23609
1418743729.jpg
  • Chob
    Nem az anacondában nem volt semmi, az a gold egy másik helyről lett beszedve.
  • MasterMason
    Egyébként akkor nyilván az arany miatt volt ekkora a bountyja... :D Ezek szerint a rabolt cuccok értéke jelentősen befolyásolja, hogy mekkora vérdíj lesz a fejeden. :P
  • MasterMason
    Akkor ez egy jó üzlet volt. :)
  • Chob
    Black marketen 4400 körül tudtam eladni darabját. :)
  • MasterMason
    Huu az anyját, mennyi most az arany árfolyama?! :D
  • Chob
    Yeah az első Anaconda killem, rá egyből pedig még egy, és az elsőnek pedig nem gyenge bountyja volt! :D
    http://i.imgur.com/e8VaAzj.jpg
    Nem volt gyenge kör, főleg ilyen cargoval még mellé :D http://i.imgur.com/1jzP6AR.jpg
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.08.20. 16:20:56
  • Susarc
    ha nem sietsz várj még a bétával! hamar elfogy a tartalom és unalmassá válik...én már több mint egy hete nem léptek játékba...egyszerűen nincs igazán mit csinálni

ui: elég lassan pecselgetnek......semmi új tartalom
  • Chob
    Hát nem hivatalosan megerősített dolog, csak sokan bíznak benne. :D Amúgy, most azon szerencsétlenkedek, hogy sikerüljön működésre bírni a gamepadet a játékban, de nem nagyon sikerül. Olvastam pedig fórumot, reddit-et. Egyszer veszek már egy Hotas flight sticket.
  • Dex Cowen
    Hivatalos fórumon nem hivatalos hozzászólásokból szűrtem le, ergo semmi biztos:) Te honnan szedted hogy héten jön az update?:D
    Én őszintén szólva nem vágyok sokkal nagyobb területre, azt hagyjuk a launchra, de mondjuk ki lehetne terjeszteni, hogy több frakcióval is kapcsolatba kerüljünk. Kipróbálnám az utasszállítást is:)
    Ha vlki olvas vlmi hírt, az mentse a linket és szúrja be ide. Én is így teszek majd
  • Chob
    Valamit olvastam, hogy talán már a héten jönni fog a következő update. Mondjuk azt nem tudtam, hogy a bányászást későbbre hagyják végül. Te honnan szeded az infokat? A hivatalos fórumról? Mert ilyen téren elég nehéz ilyen infora szert tenni, hogy mik lesznek a következő update-ben. Azt tudom, hogy mik a tervek hosszú távra. Azért jó lenne, ha megnövelnék a bejárható terület méretét már, és az explore sem lenne már rossz dolog.
  • Dex Cowen
    Passz, őszintén nem ismerem ezeket a termékeket:) Nézz utána a honlapjukon
  • Luciferkee
    Ahogy én észrevettem, elég jól optimalizálva van, szerintem simán elfut rajta.
  • Troyan
    Köszi, az aláírásomban lévő rig elég lenne neki 1680x1050-ben? Vidkártya ahogy olvasgatom okés, de nem tom mennyire cpu intenzív így bétában.
  • Dex Cowen
    Én eléggé élvezem a bétát, bár jelenleg csak kereskedni és lövöldözni lehet benne. Azonban az a 2része meglehetősen jól működik, ha minden igaz lassan jön a Beta2, ahol új hajók és mégtöbb feature vár ránk. Sajnos a bányászatot mégjobban elhalasztották, de kitudja, lehet meglepnek minket mégiscsak vele:) Fizetősnek nem lesz fizetős.
    Én azt mondom ne habozz, csatlakozz hozzánk, szerintem nem megy rossz helyre a pénz:)
  • Troyan
    sziasztok, érdemes megvenni most bétában megvenni a gémet 60 eur-ért (meglehetősen ki vagyok már éhezve egy jó spacesim-re) vagy inkább várni a final-re és preorder 40 eur-ért? MMO sim-nek titulálják youtube-on, de nem lesz havidíjas vagy ilyesmi ugye? köszi
  • Dex Cowen
    hehe én magam is arduinoval dolgozom, csak kicsit nagyobbal:) Ha minden igaz kishazánkban is van arduino "szaküzlet" egy du alatt összerakja bárki ha megvan mindene:)
    Ha ráveszem magam berendelem aliexpress-en és megcsinálom, ha te előbb tervezed, akkor rendelhetnél nekem is, a postaköltség a legnagyobb összeg úgyis ezeknél a szaroknál:)
  • MasterMason
    Na srácok ezt ki kéne próbálni, alig 8 fontból lehet headtrackert csinálni és működik. ;)

http://www.edtracker.org.uk/

• Dex Cowen
    Igen a viper elég király, azért is ültem át az anacondából, mondjuk nekem az elsődleges érvem az volt hogy az anaconda overpowered és egy idő után unalmas lesz vele a játék. Én gimbaled cannonokat használtam és 2db c6-os pulse lasert a tetején snipe-ra:) nem sok esélyük van az embereknek ellene, az tény hogy a távolságot valamelyest tartani kell, nehogy a hátad mögé kerüljenek, mert onnantól veszélyesebb. Én eddig egy anaconda játékost sem tudtam leszedni pedig már 3-nak nekifutottam:) Tény a vakfoltban való manőverezést még gyakorolnom kell...:)
    Ami még gusztustalanul erős azok a Cannonok, Fremennel tesztelgettük őket és 3db cannonal a viperen 2lövés a legtöbb hajó. A Sidewindernek lehet 1 is elég vagy csak épphogy nem:)
    A multicannonok tűnnek a legkiegyensúlyozottabbnak, de a folyamatos lőszerhiányba hamar beleun az ember, a cannonoknak ez a másik előnye, nem nagyon fogy a golyó:)
  • MasterMason
    De mondjuk azért a viper a játék leggyorsabb és legmozgékonyabb vadásza. :) Minden porcikája egy vadászgép, azzal lehet gyorsan manőverezni még, viszont anaconda alapból sem túl gyors és fürge pláne ha még a fegyverekre és pajzsokra is teszel energiát a hajtóműről, márpedig kénytelen vagy azokra is energiáét tenni. :D Jól ki van ez találva, és a fegyverzeteket is ki kell majd mind próbázni, mert ami nagyon erős lézer az melegszik mint az állat, ráadásul lassan töltődik, szóval lehet, hogy a gyengébb pörgősebb fegyverek hosszabb csatákban kifizetődőbbek.
  • Dex Cowen
    Hehe bizony ott nincs totojázás, bár lehet hogy pár játékos is rádmászott vagy legalább 1, mert az NPC-ktől viszonylag biztonságba tudhatod magad. Én mostanság egy viperben ritkítom a népet, leginkább a federationoket:)

BTW ment pü
  • MasterMason
    Meglátogattam anacondával a háborús zónát eranin rendszerben az eranin 2 bolygó mellett, hát nem volt olcsó a javítás.

Azt kell mondjam, és nyilván még nagyon kevés harci tapasztalatom van nekem is, de az számomra már most világos, hogy azt el lehet felejteni, hogy valaki egy anacondával teljes biztonságban érezheti magát. Úgy megszórtak de minden oldalról úgy lekapták a pajzsomat, hogy öröm volt nézni aztán ahogy füstölt a gép.

Annyi hajó volt ott és gyakorlatilag hiába is szedsz le párat, akkor is folyamatosan tűz alatt tudnak tartani. :D

Komolyan mondom nem volt más megoldás, mint eltenni a fegyvereket és eloldalazni onnan. Fogalmazhatnék úgy is, hogy kénytelen voltam futásnak eredni.

Tetszett na, nem is akárhogy! És fülig ért a szám pedig már nem vagyok gyerek.

Ha ilyen csaták várnak ránk majd idegen rendszerekben, akkor bizony kezdhetünk aggódni mert tényleg nem lesz veszélytelen vállalkozás útnak indulni még akár több baráttal anacondákkal is, és már most felkészülhetünk rá, hogy szégyen a futás de néha igen hasznos lehet.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.19. 03:26:50
  • MasterMason
    AlienHand - We are EVE elején az a szinti az valami fenomenális Chob, na ilyenekre gondoltam. ;)
  • MasterMason
    Kicsi off, ígérem utoljára Oculus témában, ezt látod valójában egy oculussal egyenlőre (egy srác linkelte itt az sg-n oculus topikban):

Sajnos ahhoz, hogy teljesen élvezhető legyen kell majd az a 4k... Az már négyszer annyi pixelt tartalmaz mint a 1080p. Ott már annyira sűrű lesz a pixel rács, hogy nagyságrendekkel szebb lesz.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.18. 23:14:00
  • MasterMason
    Mondjuk ez amivel kezdődik már egy kicsit zúzósabb zene nem az a kimondottan meditációs. :) Ez inkább hentelés alá menne igazából, amikor valamelyik rendszerben éppen tömeggyilkosságra készülsz egy anacondával. :P
  • Chob
    Én ezt raktam össze 1 hete kb. még majd bővítem. La Phaze meg EVE pvp alatt rögzült még belém, ezért is van közte.
  • Dex Cowen
    Én bevallom őszintén annyira tetszenek a játék hangok, hogy ritkán kapcsolok be zenét. De majd összeállítok egy space playlistet:)
  • MasterMason
    Tényleg ti milyen zenét hallgattok játék közben? Van egy csomó jó kis space ambient zene youtubon meg persze vannak JMJ koncertfelvételek is :D, le is lehet tölteni.

George: Úgy néz ki nekem is meg kell várnom a patch-t. :P Sajnos a loddistance-t hiába állítom, a fényforrásokat nem kapcsolja hamarabb, az valami másba van beleírva amihez egyenlőre nem lehet nyúlni, de láttam, hogy már jelezték fórumban frontiernek hibaként hogy nincs azonnal fény a corikon.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.18. 01:50:17
  • MasterMason
    Volt egy 23 perces interjú is a gamescom-on Braben-el.
  • Dex Cowen
    Hehe már vártam:D
    Nah ha az összejön, engem is érdekel:) Én egyszerű halandóként max pachre várok:)
  • MasterMason
    Úgy megtweakelttem este az ED-t, hogy újra is kellett telepíteni.

Meg akartam csinálni, hogy ahogy kilépsz SC-ből és ahogy közelítesz alapból látszódjanak a fények a coriolisokon, engem zavar, hogy kb 10 kilométerről kezdenek csak látszani rajta a fények, remélem ezt véglegesben javítják. Nem baj ma este újabb kört futok vele hátha sikerül ezt beállítani. :P Max újratelepítem megint ha elbaxodik, online megmarad lóvé és minden egy újra telepítésnél, csak a sima solo küldetéseket nullázza.
  • Dex Cowen
    Eddig elég okos dolgokat postolgatott a belenyúlogatással, had nyúlkáljon, én inkább jeleztem hogy ez sok:)
    Szerintem a készítők is bele fognak még nyúlni jó sok kozmetikai dologba, csak nem ez a prioritás jelenleg.

BTW Assist OFF mégsem useless, csak én vagyok béna....
    https://www.youtube.com/watch?v=UwDU1hoCMKM

Nincs mese, lehet menni gyakorolni
  • TokraFan
    Engem is nagyon zavar ez a vakító fény. Lehet, hogy reális, de egy fejlesztő akkor jó ha megtalálja az egyensúlyt realitás és használhatóság között! Brabenék megtalálták mert profik, kár beletúrni a tökéletesbe...
  • 59th LeFty
    Lehet, hogy a srácok már a jövő kijelzőiben gondolkodnak, azért nem vakítanak még a fények. Egy jó kontrasztú TV-n már elég szép tud lenni, mire ez a játék meg kiforrja magát, addigra a Dolby már beígérte a hiperübergigamega kontrasztos TV-ket. Na ahhoz majd vehettek napszemüveget is. Amúgy meg nem rossz a tweak, nekem tetszik. De gondoljatok bele, az űrben nincs levegő, ami szórt fényt hozna létre, de a dokkban viszont van. Konkrétan tele van gőzzel vagy valami füsttel. Nincs egyszerű dolga a fejlesztőknek. És láthatóan ugyanazzal a technológiával oldották meg mindkettőt. Nekem sem tetszik amúgy az a tejföl amiben az űrbázist kívülről látod. A Star Citizen-ben ezt rettentő jól csinálták meg, ott a dolgok árnyékos oldala az bizony olyan sötét mint éjszaka a néger szájában a negró töltelék közepe Holdfogyatkozáskor. Hiába vannak két fénymásodpercre a Naptól.

PS: Válaszoltam a PM-ekre :)
    Utoljára szerkesztette: 59th LeFty, 2014.08.17. 02:10:37
  • MasterMason
    Szeparáltan meg nem lehet sajnos állítani egyenlőre.
  • Dex Cowen
    Hajrá:) Reméljük majd a végén egy átlátható felületen több opciót adnak nekünk. Félre ne érts, szerintem is kéne több fény a refikre, csak úgy hogy a többi nem kap.
  • MasterMason
    Viszonyításképpen, egy focipálya 90 méter hosszú, anakonda 180. Akkor képzelheted, hogy mekkora lehet méretben az a reflektor ott a coriolisban?! :D Persze még tweakelgetem, meg kipróbálgatok egy sor egyéb dolgot is amit lehet, de sajnos mint mondtam, mélyen nem lehet belenyúlni egyenlőre.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.16. 20:26:40
  • MasterMason
    Az anakonda 180 méter hosszú. És szerintem ezek a refik a játékban leginkább valami stadion reflektorokra hasonlítanak, elég nagy több fényforrás van rajta egészen pontosan 5 osztott fény van rajta.

És nézd meg ezt ez még 500 méterről is elég durva.

Szerintem nincs túlhúzva de hát nyilván én fogom így használni, számomra így tűnik realisztikusabbnak.
  • Dex Cowen
    Nah meg nem is az a lényeg mennyire fényes a refi, hisz jópárszáz évvel előre vagyunk, lehet plasma lámpákkal világítanak és mindössze 50W-ot eszik az a refi:D Hisz nem a felhasznált energia hanem a leadott flux a lényeg.
    Inkább csak minden fényforrás láthatóan feljebb lett véve és az nem tett jót neki.
  • Dex Cowen
    Én inkább a dokkolásról beszélek. ott túl fényes a refi a távolsághoz képest, mivel az anaconda van vagy 35m hossző, de nem tudom pontosan, így legalább 25m-re vagy attól a 2 refitől, ha 1000W-osak a refik, akkor az nem lesz számodra fényesebb, mint egy 250W-os utcai HID lámpa a sarokról.

Egy jó tömör évet lehúztam fénytechnikával leginkább LED-ekre specializálódva plusz értek az üvegházak automatikus kiegészítővilágításához, hát azok leginkább 1kw-os HID lámpákkal történnek;)
    Utoljára szerkesztette: Dex Cowen, 2014.08.16. 20:05:53
  • MasterMason
    1000 wattos égő van melletted? Miért hol vagy egy stadionban?! :D

Nézd meg az első 15 mp-t, hogyan néz ki egy reflector.

Amúgy melyik képről beszélünk amúgy, mert az első képen ott éppen ugrani készül és egy pillanatra ennyire fényes csak. Hiszen hyper ugrásnál villan az egész kép, azt kaptam el éppen az elejét.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.16. 19:59:40