bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!


Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155



DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

  • LSSAHlavina
    #109145
    "1987-ben a USS Thach is részt vett a Perzsa-öböli konvojkísérési feladatoknál, majd az Operation Nimble Archer keretében két iráni olajfúró platform elleni támadásnál. A hajót 2013-ban vonták ki a szolgálatból. 2016 július 14-én a RIMPAC 2016 nemzetközi haditengerészeti gyakorlaton a USS Thach lett kivontatva célhajónak.

    Először a dél-koreai haditengerészet ROKS Lee Eokgi nevű tengeralattjárója indított egy Harpoon hajó elleni rakétát, majd következett az ausztrálok HMAS Ballarat ANZAC-osztályú fregattja, szintén egy Harpoon-nal. Természetesen telitalálat, mindkét részről. Aztán az ausztrál haditengerészet egy SH-60-as Seahawk helikoptere indított Hellfire rakétát, majd a US Navy tengerészeti janija.jpgárőrgépe adott a hajónak a rend kedvéért még egy Harpoon-t és a változatosság kedvéért meg egy Maverick rakétát. Következett a USS Princeton (Ticonderoga-osztály) rakétás cirkáló, a már jól ismert Harpoon rakétával, és egy amerikai SH-60-as helikopter szintén Hellfire rakétával. Ezek mindegyike telitalálat volt, de a hajó nem volt hajlandó elsüllyedni, jöhetett a USS John C. Stennis (Nimitz-osztály) repülőgép-hordozó F/A-18 Hornet vadászgépe, Mk-84-es hagyományos 925 kilós bombával. Talált, de csak nem süllyedt. A légierő B-52 Stratofortress hadászati bombázógépe következett, egy 230 kilogrammos GBU-12 Paveway lézerirányítású bombával, ami szintén betalált. A USS Thach még a vízen volt. Végül egy meg nem nevezett amerikai tengeralattjáró egy Mark 48-as torpedóval ért el telitalálatot. A USS Thach 12 (tizenkettő) óra múlva elsüllyedt.

    Az Oliver Hazard Perry-osztályú rakétás fregattokat kifejezetten sikeres pályafutás után sok szakember és laikus foteltábornok (vagy inkább foteltengernagy) legnagyobb meglepetésére a kétezres években elkezdték kivonni a rendszerből, és mára egy ilyen hajó sem szolgál csillagos-sávos lobogó alatt."