23609
1418743729.jpg
  • xalyy
    Aha, s szerinted az elképzelhető, hogy mondjuk a bolygókat fel lehessen majd fedezni, felszínén végezni műveleteket élővilágát stb.? Mert a future of elite-be mondták, hogy bolygókat közelebbről is meg lehet nézni majd tehát repkedni a hajóval a bolygón.
  • Chob
    Igazából nem a bejárat okoz gondot, mert azon be tudnának menni, hanem inkább a dokkolás a landingpad-re. Viszont, ha csinálnak új landingpad-et, akkor én el tudnám képzelni.
  • MasterMason
    Nem valószínű, hogy lesznek vertikális hajók, mint pl eve-ben mert nem lehetne velük dokkolni az állomások bejáratai miatt. Viszont lesznek nagyon durva hajók, ez ha minden igaz a Fer De lance:

Xalyy: A játékban elvileg majd igen.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.12. 00:29:25
  • spybot919
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e hír vagy pletyka arról, hogy jövőben terveznek -e vertikálisan felépített repülőmodelleket a játékba includálni?
  • xalyy
    A játékban...
  • MasterMason
    Küldhetsz bármennyit, privátban adom a számlaszámom.
  • xalyy
    Oké, kösz. Az lenne még a kérdés pénzt küldeni lehet-e?
  • MasterMason
    Nem lesznek klánok, ebben a játékban "Han Solo vagy", ennek megfelelően viszont idővel lehet majd társad is max 2 ember elvileg akik mehetnek veled ugyanazon hajón. Hozzá kell tenni, hogy ez nem a megjelenéskor válik elérhetővé.

Amúgy pedig sok sok újításnak kell még jönnie a release verzióban, csak röviden foglaltam össze az előbbi hozzászólásban.
  • xalyy
    Guildek vagy clanok itt vannak amúgy?

Ja és lesz újítás a release verzióba?
    Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.11.11. 10:21:06
  • MasterMason
    Na meg a többi hajó. 25 repülhető hajó lett ígérve, rengeteg funkció még hiányzik pl Cmdr log vagyis a hajónapló, a logaritmikus nézet amelyen egy sor funkció lesz elérhető, lehet majd dronokkal is begyűjtetni a bányászott anyagot, a thargoidok, meg jelenleg még nincs egyetlen birodalmi rendszer sem, lehet majd egymás közt is kereskedni, jön a személyszállítás és turizmus és hosszasan lehetne sorolni!

Rengeteg dolog van még hátra. Nagyon várom a 22.-ét.
  • Chob
    Én imádom az Eagle-t, sokat repkedek vele, kap egy jobb páncélzatot és egész erős kis gépet lehet belőle csinálni olcsó pénzért. A Viper annyira nem jön be, viszont a Cobra annál inkább. Persze tudom, hogy jó gép a Viper, de nem nekem való :) .
    Remélem gammában már a teljes játékot tesztelhetjük, hogy az indulásra sok hibát kijavítsanak. Még egy valamiben bízok, hogy a teljes játékban benne lesznek a Thargoid-ok, jó lenne már egyből tudni, hogy bármikor összefuthatsz velük.
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.10. 23:30:45
  • MasterMason
    "Lementél" vadászgatni kis hajóval te is megjelenés előtt?!

Én egy fullos A osztályú Viperral nyomulok, felesleges lenne már gyűjteni vagy kereskedni ha 22.-én teljes reset lesz.
  • Chob
    Nem lesz offline, viszont alapból van benne solo/single játékmód, ahol csak te vagy meg az NPC-k. Viszont a játékbeli történések, és gazdasági dolgok össze vannak kapcsolva a multi-val.

Ja amúgy találkoztam az előbb valakivel :D Hehehe
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.10. 23:05:08
  • xalyy
    Senki se mondta (vessző) hogy olvasd el

Guildek vagy clanok itt vannak amúgy?
  • TokraFan
    Indíts azzal, hogy megtanulsz vesszőket használni a mondatokban! Közel érthetetlen amit zagyválsz!
  • TokraFan
    Hogy adnak ki offline patch-et, ha a teljes univerzum a szerveren van...Na mindegy.
  • EFRM
    nem varazslat lesz :D
  • Chob
    Most nem kellene ezt írnom, de szerintem ne dobálózz a nyelvtanórával, mert igaza van.

A másik, amikor át akarsz menni egy másik rendszerbe, vagy egy rendszeren belül egy másik bolygóhoz szeretnél eljutni, akkor a célpontodat befogod az irányába nézel és megnyomod a J billentyűt. Nem varázslat lesz amit látni fogsz, mert ezek a hajók tényleg fejlettek, az már más kérdés, hogy a pilóta elolvassa-e a használati utasítást hozzá vagy sem.
  • Diopapa
    Nem fizikus, hanem matematikus. Ha már kötözködünk. Mindenesetre ott van egy tutorial, elérhető a főmenüből, az alap dolgokat elmagyarázza.
  • xalyy
    Hát ez van ilyen az élet máskor ne lógd el a nyelvtan órákat.

Diopapa: Oké kösz a felvilágosítást Fizikus úr

SityiSXT: Ja hát oké ez eddig. Beleolvastam már elég érdekes a lore meg minden azért nem gondoltam volna 183 oldal de na biztos vannak benne érdekességek meg fontos dolgok.

• Dzsini
    A single ugyanaz lesz, csak nem találkozol más játékosok hajóival, csak AI hajókkal futsz össze -> ők támadnak meg, és őket támadhatod meg.

És igen, MMO, hiszen masszív, multiplayer és online (ha azt választod).
  • Micsu
    és a single rész miből áll? hasonló mint az xben a freeplay?
  • Chob
    De MMO, és ezt a Frontier állítja. Ez már azért jobban érezhető mióta megváltozott az interdiction.
    A másik meg az, hogy még mindig nem esett le szerintem neked, hogy a srác nem supercruise-ban megy hanem simán repül.
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.10. 11:09:18
  • SityiSXT
    Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy nem fogja a kezedet, hanem beledob a mélyvízbe az első perctől fogva. Tied a felfedezés öröme, te döntöd el, hogy játszod. Annyit meg minimálisan tényleg megtehetnél, hogy elolvasod a linkelt könyvet.
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.10. 10:33:30
  • Diopapa
    Csak sorjában.
    - Nem, nem mmo, senki sem mondta, hogy az lesz
    - Ott van a beépített tutorial, csináld végig és sokkal okosabb leszel
    - Az Arcturus-os példádnál nem azt írja, hogy egy év alatt érsz oda, hanem hogy több mint egy év. Tudod, relációs jelek. Általános iskola, 4. osztály.
  • Dzsini
    Akkor kiadnak egy offline patchet búcsúzóul. Más játékkal is megtörtént már, ha már most a világvége lehetőségeket tervezgeted.
  • MasterMason
    Tényleg utolsó hírlevélben lévő videót néztétek, nagyon szép képek vannak benne.

• TokraFan
    Bocs, de hány éves vagy? Nem szoktam ilyenért szólni, de iszonyatos a helyesírásod! Néha azt sem értem, mit akarsz mondani.
  • TokraFan
    "de minden más adatot (kereskedelem stb) ugyan arról a szerverről szed amit multiban."

Ez a rendszer egyébként kicsit aggaszt, még akkor is, ha tudom, hogy nem mostanában lehet ebből gond. Mi lesz, ha idővel -akár 5év múlva-, lekapcsolják a szervereket? Nem a Frontier lenne az első aki tönkremegy, és nem ez lenne az első MMO amiot lelőnek. Valójában ezért utálom a multis játékokat, mert annak ellenére, hogy kifizettem a játékot, teljesen ki vagyok szolgáltatva a fejlesztőnek/kiadónak. Ha már nem rentábilis a dolog, lekapcsolják a szervereket és ugrott minden amit addig kifizettem.
  • rexsimus
    Olvass és tutorial! ;)
  • xalyy
    Aha Kösz az értelmes infót de mindegy legalább a topic kapott egy ingyen bumpot hátha valaki majd normálisan válaszol rá.
  • rexsimus
    Ez a játék nem neked való. ;)
  • xalyy
    Oke de jó lenne valaki adna egy skype-t :D
  • Ubi™
    Ezt a tutorialt szedd le és olvasd el. MINDENT! Sokkal okosabb leszel.
  • xalyy
    Aha, oké. És szted a közeljövőben vagy már vannak olyan dolgok benne, hogy pl te fedezel fel egy bolygót vagy valami tudom is én egy űrbéli dolgot, ami valami nagyszerű látványt nyújt és még esetleg interakció is lehetséges. Na meg tényleg mi van az idegen fajokkal azok lesznek benne? És stb.
  • MasterMason
    Nem, nem single-re tervezték. De nem a szó hagyományos értelemben vett MMO. Ami a sebességet illeti, itt valódi távolságok vannak, muszáj hipertérben megtenni a nagy távolságokat, van olyan hajó ami majd kétszer olyan gyorsan megy alapból is, van boost is de nem lehetne élvezhető a dogfight ha 2000m/s-el menne egy hajó...

Kapásból és elsőként mindenképp ajánlanám a beépített tutorialokat. Azokkal kezd, azokat csináld végig először és utána majd kezd tisztulni a kép. Meglátod majd, hogy egy nagyon jó móka ez annak ellenére, hogy még nem végleges abból 22.-én két hét múlva kapunk ízelítőt.

• xalyy
    Hát azthiszem elégge komoly felvilágosítás kellene, nagyjából már tudom kezelni a hajót. De valami random helyen kidobott elindultam csak úgy kíváncsiságból Arcturus felé és nézem 24 fényév mondom oké. Írja alatta 1 év, most gondoltam magamba hát na biztos játék idő szerint, otthagytam 10 percre a gépet nézem még egy tizedet nem haladtam s akkor kezdem számolgatni me eleinte nem voltam biztos benne, hogy az űrhajó tényleg 220m/sec-el megy. De hát most komolyan ez milyen dolog már egy idegen űrhajó, ami kb évszázadokkal vagy ezredekkel fejlettebb nálunk mióta megy ilyen retek lassan minimum a 10x-esével kellene mennyen. Igen tudom ott vannak a féreglyukas utazások, de hát akkor anélkül meg vagy halva vagy mi? Valaki megadná a skypeját kellene egy kemény felvilágosítás, mert elégge nem vagyok tisztába a dolgokkal és a játék is elég keményen, hogy is mondjam mintha tiszta single-re tervezték volna csak nem tudom, hogy ez még amiatt vane, mert még BETA de hát ez közel se áll még egy MMO-hoz vagy csak én tudom rosszul, hogy az?
  • MasterMason
    Open Play és Single lehetőségek vannak ott, az open play a multiplayer. De én a helyedben Single-vel kezdeném, megismerkedni a hajóval és egyéb dolgokkal. Amit single-ben csinálsz pénzt átvihető multiba ahogy a hajók és fegyverek is, valójában csak annyiban különbözik a kettő, hogy a Single-ben csak NPC hajókat látsz és látnak téged de minden más adatot (kereskedelem stb) ugyan arról a szerverről szed amit multiban.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.09. 19:41:55
  • xalyy
    Na megvettem a rendes játékot a honlapról nem idétlenkedtem, de hol lehet itt online-ba lépni vagy mass server van vagy mi? ESC-et nyomok de mindig solo-t ír. Csak nemondjátok hogy single játékot vettem
  • KiruHoshino
    Vigyázz nehogy átverjenek. Átverésszaga van ha engem kérdezel. :)