A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
szia
"mint írtam lefordítottam a Strong és CZDC Klienseket amennyit tudtam, amit nem az annak a hibálya aki kihagyta az example fájlból a stringeket :)"
sulyos helyesirasi hibat kizarolag akkor emlitek fel ha latszik hogy nem elgépelés. nem is lenne meg igy sem baj, de azt csak remelni tudom, hogy az altalad gepelt magyaritasokban nincs ilyen.
igy is nagyon sok rossz magyaritas forog kozkezen: a legjobban az bosszant, amelyikben az "all slots taken" es a
"no slots" azonosan "nincs szabad szal"nak van forditva, noha az egyik NÁLAD állítandó (letoltesi slot), mig az utobbi a MÁSIK FÉLNÉL feltoltesi slot hianya, es azt jelenti hogy várnod kell. nagy öröm lenne, ha olyanok forditgatnanak akik ismerik a programot.
"valamilyen módon sürgetek egy IP cserét a UPC-nél és más névvel elküdöm olyan messzire...."
pontosan ez az a magatartas amire nincs szuksegunk a hubon, nyilvan valami hasonloba kezdtel amikor kickeltek. ez nem tukrozi hogy ertened mirol szol DC.
"Írtam az OP-nak hogy azért használom mert a gépem webszerverként is üzemel és azt azért kell limitálni"
nem kötelező dczni, ha a gepedet webservernek akarod hasznalni (noha vannak ingyenes tarhelyek es a fizetosek is 1-2ezer ftok es sokkal jobb net) az a te dontesed. ugye megerted, hogy nem tudunk 2000 userrel egyszerre beszelgetni hogy kinek milyen csaladi problemai vannak es e szerint teljesen egyenei szabalyokat hozni, peldaul csakneked 5K upload limitet.
"És te most mit ajánlanál Klienst nekem?"
Kazaanal nem kotelezo osztanod: www.kazaa.com
hasonlo elvu kliens winmx is. szeretik shareazat is, meg edonkeyt, ezeket en szemelyesen nem ismerem.
Bittorrentet erdemes kiprobalnod, ugyan kotelezo visszaosztanod, de limitelheted, en Azureus vagy Burst! klienst javaslok, azokat hasznaltam is. a legismertebb torrent oldal a www.suprnova.org de rendszerint googleban is talalsz .torrentre keresve. sok sikert!