Wolfeinstein multi demó!
 • radeer
  #322

  Klántéma :
  Ahogy elénézem az Mportalon is van egy klán tehát már jelenleg is 4 klán bontogatja szárnyait.
  Zoo,IR,I.C.Ram klánja és a *HWF*

  Nos szögezzük le *HWF*-hez való csatlakozás legfontosabb kitételeit.

  Elsődlegesen ennek a team-nek a magja nem CS-en és Qukae-en játszott a legtöbbet ( így lehet sokan nem ismernek minket), hanem a SWAT3 játék-ban próbáltunk minél tökéletesebbre fejlődni. Így mivel abban a játékban a CO-OP volt a kedvenc típusunk, mindennél fontosabb volt a csapategység megteremtése. Ennek köszönhetően talán közelebb is kerültünk egymáshoz, és nem 1 alkalommal élő találkozót is szerveztünk hol kisebb hol nagyobb létszámmal.

  Tehát a jelentkezés feltételei :

  1.Mi tényleg komolyan vesszük a klánlétet és elsődleges feltétel a #wolf.hu csatin való minél gyakoribb részvétel .

  2.A személyes érdekek elé kell tudni helyezni a csapatérdeket, a közösen kidolgozott taktikákat maximálisan be kell tartnai. Az hogy ki szerzi a legtöbb pontot a csapatban mellékes !!

  3.Ne legyen kutyaütő! Tehát azért a *HWF* ezeken felül nem akar azért a 12-13 éves kezdő gyűjtőhelye lenni, mert zömében azért 20-30 körüli srácok vagyunk mi is.

  Más : Elöször mindenki jelölt lessz nálunk, és ha megfelel a fenti elvárásoknak rövid útón a csapatunk tagja lesz. Tehát ha hirtelen valaki aki jelentkezik nem találja magát *HWF* megjelöléssel mondjuk itt az ne lepődjön meg.Ha párszor bejön #wolf.hu csatira és hozzá is tud szólni a témához, továbbá elég jól nyomja a game-et annak hamar kijár a megjelölés. Tehát aki hozzánk jelentkezik az lehet, hogy nem a legerősebb klán ellenben az egyik legjobban szervezett klán tagja lessz az tuti :))

  És most következzenek a tagok és jelöltek listája :
  TAGOK : FIFTH_ , Radeer, Vampire, Darius

  Jelöltek : Starman, ArkAngel(dfa) , Tho-nan, N1

  És ahol jelentkezni lehet hozzánk :

  [email protected]

  *Hungarian Wolf Force*