30108
  • Jim Morrison
    gyújts fel 10 embert, összesen 10000 kill a pyroval, 5 building lerombolása 1 uber alatt... sztem ilyen tuti lesz. Ha nem->nem
  • Nitramk
    innen: http://www.shacknews.com/onearticle.x/53168
  • kopa1
    Csütörtök? Perszeee... xD
    A Medic packnál is volt vagy egy hét késés...
  • chooselee
    Honnan vannak az infók?
  • Nitramk
    magyarul, ja :)
    angolul holnap reggel :P
  • Twetr0x
    Ma este nyolckor jön a Meet the Sniper :P
  • Nitramk
    Csütörtökön jön a Pyro update, 35 achievmenttel, 2 új pályával, és holnap reggel adják ki a Meet the Snipert. :D
  • Aquir
    sok szerencsét a játékhoz:) én egy ideje nem tudok vele játszani mert vizsgaidőszak van
  • Twetr0x
    pont erre gondoltam, hogy valami ilyesmit kell legközelebb válaszolni :D

"Igen tudom, büdös zsidó vagyok és különben is nekem a kurva anyámat, mert nem lophatod el az accountomat"
  • Nitramk
    attól kezdve h nem adom meg, nekem bizon a k*rva anyámat... :D
  • betjaardejoe
    én eléggé kétlem, hogy azért lopna accountot, mert TF2 kell neki...
    pl Sev Hun accountja is le lett nyúlva valamikor, dekoék segítettek neki visszaszerezni (konkrétan az egyik CIT-esnek is lenyúlták az acc-át, aztán összeültek -- mégiscsak programozók a lelkeim)
    sőt, gyanítom, hogy ő(k) így próbál(nak) pénzt gyűjteni... és valószínűleg nem TF2-re. meg nem is gépre.
    mondjuk a hatékonysága nem valami jó, amint megmondod neki kerek perec, hogy nem adod, onnantól zsidó g*ci vagy, és a k*rva anyádat is, ami azért nem sokat segít a meggyőzőségnek...
    egyébként hajrá Tredor, legyél hatékony :)

[egyébként össz vissz meg kéne keresni, és minden magyar TF2-es arccal összevetve a vállunkat megagyalni... talán felfogná a dolgot...]
  • TreDoR
    Most accept-áltam ennek a "Ļêĝêòïڭ | RenciBubu" nevű usernek az invite-jét. Kiváncsi vagyok nálam is fog-e próbálkozni.
  • betjaardejoe
    AZ OKÉ, HOGY FIGYELMEZTETNI AKARSZ MINDENKIT, DE EZT MIÉRT KELL CAPS LOCK-KAL?
    egyébként másodszor keresett már ezen a néven... de több lopott acc is van sajna...
  • Rage47
    így van, ennyi pénzt simán össze tud gyűjteni, ha van gépe, amin megy is
  • Neoncsoves
    14 éves létemre csak összeszedtem rá a pénzt. nem nagy cucc összespórolni... meg van embernek karácsony, húsvét, születésnap stb... ne mondja már hogy lopáshoz kelljen folyamodni. azért tart itt az ország ahol tart.
  • Nitramk
    az a szomorú inkább h nem tudja megvenni. Mert ez magyarország.
  • Neoncsoves
    értem, de gondolok olyanokra akik fiatalabbak és könnyebben bedőlnek ilyeneknek... vagy akik befolyásolhatóak... tudom az is hülye aki megadja de jobb szólni.
  • Twetr0x
    Inkább az a szomorú, hogy emberek ennek bedőlnek. Ez az ember már egy ideje rá van szállva a communityra.
  • Neoncsoves
    HA EGY LEGEND RENCIBUBU NEVŰ GYEREK IR NE ADD ODA AZ ACCOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÜLDD TOVÁBB A FRIENDS LISTÁDON LEVŐ ÖSSZES EMBERNEK!!! A SZOKÁSOS MÓDSZERT HASZNÁLJA!!! 10 percre kéne az accod blabla énis szivesen magadom az enyém...
  • betjaardejoe
    nem áll meg a téma: ezt a beszélgetést az előbb produkáltam:

Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Hali
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu is now Offline.
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu is now Online.
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Hali! vagy?
    zsigi.tm: hai
    zsigi.tm: vagyok
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: oksa
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Nemhagac unokatesója vagyok
    zsigi.tm: jó, tudom már ki vagy
    zsigi.tm: neked kell egy Steam Account
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: megbaszhatom anyád?
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: bocs félre :D
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: jah igen
    zsigi.tm: hát rábasztál, mert nálam már kb 3x próbálkoztál
    zsigi.tm: egyébként nem, nem baszhatod meg
    zsigi.tm: de én már megbasztam a tiédet
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: miért?
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: te zsidó kurva anyád
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: azt te rohadt geci
    zsigi.tm: én zsidó?
    Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: block :(
    zsigi.tm: én rohadt geci?
    zsigi.tm: te akarod lenyúlni az accountomat
    zsigi.tm: és nem vagy túl profi benne
    zsigi.tm: majd ha találsz egy nagyon láma noobot, akkor azzal próbálkozhatsz
    zsigi.tm: de már elég sokan tudnak a próbálkozásokról
    zsigi.tm: na, és akkor most Block
    zsigi.tm: heló
  • betjaardejoe
    na, akkor konkrétabban fogalmazok: az egy dolog, hogy a játékban angolul van, meg hogy "már megszoktuk" az Engi meg hasonló neveket, de pont arról van szó, hogy ha magyarul írjuk le, hogy értsék azok, akik "újak" -- akik még nem biztos, hogy megszokták az angol elnevezéseket, akkor pont, hogy az angol nevek sántítanak. de természetesen rád van bízva, végülis a te fáradtságod ^^
    gépészmérnök tudom hogy van, mivel elég közel vagyok hozzájuk... ettől függetlenül én ajánlom a "gépész" fordítást...
    ha meg felhasználod a fordításomat, azt én köszönöm meg. (TSL-nek is)
    Szega meg ügyi, hogy nem olvas vissza, pedig pont erről van szó :D
  • TreDoR
    Vagy akár "műszaki katona"
  • Code92
    gépész mérnök ^^ van olyan
  • TreDoR
    Szó szerinti fordítás alapján lehet mérnök és gépész is.
  • vamisten
    Hali!

http://www.filefactory.com/file/4c1bdf/

Ez induláshoz talán jó lesz.

Köszönöm mindenkinek az építő jellegű kritikákat, pár dolog változni fog. A kasztok nevein sokat gondolkodtam, de mivel a játékban szinte MINDENKI az angol neveket használja, így én is azokra hivatkozom a teljes leírásban. A ferdítést egyfajta mankónak szántam az angol nyelvet nem bíró játékosok számára.

A leírásban valóban található pár helyesírási hiba, ezek hamarosan javítva lesznek, mint ahogy az új Medic ach-ek fordításai is (én is felhasználom a ti fordításotokat ha nem gond :-)

Az Engineer-re sajnos nem tudok gépészként gondolni, marad a mérnök (még ha a gondolatmeneted gyakorlatilag hibátlan, egyszerűen nem áll rá a kezem). A wrench viszont tényleg franciakulcs...

Tudom, hogy lehetne szebb is, jobb is a leírás, de minden egyes változtatás az én játékidőmből farag le nem is kevés órát
  • Szega87
    Sziasztok!

Most kaptam meg nem rég a gamet, van vlhol tutorial róla? ha lehet magyarul
  • TSL16b
    Ezt egyébként Mr. Fusion írta. Mi is tanakodtunk egy sort, aztán abban maradtunk, hogy ne vegyük poénosra a kasztneveket, mert eredetiben sem azok. Persze ha a tömeg akarja, és sikerül mindenkinek tetsző nevekben megegyezni, lehet róla szó.

A Szanitéc új teljesítményeinek magyar nevéhez felhasználtam a te fordításodat is, előbb-utóbb fel is kerül az oldalra.
  • Rage47
    lehet hogy gyorsabb volt?:D
  • TreDoR
    Az ok, hogyha nem találom el az ellent, de az mi, hogy nem lő rá a sentrym?...
  • Rage47
    bárcsak én is felhőtlenül játszhatnék, de még 7főn vizsga... majd utána :p
  • Nitramk
    magyarul ma nem nagyon ment neked se a gáma... :) Délelőtt mg csak csak tudtam szedegetni frageket, de most így este már ritkaszar vagyok.
  • TreDoR
    Az mi a p*csa, hogy a 2-es szintű sentry mellett 2 méterre elfut a pyro és nem lő rá????? Letörölöm a f*xba ezt a gamet
  • TreDoR
    Jó vicc volt. Majd jövőre...
  • Nitramk
    basszus, pedig már egy hete csak erre vártam: év vége, ballagás, kezdődik a nyáriszünet, és kijön a pyro update. de nem... :(
  • Twetr0x
    Halottam ilyet is, de kétlem
  • Nitramk
    nem úgy volt h a napokban jön ki? :S
  • Rage47
    #2275-úgy lett volna jó, ha június elejére mondják, akkor talán kijött volna júliusban
  • Twetr0x
    Olyanokat hallottam, hogy június vége/július eleje, de szerintem várjuk augusztus/szeptember között :(
  • Nitramk
    ja én a jelmezekre gondoltam :) Mikor jön már a pyros kieg.?
  • Aquir
    nincsenek is beállva :) Mármint úgy néz ki hogy biztos ittak, de nem állnak sorrendben a helyükön:)