbe akkor értelem szerűen magasabb hangon nyomja tovább! Arra már nem emlékszem pontosan, de mintha Terence Hill is ott állna (egy ideig) a kórusban, majd amikor kiszúrja a gyilkost, akkor kilép a énekkarból és elkapja a bérgyilkos grabancát!
Remélem, hogy valaki emlékszik erre a nótára, és segíteni tud nekem abban, hogy honnan tudnám leszedni!