23609
-
Smokk #1595 Veletlen letoroltem azt a progit,amivel ki lehetett kalkulalni milyen aruval mennyi penzt lehet zsakmanyolni.
Vki megmondana a nevet,esetleg egy link?!
Elore is koszi! -
MasterMason #1594 ED-ben valójában egy igazi freelancer vagy, szabadúszó, egy amolyan Han Solo. És bár elvileg idővel itt is lehetnek majd társaid és multicrew hajók, de a legjobb esetben is max hárman lehettek majd mivel pl az anaconda 3 személyes, tehát elfér majd még a hajón egy "Vuki" meg max még egy "A2D2". :D De cobrába csak egy Vuki fér majd el melletted. Egy szőrös, pl Torzonborz. :P (Bocs T, ezt nem lehetett kihagyni :D) -
Smokk #1593 Vhogy azt megtalaltam h hogyan mozgassam a fejem a joy-rol iranyitva(persze lovesem sincs hogyan),viszont ha renezek a panelra mar nem tudom kivalasztani a dolgokat.
A joystick beallitasaiban,melyik resznel lehet ezt pontosan varialni? -
TokraFan #1592 Valószínűleg az a gond, hogy folyamatosan az X-hez hasonlítom, ami végtére is nem véletlen, mivel az X eredetileg egy Elite klón volt. Namost ott ugye ha jól kufárkodott az ember, akkor egy idő után dőlt a lé, akár a gyárakból, akár az ércbányákból vagy fegyverek eladásából, akár abból, hogy auto-tradereket küldtem szét szerte a galaxisban. De az kétségtelen, hogy ott nem kellett minden fillérért személyesen nekem fuvarozni, mert automatizálható volt a dolog számos módon. Hajlamos vagyok elfelejteni, hogy ED-ben ez az eddigi infók alapján valószínűleg nem így lesz, nem lehet majd automatizálni a kereskedelmet, nem lehetnek saját gyáraim, így a lé nem dől "magától". X-ben is brutál nehéz lett volna egyetlen Mercury-val összesöpörni pl. egy full felszerelt Colossus-ra valót, hogy a nagyobb hajókról ne is beszéljünk.
Kezdem átlátni, hogy ED-ben egészen más lesz a gazdaság, mások lesznek a lehetőségek. -
Smokk #1591 Nem.
Akkor megnezem!
Koszke! -
#1590 Options-ben alap X-52 profilt beállítottad ? Pilto hatet ha mozgatod azzal aktiválod a panelt is ha arra sasolsz. -
Smokk #1589 Udv!
Beszereztem egy Saitek x52-es Joy-t es meg eleg docogosen megy az ismerkedes.
Pl. a vezerlopaneleket hogyan tudom elovarazsolni,amivel a galaxisterkepet,kuldeteseket,szallitmanyt tudom atnezni/modositgatni? -
MasterMason #1588 Anacondával már vágott ki illetve omlott már össze nem egyszer éppen amikor kijöttem vele SC-ből. -
#1587 Nektek is fagyogat mikor kijönne supercruiseból? Online esetében. -
MasterMason #1586 Hát ha te azt gondolod, hogy majd csak úgy összegurulsz pikk pakk egy teljes flottát teljesen felszerelve fizetve a bérleti díjat a hangárnak (vagy mindnek veszel majd egyet), akkor el kell keserítselek, mert a látszattal ellentétben bizony még az anacondáért is meg kell küzdeni. És ha nem számolod bele a meglévő hajód árát az újba, hanem majd megtartod mindet teljesen felszerelve, hát úgy bizony nem lesz egyszerű minden hajót megvásárolni és felszerelni a legjobb fegyverekkel... Azért nem keveset kell majd kamionozni. És ha mind meglesz, akkor még mindig ott van hogy a harc a háborúskodás ami itt bizony pénzbe kerül:
400 ezredbe kerül ha kilőnek egy anacondából... -
TokraFan #1585 Gondoltam, hogy kell valami értelmet adni a kereskedelemnek, illetve az abból szerezhető pénznek. Mivel azt tisztáztuk, hogy birodalom építés nem lesz, kicsit aggódtam, hogy mi értelme lesz kereskedeni azután, hogy elértem a legjobb hajókat legjobb felszereltséggel. Ez most egy lehetséges válsz...Újból meg kell venni, mert elhasználódnak. :-)
Azért remélem, magasabb rendű célok is lesznek még...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.08.29. 20:50:26 -
MasterMason #1584 Nem arra gondoltam, hogy fegyver találatoktól vagy ütközésektől sérüljenek a modulok. :) Hanem csak szimplán a használattól egy idő után... -
Chob #1583 Akkor az meleg, mert már a modul sérülés a játékban van. Amúgy azok a station-ök nagyon faszásan néznek ki, már várom, hogy bővüljön a játék. -
#1582 Kicsit off topic. Szereztem egy Hyster targoncaülést, holnap heggesztödik a gázkar és a joy támkarja. Lefújom fehérre, annyi ledes világítást teszek rá, h súrolja a jóizlés határát, aztán mehet a csapatás. Egy kiszuperált kormány pedáljaira is rátudtam tenni a kezem. A headtrackinggel és hogy minden mozgást külön tudok irányitani a harmadik scenario 1vs1 ében már nem veszitek. Nagy szó nekem, mert ezek nélkül nagyon lealázott. -
MasterMason #1581 Ja meg ezt is be akartam rakni, így használódik el a hajón a festés. Azért az meleg volna, ha nem csak a festés hanem az egyéb modulok is használódnának idővel, és újra meg újra kéne a hajóra költeni vagyis karbantartani.
-
MasterMason #1580 Elite: Dangerous Newsletter 38! Az új állomástípus: Ocellus.
Lesz még egy jó pár fajta elvileg, itt vannak még thumbnail-ek és koncept rajzok a régebbi hírlevelekből amelyeken vannak modulok, egy rakás féle fajta állomás és egyéb nyalánkságok:
Space Stations.
Variation in Station Design + Moduls + Shipyard + Pirat Base + Mining Base concepts.
Ez pedig az Ocellus:
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.29. 18:42:03 -
MasterMason #1579 Azon kívül egyébként semmi ujjat nem látni, hogy más lett picit az ui. Sem új hajót sem egyebet nem lehet látni. Pedig elkezdhették volna csöpögtetni legalább. -
MasterMason #1578 Így fog kinézni a béta 2, ebben a videóban nem a béta 1-el hanem az új dev verzióval nyomják.
-
MasterMason #1577 Éppen keresgéltem képeket és azt nézem, hogy ez a lakon 9 legalább három emeletes, még ott lent is van ülés eddig azt nem is láttam.
-
#1576 Ez a videó a szoftverről.
Ugyanez fórumban.
Ezt a parallel verziót csináltam meg.
A kamera pedig egy Logitech C270-es. Nem szedtem szét IR szűrőt kivenni, semmit nem berheltem vele, csak a filmeket gumiztam a lencse elé. Még fogok szoftveresen állítgatni rajta, hogy elérjem a 30 fps-t. Auto-exposure off ilyesmi. Erre nem volt időm tegnap.
-
MasterMason #1575 Grat! Csinálhattál volna róla egy gyors összefoglaló esetleg tutorial videót is, hogy hátha mások is kedvet kapnak összeszerelni egyet. -
MasterMason #1574 Cobra Mk III-om mindenkinek nagy előrelépés volt. :D A másik ilyen nagy előrelépés a lakon 9 lesz ebben a bétában. ;)
A végleges játékban meg sokkal kevésbé lesz észre vehető majd ez a dolog, mert ugye ott nem lakon 9-re kell majd lakon 6-al hajtani hanem először lakon 7-re, mivel jóval több hajó lesz a véglegesben így hát sokkal több hajó váltás is lesz. -
#1573 Huáá, végre megvettem a Cobra Mk III-at. Tudom, ez itt sokaknak nem nagy szám, de nem sok időm van játszani, ez nagy előrelépés :D -
#1572 Összedobtam az IR ledes headtrackinget. Hát beszarás. Van még mit tweak-elni, de már késő van, holnap meló. Három infra led, 3 ellenállás, két ceruzaelem. Egy régi mikró tányérját forgató műanyag bizbasz a keret. Egy logitech c270 webkamera, kikukázott fényképezőfilm ami teljesen fekete, három rétegben. Opentrack progi fut, de nem trackel. Freetrack meg megy. Hát ez hihetetlen, hogy körbe lehet nézni a fülkében. Nagyon adja.
Ehun kép.
-
MasterMason #1571 Hogy mi lesz megjelenéskor, és hogy mekkora terhelés lesz azt én megmondani előre nem tudom. De amúgy 60 eurót szerintem már megért ez a béta annak tudatában, hogy enyém lesz a végleges játék is. De azt mindenképpen leszögezem, hogy semmit nem veszít az aki még kivár. Azért ez még nem egy teljes értékű játék. Szóval nem arról van szó, hogy mi már egy teljes funkcióval bíró játékot nyomunk, hanem valójában csak egy korlátozott demót.
Hiányzik ebből még sok dolog, de azt már most mondom, hogy egy szuper játék lesz.
Meg persze azt is9999 tudom, hogy igazi fényében ez a játék akkor fog tündökölni, ha már az előre bejelentett és megvásárolható kiegek is készen lesznek. Meg persze ez ember függő is, hogy kinek mi a játék fekszik e majd mindenkinek. Számomra ez meditáció, nekem még a puszta kereskedés és felfedezés is örömet okoz ebben a planetáriumban. -
TokraFan #1570 Ajaj, nehogy simcity legyen belőle...:-( Mert abban biztos vagyok, hogy iszonyatos terhelés lesz ha kiadják a játékot. A simcity-nél hetekig nem lehetett játszani, mert ledobált, vagy fel sem engedett a szerver. Odáig fajult a dolog, hogy az egyik EA vezér még azt is beismerte, hogy az online DRM gyakorlatilag megbukott. Pedig az EA nem sűrűn nyilatkozik ilyeneket. Na mindegy, majd kivárjuk, meglátjuk.
Egyre kevésbé bánom, hogy nem vettem meg a bétát, sok kérdés van még, ami tisztázatlan. Megvárom a teszteket ha kijött a végleges ver. -
MasterMason #1569 Ez egyenlőre egészen biztos nem rakható át offline-ba. Internetkapcsolatra van szüksége még ahhoz is, hogy belépj a játékba...
Amúgy ez eddig két giga, mármint a játék, a galaxis a központi szerveren megy és erre azért lehet szükség, mert itt több játékos is lehet egyszerre, és nyilván fontos, hogy mindenhol ugyan ott legyenek a bolygók és minden egyéb, így hát az adatokat egy központi szerverről kapja. Space engine kicsit más, és ezzel természetesen még véletlenül sem becsülném alá azt a nagyon jó kis programot ráadásként fogalmam sincs hogyan működik konkrétan, ahogy egyébként ED-ben is csak annyit lehet erről tudni, amennyit a fejlesztők elmondtak.
-
TokraFan #1568 Komoly! -
TokraFan #1567 Az egy dolog, de még a Steam is tolható offline tehát a DRM miatt nem kellene állandó kapcsolat (jelzem, ebbe legutóbb a Simcity 5 bukott bele egy hatalmasat). De azért bízom benne, hogy ezt Braben sem így akarja. Az rendben van, hogy lesz egy kliens vagy valami, de nagyon remélem, hogy átrakható offline-ba ahogy az összes többi hasonló rendszer..
Inkább arra értettem a kérdést, hogy pl. a teljes galaxis elérhető-e lokálisan saját gépről is, mert ha csak szerverről, akkor annak nem örülnék. SpaceEngine is több milliárd csillagot és naprendszert szimulál, bolygóraszállás is van, de persze nem olyan részletes mint az ED-ben természetesen, ezzel együtt kb. 1Gb-ban elfér local.... -
MasterMason #1566 Átnyálazgattam a régebbi hírleveleket is, és találtam egy érdekeset. Már ha valaki esetleg még nem látta. Elvileg így fognak kinézni a bolygókon a városok fentről. Azért ezeknek igen komoly méreteik vannak, kíváncsi leszek hogy mekkora városok lesznek majd a játékban a bolygóra leszállás megjelenésével, de ekkorákkal már meg lennék elégedve. :P
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.27. 16:34:15 -
MasterMason #1565 Az biztos, hogy az a váz ami az ülés alatt van nem ér annyit amennyit kérnek érte, szóval ha meg tudod csinálni magad, akkor biztos jobban jársz. De ha valaki nem ért a lakatos munkához és nincs hegesztője meg szerszámai, akkor kénytelen kifizetni ezeket az árakat. -
#1564 Pénzem nincs rá, úgyhogy házi manyák lesz :D -
EFRM #1563 nekem ez mar kicsit sok, de azert jok : ) -
MasterMason #1562 Ezt meg csak úgy érdekességként, múltkor kerestem valamit és akkor futottam bele, nagyon tetszett már akkor is, valami ilyet is el tudnék képzelni, így beépíteni a joyokat stb. ;) -
MasterMason #1561 Na ez így nagyon jól néz ki a g940-el. ;)
-
MasterMason #1560 Aztán fene tudja, lehet egy ilyet pluszban be kéne szereznem BRD szimem mellé nekem is, és akkor nem kellene állítgatni, ha autós szim helyett éppen ED-vel akarok játszani. -
MasterMason #1559 Jól néz ki ez is. És ez inkább repülős mint autós, bár de az enyémet is szépen át lehet variálni alapból, viszont az ülést nem lesz kedvem cserélgetni rajta folyamatosan, ha autós szimmel vagy ED-vel játszom, szóval az nálam marad.
De tetszik ez a szék is meg a váz is amit mutattál. de a pedálnak is lehetne mountja, hogy le lehessen csavarozni, akkor is ha nehéz a pedál. Annál nem is létezhet idegesítőbb dolog, ha elmozdul valami játék közben aminek stabilan a helyén kéne maradni. -
#1558 Én ilyen formában szeretném megoldani. -
MasterMason #1557 Ez az én szimulátor vázam, minden elemében állítható, a hossza, a dőlésszögek és minden egyéb. De mondjuk ez egy elég drága BRD váz, egy angol szimulátor gyártó cég a ball racing development készítette (angliából rendeltem anno régen mikor vettem). -
#1556 Ezt fogom. Esetleg a szimulátorról tudnál képet linkelni? A vázra lennék kíváncsi.