23609
-
#2075 Ismersz hasonló programot? -
MasterMason #2074 Majd megnézem. Mert én sztereoban játszom, szóval lehet így annyira nem cool, múltkor is majdnem kiszúrta a szememet. :D -
Ubi™ #2073 Nincs működő, ne is keress, mert letiltották a memory scannelést. Ergo a marketdump nem működik, kézzel meg senki sem fogja állandóan frissítgetni azt a rohadt sok naprendszer árait. Marad a kézi jegyzetelés, illetve én csinálok magamnak egy webes alkalmazást majd rá. -
Ubi™ #2072 Az a teljes villódzást kapcsolta ki, de most ha be van kapcsolva, akkor a feliratok szinei nem lüktetnek vagy mi volt annak az effektnek a neve. Mindenesetre engem is zavart, ezért én is kikapcsoltam. Most viszon csak az az érdekes megjelenítési effekt van csak benne, nincs a betü homály. Így már cool. -
MasterMason #2071 Az már a 2.04-nél is kikapcsolhatóvá vált. -
#2070 Úgy látom nem sok embernek tetszett a holokijelzők alatti maszatolás és kiszedték vagy nagyon elhalványították. \o/
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.29. 17:46:07 -
MasterMason #2069
KiruHosino: Már nem müxik ne is próbáld. -
#2068 Sziasztok! Valaki tudna küldeni egy működő letöltési linket a "Slopey's Market Tool/Best Profit Calculator" programról? Sajnos nem találtam működő linket.
Köszönöm. -
TokraFan #2067 Hogy képes ilyen iszonyat laggal játszani? -
MasterMason #2066 -
MasterMason #2065 Én az új árát kaptam annak a hajónak és felszerelésnek ami volt. Vagyis azért lett más összeg, mert átkonvertálta az új "árfolyamra". -
Ubi™ #2064 Ti is 1,2 millával kezdtek? Amúgy ahogy elnézem ma nemigen fogunk játszani, mert a szerver olyan mint az egyszeri mese, hol volt, hol nem volt, vagyis van.
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2014.10.29. 00:36:22 -
MasterMason #2063 147 millió lett az anaconda.
-
Nissifer #2062 Huhh! COUNTX kolléga sohasem adja fel! :D
-
MasterMason #2061
NEW FEATURES & CONTENT
- New ship - Imperial Clipper added
- New ship - Federal Dropship added
- Added player driven interdiction
- Players can now interdict NPC ships and the NPC will be recreated in normal space along with the player (player interdiction is also possible)
- Fuel scooping from stars added
- Asteroid mining added (metal and rock)
- Players can own multiple ships
- Play area expanded (capsule 350ly long, radius 37 ly - 2400+ systems)
- Planet visuals overhaul
- Planet liquid colours now reflect chemical composition
- Atmospheric colours now reflecting their chemical composition
- Surface types and colours now reflect chemical composition
- Planets display volcanic features
- Complex Craters can create dust ejecta
- Crater frequency dependent on atmosphere thickness
- Ice planets now have fracture features
- Dynamic ice caps on all planets
- Dynamic liquid levels on all planets
- Asteroid belt clusters added
- Nebulae added to galaxy map
- Nebulae added to sky map rendering
- Make outpost landing pads more zero-g
- Status panel now shows faction reputation
- Improved range display and route finding in galaxy map
- Philanthropy missions added
- Partial name searching added to galaxy map
- Additional ships added to loading screen -
Nissifer #2060 Szavazzunk Elvtársak! :)
http://digitalmagazineawards.com/cover/ -
Ninju #2059 Köszönöm.
Gondolom játszanom kéne vele, hogy teljesen megértsem. :) -
MasterMason #2058 Ma jön a béta 3, szóval pénteken akár már játszhatunk is vele.
-
#2057 Nos igen, egy kartonlapról van szó, szóval csodát nem kell várni. Viszont nekem megér ennyit, hogy meglessem mi is ez. Hamár van okosteló akkor használjuk erre is. Talán mikulásra ideér és aztán tudok élménybeszámolni. -
MasterMason #2056 Több mint négy szinten keresztül fejlesztheted majd... Minden összefüggésben van mindennel, számít a súly, az energia fogyasztás és még egy sor más dolog is... Szóval nagyon baba lesz. ;) -
MasterMason #2055 Arra tökéletes, hogy bepillantást nyerjünk, hogy kb mire számíthat majd az ember ettől a technológiától. De hosszú távon illetve felhőtlen játékhoz sajnos nem igazán alkalmas. Illetve telefonos játékok esetében némelyiknél már igen...
-
TokraFan #2054 Ez pontosan micsoda?
Ránézésre nem sok értelmét látom...csodát biztos nem tesz, egy sima 3D szemüveg szintjét hozhatja gondolom...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.27. 16:17:10 -
#2053 Rendelek egy ilyet, aztán meglássuk, hogy megy a "paraszt VR". :D
http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Google-Cardboard-Valencia-Quality-3d-Vr-Virtual-Reality-Glasses-PU-/271604482102 -
Ninju #2052 Homályosítsatok fel légyszíves. :)
Az upgrade úgy működik, h az adott rendszert (pl. hajtomű, üzemanyagtan) fejlesztheted négy szinten keresztül? Vagy hajótól függ, hogy hány upgrade level van az adott rendszerhez? A hajó tömegének a hajtómű max teljesítménye alatt kell maradnia, vagy magának a "sárkánynak" van maximális teherbírása? -
Nissifer #2051 Istenem! Gyönyörűek ezek a képek!
Játszani akarok! Játszani akarok! Játszani akarok! :D -
#2050 A Cobra 30 D-s fsd-vel:
a Viper 17:
-
Diopapa #2049 Hát, Viperből láttam 30 fényév képest is. -
Ubi™ #2048 Jelenleg az Anaconda tud üresen majdnem 20LY-t ugrani, de már most kapható olyan upgrade 1.6 milláért amivel full teherrel is tudja ezt. -
Diopapa #2047 Lehet tudni, hogy mekkora jump range-e lesz a legnagyobb hatótávú hajónak a legnagyobb hajtóművel? -
Nissifer #2046 TokraFan, relax. ;) -
TokraFan #2045 Ha lesz elmebeteg netadó, akkor remélem SP-ben is hasítani fog a game... -
TokraFan #2044 Thx! -
TokraFan #2043 +1 :-) -
Diopapa #2042 Nagyon köszi! -
Ubi™ #2041 Ide felraktam a pdf-et, 87MB. -
Chob #2040 Tapasztalatból írom most amit írok. Én már írtam a hivatalos fórumra pár ötletet, ami a játékosoknak még tetszett is, viszont nagy része már tervben van. A drónos bányászat is olyan alap dolog, hogy lehet nyitni neki egy témát , de biztos, hogy gondolkoznak rajta, és be akarják hozni a játékba. Igazából a játék minden területére már olyan sok elképzelésük van, hogy túl sok új ötletet már nehéz nekik adni. -
Nissifer #2039 Támogatom az ötletet. :) Valaki feltolhatná a betateszterek hivatalos fórumába. :) -
#2038 elfelejthetnék már ezt a bányász lézeres megoldást,mennyivel jobb lenne kis drónokat küldeni ki hogy azok kapargassák az aszteroidákat :)
vagy leszállni és mondjuk a hajó aljából kijövő fúróval dolgozni :) -
Diopapa #2037 Ez szuper. Akinek van regisztrációja, feltöltené valahova? Emiatt nem regisztrálnék még egy helyre... -
Ubi™ #2036 Egy nagyon tartalmas, 173 oldalas Pilot's Guide a beta2-höz.