23609
-
EFRM #1755 hi, en tegnap nem tudtam mar kiprobalni, de ez egy gecijo kep, meg ha bugos is
galaxis <33 -
MasterMason #1754 Egy messzi messzi galaxisba, na oda szeretnék eljutni. Grafikával is van némi a gond, úgy látszik a cobra engine-t lecserélték a sajtreszelőre.
-
StrikeFor #1753 oké már szerver sincs :P -
MasterMason #1752 Néz körbe... Kint van a hajó meg az állomás a galaxison túl. Szét van hullva a játék mint egy papírsárkány. -
StrikeFor #1751 na rájöttem az ORBIT bázisról kezdünk ott nincs market :P ja és kifagy hyperugrásnál...... -
StrikeFor #1750 Őőőő hol a MARKET ? :DD -
Timos #1749 Be tudok logolni, de mihelyt egy másik rendszerbe ugranék kidob server errorral. -
Ubi™ #1748 Na ennyi volt, most lőtték le a szervert. -
StrikeFor #1747 én is feladom lassan -
StrikeFor #1746
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.30. 22:18:32 -
MasterMason #1745 Eddig nem tovább! Jóéjt.
-
MasterMason #1744 Beszoptam rögtön, láttam 2.0 izé és már kapásból néztem is az enyémen, aztán amikor láttam, hogy itt nincs ilyen utána kezdtem el olvasni és látom, hogy planetary landing meg ilyenek. -
MasterMason #1743 Nincs semmi baj, megy a szerver... -
StrikeFor #1742 az Imperial Star Destroyer-t észre se vetted ? :D -
StrikeFor #1741 nem az a baj ha nem jött össze,de 30-a volt meghírdetve......namár most mindjárt 1-e van és egyetlen szó sem esett arról a béta 2 bejelentése óta,hogy van valami gebasz.......nem korrekt a kommunikáció,ennyi a baj -
Chob #1740 Úristen, erre inkább most nem válaszolnék. -
MasterMason #1739 Eredetileg munkaidőt szoktak jelölni a cégek által megadott dátumok. Tehát munkaidőn belül. Most érted, hát ez annyira gáz nem értem miért kell megszopatniuk azokat, akik fizettek a játékért? Kicsit azért több tiszteletet várna el az ember. -
Chob #1738 Ez így nem igaz, mert mondták, hogy az esti órákban lesz brit idő szerint. Szerintem még 1-2 óra simán benne van a dologban. -
StrikeFor #1737 :D -
MasterMason #1736 Ez honnan van? Melyik barom szórakozik, planetary landing.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.09.30. 20:47:43 -
StrikeFor #1735 -
StrikeFor #1734 este 9 van....egy rohadt szót baxtak szólni a kommunytinek....... -
MasterMason #1733 Nem tudom, hogy mi értelme ennek... Nincs értelme, most komolyan mire várnak? Valljuk be őszintén, hogy ez így szánalmasan nevetséges... -
StrikeFor #1732 és mikor??? :P -
MasterMason #1731 Thanks for everyone's input - we will be doing a full wipe for beta 2.
Michael
-
MasterMason #1730 A szeptember 30.-a az tuti, csak az nem biztos még, hogy melyik évben. -
StrikeFor #1729 -
StrikeFor #1728 mindig is szept 30. volt -
Timos #1727 őőő már ma? szombaton az EGX standon még Csütörtököt emlegettek. -
StrikeFor #1726 ne már.....már 18 óra.... :( -
MasterMason #1725 Beta 2 Gif Thread
-
MasterMason #1724 We're looking at the evening UK time at the moment. We'll announce once things start moving as we'll need to kick everyone off the servers.
Save your F5 keys.
Michael -
StrikeFor #1723 lassan vége a napnak és patch meg sehol........... :( -
MasterMason #1722 -
MasterMason #1721 Nem tudsz meggazdagodni mások előtt, mert reset mindenképp lett volna. -
#1720 Azért fizettetek, hogy hibákat keressetek nekik, nem azért, hogy "meggazdagodjatok" a játékban mások előtt :) -
Chob #1719 Még ha nem is válaszolnak a kérdésekre, akkor is jobb úgy készülni, hogy reset lesz, mert csak egy bétáról van szó. -
MasterMason #1718 Jó hát azért én nem fogok megijedni a kihívástól ha arra kerül a sor, hogy full reset lesz. Én csak azt mondom, hogy mindezt már tudták 20.-án is. Kb 100x kérdezték a fórumon az emberek, hogy lesz a béta2-vel reset is? -
Chob #1717 Azért mert megváltoztak a pénzszerzési lehetőségek, és újak is lettek hozzáadva a játékhoz. Így a legjobb ha nulláról indul mindenki, szóval ezt tudják tesztelni. -
StrikeFor #1716 neee már faszom