23609
-
MasterMason #2155 Olyan nincs, ugyanis a béta hozzáféréshez jár a teljes játék, másként meg sem lehet venni. Szóval akkor vigyáz mert lehet le akar húzni 15-20 dollárra.
Nem lehet simán bétát venni, a béta ára tartalmazza a végleges játék árát is. -
xalyy #2154 Nincs benne a full verzió nemtudom milyen verzió nem vagyok ebbe még benne de ha benne lenne már rég megvettem volna ennyiér :D de a csavó is mondta nincs benne, szerintetek akkor milyen verzió?
Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.11.09. 15:45:53 -
MasterMason #2153 Abban benne van a full játék is, ki ne hagyd annyi pénzért. Nov 22.-én indul nekünk bétásoknak a pre-release dec 16.-án pedig megjelenik.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.09. 14:09:11 -
xalyy #2152 Tudnák szerezni egy beta accot 15-20$-ér, megéri szerintetek? Meddig tart még a beta meg ilyesmi. -
#2151 Köszönöm a választ. :) -
MasterMason #2150 Igen, egy Eagle-t (kis hajó) egy exkluzív festés pakkot meg matricát stb, de ugyan azt kapják meg amit azok akik előrendelésben veszik meg a játékot 40 euróért. Szóval akkor is hozzájuthat bárki ezekhez ha nem bétásat veszi 60 euróért hanem az Elite: Dangerous - Mercenary Edition-t veszi meg.
• A digital download Elite: Dangerous
• Your very own Eagle fighter ship docked in a secondary location in-game
• Exclusive pack of ship paint jobs
• A ‘day one’ ship decal
• A digital players guide
• A digital concept art book
• Plus loads more digital goodies to be announced over the coming weeks.
És ha valakinek még nincs meg a játék akkor arra az alig egy hónapra már nem is volna érdemes pluszban több mint 6 ezerért bétázni, jobban járna most már a Mercenary Edition-al akkor is megkapja azokat az extrákat amit a bétások.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.08. 04:54:49 -
#2149 Lehet tudni valamit arról, hogy akik BÉTÁztak azok kapnak-e valamiféle ajándékot a játék indulásakor? -
TokraFan #2148 Planetary landing DLC-t várom legjobban...Ha jól lesz megcsinálva a procedural gen, akkor önmagában a felfedezéssel elleszek pár évig...De kicsit tartok tőle, hogy pár száz planéta után már bántóan sok lesz az ismétlődés... remélem nem lesz igazam.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.11.08. 02:43:02 -
MasterMason #2147 Értem én, de szerintem meg pont ezt hívják úgy, hogy angol humor. :D
Amúgy sok dolog egyébként még az alap koncepció mellett vetődött fel, tehát azt a koncepciót ami már régóta tervben van azt még túl is lehet teljesíteni, illetve beemelhetnek akár teljesen új elemeket is.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.07. 20:10:34 -
Chob #2146 De azt az idegen lényt az űrbe képzelte, ami a mély űrben él, és aszteroidákat eszik meg hajókat. Amúgy az az ötlet, hogy le lehetne hallgatni a rádió beszélgetéseket az jó lenne később, amikor kiforrottabb a játék. -
MasterMason #2145 Szerintem az simán egy vicc volt. :) Biztos, hogy nem lesz kraken a játékban. :D Konkrétan beszélt már a Braben anno a lényekről, és ugye nem csak élőlényeket szeretne bizonyos bolygókra hanem még fákat is ökoszisztémát. -
Chob #2144 Azért amikor a csápos nagy szemű idegenről beszélt a srác akkor kicsit nevettem. -
MasterMason #2143 A videóban meg a jövőről beszélnek, hogy most jönnek majd a dlc-k, lehet majd mászkálni a hajókban az állomásokon, a bolygókon, és talán még buggy-val "kocsikázni" is a bolygó felszíneken, lesznek idegen életformák stbstbstb. (Tudni kell, hogy ezek a bolygók méretarányosak az állomásokon meg akkora játéktér van, hogy egyetlen orbit állomás egy komplett gta méretével rendelkezik...)
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.07. 19:12:34 -
Chob #2142 Dec.16-án jön a teljes játék, nov. 22-én véget ér a béta, viszont kezdődik a gamma az alpha és béta backerek számára lesz csak elérhető. -
#2141 Össze tudnád foglalni a lényeget? :) Sajnos nem rendelkezem angol nyelvtudással. :D Előre is köszönöm.
Egyéb kérdés: Az új patch óta a játékban a csillagok pixel kockákra változtak. Van valakinek hasonló gondja? Esetleg tudd rá valaki megoldást vagy ötletet?
Köszönöm. Szép napot. -
MasterMason #2140 Tadam. Hírlevél 8
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.07. 18:04:09 -
MasterMason #2139 http://www.elitedangerous.com/ -
kalif #2138 Ti hol veszitek/vettétek meg a játékot ? Kösz! -
MasterMason #2137 Feltettem a 344.60 whql-t és teljesen megtáltosodott, az eddigi kb 120 átlag fps-ről azonnal felkúszott 150-es átlagra és most a dadogás is minimális lett. -
Ubi™ #2136 Ja, na az meg a másik. Pedig a hétvégén már kezdett megszünni. Most az is van újra. Meg a kedvencem, amikor az Secutity Auth Vessel kiszed SC-ből, aztán belepoppol a pofádba, te meg ezerrel belerongyolsz a seggébe. -
MasterMason #2135 Nekem nem, viszont tudod abból a "dadogásból" ami az állomások előfordulásánál szokott lenni most már olyan erőteljesebb akadások lettek.
Szóval egy szavunk sem lehet. -
Ubi™ #2134 - Reduce disconnect output for better tracking
Muhaha, eddig nekem nem volt disconnect. Most már van. -
MasterMason #2133 Beta 3.04 Change log -
MasterMason #2132 Huhh de guszta ez a parancsnoki szék, de horror ára van 4 ezer dolcsi, több képért katt.
-
MasterMason #2131 Cmdr Sally. Hát így könnyű, ketten egy ellen!
-
EFRM #2130 jaja az nagyon fasza lenne -
MasterMason #2129 De jól gondolod, bizony jó lenne. Elvileg még lesz olyan is a térképen, hogy favoritként elmenthetsz helyet. Sok minden hiányzik még.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.04. 07:28:23 -
GSBazi #2128 Kérdezném én, hogy meg lesz e oldva az pl: egyik pontból a eljutni úgy máshova ha aszt kijelölöm a galaxy map egy-on 6 ugrásra lévő pontot és aszt végigmutatja nekem nem kell mindig belépni és megjegyezni vagy nézni na most merre is melyik a az pont tehát kilép SC majd vektoron mutatja a következő ugrás pontot anélkül, hogy keresném galaxy map-on vagy tudnám a nevét és bejelölném a körülöttem lévő naprendszer stb amit látok ? mert az jó lenne mert gyorsabban lehetne haladni szerintem vagy nem jól gondolom ?
-
SityiSXT #2127 Köszi mindkettőtöknek, legközelebb akkor így teszek. -
EFRM #2126 nekem volt mar ilyen "szerintem" bugom, hiperurugrassal mindenkeppen el tudsz jonni, mert sc lehet mass lock nelkul is mass lock bugos
1x volt nekem ilyen -.- -
Diopapa #2125 "J" billentyűvel sc-be lépsz. Megkeresed az "Escape vector" nevű kék karikát és arra fele indulsz. -
SityiSXT #2124 Olyankor mit lehet tenni, ha "beragad" az ember egy helyre? Történt ugyanis, hogy supercruiseban megláttam egy bolygót a gyűrűrendszerével, és úgy döntöttem, teszek egy kanyart arra, hogy megnézzem közelebbről. Persze a hajó kidobta magát SC-ből ütközésveszély miatt - és ugyanezen ok miatt nem is tudtam elszakadni onnan (fura, hogy mass lock se volt, és ennek ellenére sem), csak hagyományos módon repülve, de az órák hosszába telt volna. Ugyan már új játékot kezdtem, de érdekelne, mivel próbálkozhattam volna még. -
MasterMason #2123 Epic... Jó sok időt adott volna leszállítani az árút, és ha nem figyelek bukok 37 ezret... Teljesen meghalt ez a játék, nincsenek küldetések max a benya pénzt lehet kitermelni de fejlődni már abszolút nem lehet... Az 5-10 ezres szállítások már nagyon nagyon jónak számítanak, de nagyrészt csak egyik helyről a másikra repkedsz feleslegesen haszon nélkül...
Nálatok is teljesen meghalt a játék?
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.03. 08:31:08 -
MasterMason #2122 Diopapa: Itt a star citizen system map, ezen jó ha van 100 rendszer.
Szerintem képtelenség volna 200 egyedi handmade várost csinálni abban a minőségben, nemhogy rendszerenként még akár többet is, de legyen neked igazad!
Ubi: Nekem is dadog elég sűrűn...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.02. 20:04:38 -
Ubi™ #2121 Nálam ez az új (3.03) verzió idegesítően lagol mielőtt a cél állomást elérem és kilépnék SC-ből. És nem grafikai vagy CPU lag, olyan mint amikor a szerver lagol. Remélem a végeleges szerver nem ebben az Amazon E2C-ben lesz, mert ez így botrányosan sz@r. -
Diopapa #2120 200 körül van bejelentve és a legtöbb helyen több város / űrállomás lesz. -
EFRM #2119 annyi lesz ahanyat csinalnak!
kezdetben 2-5 sztem ; ) -
MasterMason #2118 "A Star Citizenben néhány száz naprendszer lesz"
Ez mit jelent, tudtommal 100 lesz maximum?! -
Diopapa #2117 Az egyik alma, a másik körte. Az Eliteben 400 milliárd naprendszer lesz, amelyben a bolygók valós égi mechanika alapján mozognak. A legtöbb tartalom procedurálisan generált. A Star Citizenben néhány száz naprendszer lesz, mindegyik egyedileg, kézzel kidolgozva. Az Elite kevesebbet vállal de azt nagyon szépen hozza, SC legkorábban 2016-ban rajtol, az Elite-el már idén játszhatsz. Szerintem mindkettő jó lesz. -
MasterMason #2116 Van radar zoom in-out persze.