23609
-
MasterMason #1635 Mondjuk a történetbe még belefér, hogy 1300 év múlva is meglesznek a jelenlegi nemzetek és ugye ezek a nemzetek a federation tagjai...
Viszont sajnos ezekkel a mikrótranzakciós szarokkal fognak még próbálkozni. Ez egy kiadó és nem valami szeretetszolgálat, szeretne minél több bevételt produkálni a részvényeseknek és saját magának. Persze ha megmaradnak ennyire éhesnek, akkor alig lesz belőle bevétel...
Mert sokan még mindig nem tanulták meg, ha eladok 75 ezer embernek 10 euróért 30 festést egy pakkban azzal több bevételt generálhatna, mintha eladna 5 ezer embernek fejenként 2 festést...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.09.08. 17:38:14 -
Chob #1634 Alapból mi a francért raknak be zászlókat? Egy játékban ami 3300-ban történik, ne legyenek már mai zászlók berakva, szúrja a szemem. -
GSBazi #1633 Emberek arra adjatok már választ, hogy a gyökér olasznak mi a faszért rakják be a zászlójukat a magyart meg nem persze.
Menjenek a fenébe ez a véleményem erről. :((( -
#1632 Ha pénzt akartok gyorsan keresni akkor irány LP-98 132. Freeport közelében supercruise sebesség teljesen levéve. 30 ls vagy hasonló asszem. Amint megjelenik egy Unidentifed signal, kijelölni, ekkor már azonnal safe to exit -et lehet nyomni (ezért kell minimális sebesség, mert ezeket a signal-okat random adja ki eléd a sebességed függvényében ). A signalon belül lehet ellenséges hajó, explosives, bauxit, coltan cargo cuccok. Ezek nem érnek semmit. Viszont lehet gold is. 4-10 db-ig. Ezeket cargo scoop-al szépen beszedni, Freeport contact menüjében pedig a black marketre menni. Ott eladni 4000 credit-ért darabját. Míg szeded a kontikat megvan a valószínűsége, hogy megtámadnak a kalózok. Its a trap. Ilyenkor el kell húzni. Ha 10 db konti van akkor nem szoktak jönni és van idő szépen bepakolni.
Ha már volt akkor bocs. -
#1631 A bal oldali menüben a mission-s fülön látod van e nyitott büntetésed. -
MasterMason #1630 A commodities market felett a contacts/pilot federation opciónál tudod rendezni a büntetésed.
Több dolog miatt is kaphatsz büntetést, pl az állomáshoz túl közel kint vannak a fegyvereid, vagy az állomáshoz közel kidobsz valamit a gép rakományából, vagy mondjuk olyan vagy a hajóval bent az állomáson mint elefánt a porcelánboltban :D, ütközöl és a te hibád, elvállaltál küldetésben valamit és nem szállítottad le az anyagot stbstbstb.
Nem tudom a pontos listát, illetve azt nem tudom mennyit változott már ehhez képest, de a véglegesben majd tuti össze lesz gyűjtve benne lesz a játékhoz járó leírásban minden szabály és egyebek.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.09.08. 03:38:19 -
Smokk #1629 Hmm,ezt tudom rendezni?
Es miert kaptam a buntit? -
MasterMason #1628 Valahol valamiért megbüntettek, és nem fizetted be a büntetést! És feltehetőleg azért nem lőttek már ki amikor mentél be, mert nem volt a környéken rendőr és nem szkennelt le, mert akkor már befele menet szétlőttek volna. -
Smokk #1627 Az lehet gond,h tul gyorsan megyek az urallomasr elhagyva?
V miert tortenik ez?!
Mi a fenere kellene figyelnem? -
MasterMason #1626 Komolyan mondom, engem egyetlen egyszer sem lőtt ki egyetlen állomás sem... -
BladeW #1625 Extra befizetett pénzzel tesztelheted a bétát. Hol itt a probléma? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:) Bocsi túl magas labda volt! -
Smokk #1624 Elegem van ebbol a tetves jatekbol.
A totom teli mar h sokadszorra lo szarra Chango bazis amikor kidokkolok,persze akkor teszi mindezt amikor kezdek nyeregbe kerulni es telepakolom a hajot draga aruval.
Elfogyott a kibaszott turelmem,v legalabb lenne vmi buzi figyelmeztetest, h te marha kilovunk,mert...
Kurvara nincs kedvem mar megint elolrol kezdeni a baszakodast! -
Smokk #1623 Valtozott vmi az uj patchel,azon felul h surubben fagy ki ? -
#1622 Fenn vagyok TS-en. Majd kérnék jogot. :) -
Chob #1621 Most akkor ez Elite vagy EVE topik? :) -
Diopapa #1620 Igyekszem az egészet elfelejteni :D -
Luciferkee #1619 Már akkor is szar volt a flykacsa :D -
Diopapa #1618 2007 sem ma vót'.. :) -
Luciferkee #1617 OMG flykacsa! o.O
Edit: Amíg az 1-es erősségű ECM drone lejammel egy 20+ erősségű hajót, addig nem megyek vissza (igen, tudom hogy működik)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.05. 17:46:43 -
#1616 Dio Papa legingkább a PH Elite, SC fórumon aktiv. -
#1615 Hirtelen keresgéltem egy picit:
Itt vagyok Nemeziskével:
http://rax.killboard.eve-online.hu/kill.php?KillID=39732
http://rax.killboard.eve-online.hu/kill.php?KillID=34235
http://rax.killboard.eve-online.hu/kill.php?KillID=34269
Dio Papával:
http://rax.killboard.eve-online.hu/kill.php?KillID=39827#
http://rax.killboard.eve-online.hu/kill.php?KillID=39823
Bár olyan sokat nem játszottam, de biztos akadnak még közös pontok :) -
Luciferkee #1614 SUH? De rég hallottam ezt a nevet! :D (régi szép idők, üdv: nemeziskee) -
#1613 Este felmegyek. Én Free Gates-es voltam egy röpke ideig. -
#1612 Capitan Drake, illetve Torda. HUN rövid ideig, WOT, SUH. -
Enrange #1611 De bizony. És a te eve nicked mi volt? -
StrikeFor #1610 Sziasztok! az uj patch-el nagyon nehezen tudok be és kijönni hyperspeedből illetve cruise speedből! és eltűntek a fedélzeti számítógépem hangjai....ergó nem számol vissza és nem beszél...valamint folyamatosan fagy :S
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.04. 17:07:02 -
#1609 Sok sikert!
Nem játszottál EVE-el? Ismerős a neved... -
Enrange #1608 Sziasztok!
A minap én is az Elite Dangerous béta felhasználója lettem. És szeretném minél inkább kiismerni a játékot mire megjelenik. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Van egy TS3 szerverem és szeretném összehozni már itt bétában azokat akik az Elite el játszanak, hogy letesztelhessük a csoportos repkedést ill. a közös küldetéseket. A ts3 címe: corimar.com jelszó nincs. Enrange néven vagyok rajta megtalálható ha gép előtt vagyok. Várom a lelkes jelentkezőket osszuk meg a tapasztalatainkat, repüljünk együtt. Good Luck Commanders!
Enrange -
rexsimus #1607 Miben különböznek egymástól ezek a koalíciók, és mi fog változni az egyes tagságok során? -
Chob #1606 Nem is lesz egyáltalán. Máshogy lesz megoldva, van 3 nagy koalíció a játékban: empire, federation és az alliance. Ezekhez lehet majd tartozni, ezt majd mindenki maga dönti el, hogy hova áll. -
#1605 Azt akartam még kérdezni, hogy vannak csoportok, cégek, klánok, (helyes megnevezés kiválasztandó) a játékban már? Vagy nincs sok értelme még bétában? -
MasterMason #1604 Be persze. -
#1603 Ti be tudtok lépni a játékba? -
#1602 Bakki, nehezen összekuporgatott pénzecskémből vettem egy Eagle-t. Csak azért hogy lássam, fegyverrel nem tud kimenni a rendszerből. :DDD Nah most át kell néznem a wikit, hogy tisztában legyek a hajók statjaival, mert a béta ilyen szempontból nem túl informatív. -
#1601 Nekem sem produkál ilyet... -
PiciPanzer #1600 Nekem sem csinál ilyet az x52-őm. Nézz bele a control panelbe, hogy ott látszik-e , hogy ugrál a jel. Ha igen, akkor valószínűleg defektes. -
#1599 Akkor az bibis ,nekem nem csinál ilyet. :( -
MasterMason #1598 Nekem nincs x52-om én mással tolom, de a probléma jellegéből ítélve én úgy gondolom, hogy kalibrálással lehet ebben az esetben a gond. Kalibráld újra a winfosban a joy-t, már ha volt egyáltalán kalibrálva és nem csak rádugtad. -
Smokk #1597 Koszi szepen!
Meg egy uccso kerdes es tenyleg befogom egy idore,bar felek ezen ti sem tudtok segiteni.
Az x52 igencsak surun,z forgas iranyban fals jelet erzekel jobbra.Baromi idegesito.
Ez elo szokott fordulni ennel a tipusnal,lehet ellene vmit esetleg tenni?
(nem csak a jatekban csinalja,a saitek tesztjeben is ugyanugy megjelenik a problema) :/ -
MasterMason #1596 Itt a jobb felső sarokban van a Windows Version Here lehetőség, ott tudod letölteni.
http://elitebpc.com/ED/Default.aspx