23609
-
EFRM #2035 jaja nagyon fasza! jo kepek jo tease
bdsse -
Chob #2034 Ejha! 2 új hajó, interdiction, új fajta csillag, bolygók, 2,406 naprendszer, bányászat. Ez elég jól hangzik! -
MasterMason #2033 Hírlevél 46.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.10.24. 19:15:26 -
Nissifer #2032 Zozo76, ne bassz fel idegileg. :)
Azért parázok, mert utoljára nálam C=64 és AMIGA volt A játékgép.
Amúgy ráhibáztál, tényleg primitív 15"-os 1024*768-as felbontású monitorom van, ám november 22.-éig kerítünk valami használt 1280*1024-eset! ;) -
Zozo76 #2031 "Ezzel a konfiggal remélem, menni fog a játék. Vélemény?"
640x480-ban biztos. :)
Csak vicc volt... :) -
MasterMason #2030 -
Nissifer #2029 Már nagyon várom a végleges verziót. Szépen alakul a direkt erre a célra épített tesco gazdaságos gamer konfigom. GTX650 TI VGA és 4GB 1600 MHZ-es DDR3 RAM becsúszott "ingyen". Imént ráraboltam egy egyhónapos i3-4150 -es CPU-ra a proharveren 24.000 Ft-ért, szóval már csak az alaplap van hátra (a többit hdd, táp megoldom a használt lomjaimból). Alaplapra nem akarok különösebben költeni, megveszem a legolcsóbb 1150-est, egy Asrock H81M-DGS R2.0 lapot. http://www.aqua.hu/asrock-h81m-dgs-r20-alaplap-275887.html Ezzel a konfiggal remélem, menni fog a játék. Vélemény? -
MasterMason #2028 Na már csak 5 nap és jön a 3. Béla, király! Persze igazából én már a véglegesre gyúrok, hogy az ünnepi szezonban majd végre már a végleges játékkal mindenféle "bubi börtönök" nélkül szabadon kóricálhatunk. Lesz értelme elkezdeni "flottát építeni", szépen lassan elkezdeni begyűjteni minden hajót a legjobb felszereléssekkel és fegyverekkel. Nem lesz egyszerű és gyors folyamat ahogy látom a felszerelések sokaságát, és árát. Nagyon baba lesz, hogy minden hajóból komoly ladikot lehet majd farigcsálni. -
Enrange #2027 Ha valakit érdekel elindult a The Repopulation bétatesztje. indítottam neki is egy topicot akit érdekel vagy kérdése van szívesen válaszolok (ami nem ütközik a teszter eula ba). Régi StarWars Glalaxies rajongóknak csemege ez a játék! -
#2026 Ha valaki lát ezekből a fegyverekből, dobjon az adatlapjáról egy printscreent legyen szives! Köszi!
beam laser turret overcharged 1
beam laser 2
beam laser overcharged 2
beam laser turret low heat 2
multi-cannon turret overcharged 2 -
#2025 Semmi speciális, csak néhány általános tapasztalat:
-scatter ill. fragment fegyverek kb. mint a shotgun fps-ben, csak még annál is szarabb
-gimballed fegyverek 1km, de inkább 6-700m alatt igazán hatásosak, mert az automata nem céloz valami alaposan
-fixed fegyverekkel, főleg lézerekkel, aminek nem kell idő, hogy a "lőszer" a célhoz érjen, lehet távolról operálni -
Nissifer #2024 Zsír. Thx. Fegyverek hasznos távolságáról van valami info? -
#2023 Egy apró szösszenet, hátha a későbbiekben hasznos lesz:
Fegyver táblázat -
MasterMason #2022 Igen. :) -
TokraFan #2021 Civilian Space Bus? :-) -
Nissifer #2020 Ninju, köszi a linket. Sajnos az előrendeléses account-ommal nem enged be.
GSBazi, köszi a visszajelzést. 50 pénzt nem költünk CPU-ra, ahhoz túlságosan zsidó vagyok. :) Használt i3-4150 -es procek az még belefér. Karácsony előtt úgy is boldog, boldogtalan upgrade-elni fog, majd böngészem az apróhirdetéseket. :) Úgy néz ki, hogy hét elején "ingyen" felmarkolhatok egy új 4GB CL9 1600MHz-es kingstone hyperX ram-ot. Jó lenne dual-ban hajtani, de a párja árát inkább beletolom majd a prociba. -
Ninju #2019 Itt már jártál?
Nem tudom, hogy azok is beregisztrálhatják e a nevüket, akik előrendelték, vagy csak azok akik a kickstarteren támogatták. -
GSBazi #2018 i3-3220 vagy legalább ez kéne de ez a minimum -
GSBazi #2017 Ezzel a cpu bajban leszel g3258 vagy fos lesz a grafikád vagy elfog fogyni a cpu vagy mindkettő. Minimum i5 4440 -
Ubi™ #2016 Hmm, ez tök jól néz ki, még külső USB port is van rajta. -
MasterMason #2015
-
Nissifer #2014 Gratula! Én fél éve csengettem le 40 eurót, amiért valahol egy távoli rendszerben, már nagyon vár az Eagle űrhajóm. ;)
Jut eszembe, én nem adnék pusztulás után automatikusan egy Sidewinder-t a kapitánynak, rakjon félre magának pénzt, vagy vegyen fel hitelt, oszt kész. :) -
Ninju #2013 Én már egy éve regisztráltam a nevem. -
Nissifer #2012 Ohoho-ho! Nem úgy van az! A név az annyira roppant fontos, hogy lehet 2 accountom lesz! :D
(Dehogyis lesz, előbb valami "gamer" configot kell összekalapálnom. Szegény ember tesco gazdaságos g3258-as processzorán gtx 560 ti -mal megmozdulhat? Valakinek van ezzel a procival kapcsolatban tapasztalata?) -
Ry0K3N #2011 Még mercenary editiont vettem meg pár hónapja de a név a lesz a legutolsó gondom. Arra mindig ki lehet találni valamit. :) -
#2010 Kickstarteren volt egy bizonyos támogatás felett a kapitány név előre lefoglalása.
Pledge £15 or more
Reserve your Commander name in the game (first come, first served, except Jameson), plus all rewards above. -
Nissifer #2009 Hát remélem, hogy az elővétel miatt hamarabb engednek kapitány nevet regisztrálni, és így jó eséllyel nem lesz foglalt, amit kigondoltam magamnak. -
Ry0K3N #2008 Aki megvette de a béta accessért nem fizetett az mire készüljön majd megjelenéskor? Így kezdő tippek meg hasonlók szintjén? -
#2007 Az is jó. Vagyis nem jó. Vagyis jó. Ááá, a bőség zavara. :D:D:D Játszani akarok vele. Ha idén megjelenik az jó, számomra éppen egy karácsony előtti megjelenés lenne a legjobb. -
MasterMason #2006 -
Nissifer #2005 Hát az összes kurva anyjukat, ha november 22.-én nem hagyom el a Naprendszert! :D
Karácsonyig fehér ember nem tud várni. Itt kérem forradalom lesz!!! :D -
MasterMason #2004 Szerintem sem, de félreérthető. Logikusan gondolkodva szinte tuti biztos pár héttel utána pont a karácsonyi vásár kezdetére fogják időzíteni a megjelenést. Legalábbis is én biztos arra időzíteném ha már úgy is jön a karácsony... -
Nissifer #2003 It's fuckin unbelievable! Jupijééé! Novemberben irány az űr! :D Addig összekaparok valami használt szedett-vedett alkatrészekből egy "gamer konfigot". :D 560 ti VGA-val a suli fog megszponzorálni. ;) :D -
Chob #2002 Ha a november 22-i dátumra gondolsz akkor az nem a megjelenés, legalábbis ez jön le a hírlevélből, igaz a megjelenés valószínűleg nem sokkal utána lesz.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.10.18. 16:13:28 -
#2001 Ez most a megjelenési dátum akar lenni? Valóban? Még ez is. Jézusom annyira tömény az őszi megjelenés azon stílusokban amik érdekelnek, hogy 14 napos hétre lenne szükségem. Mi lesz így velem... -
MasterMason #2000 Ugyan nincs odaírva, de egy másik hírlevélben már volt róla szó, hogy a fuel scoopot a Dzsinek nem kaphatják meg. -
#1999 A Fuel Scoopos kép nagyon tetszik a hírlevélből :)
Plusz bányászat, azt hiszem jól el fogok szórakozni. -
EFRM #1998 bizony bizony, nagyon fasza. BDSSE szuletoben. csak igy tovabb FDEV -
MasterMason #1997 45-ös hírlevél.
-
TokraFan #1996 Korábbi hsz.-em vicc volt term...
A EVE nem igazán, mert egyrészt massive multi online amit utálok, másrészt, nem szimulátor (az egérkattintásos vezérlés nem az én világom). Legközelebb eddig az X sorozat áll hozzám (kereskedés Elite-hez hasonlóan, építkezés, flottamenedzsment, bányászat, számos repülhető hajó, sok egyéb faj, kalózok, harc és szimuláció). Kár, hogy a Rebirth-el kivégezték és persze sok hiányossága volt annak is. De a korábbi részek lehetőségeit szívesen láttam volna egy ED szintű univerzumra ráeresztve.
Szeretni fogom az ED-t is, nincs kétségem efelől. Csak lesz némi hiányérzetem, de ez nyilván az én egyéni szoc.prob...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.16. 19:53:03