2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
antijedi #327 de azok nem ugy voltak eldugva mint ez,, az bittorenten volt fent meg ha valaki felnyomta valahova, de ez rendes odlalnak tünik, olyan mintha senki mást nem érdekelne :D -
Corey #326 biztos hogy nem, teljesen más a küldi, a kinézet, az animok, ez friss demo. azért van kint egy sehonnai oldalon mert páran ugy gondolták hogy aminek egy ujsághoz adott cd-n helye van, annak a neten is kint kell lennie, és ugyebár ez közel sem hivatalos, azért ien eldugott. akár a Rome: Total War demoja, ugyanaz a szitu, official megjelenés előtt már kintvolt a neten, eldugott helyeken -
Nagydög #325 "megnéztem a demót ki is próbáltam, de ha tényleg ilyen lesz a játék ilyen bonyolult akkor lehet, hogy megse veszem."
Egy teljesen 3D-s urcsatat sajnos nem lehet megoldani 4 gombbal. :) -
Nagydög #324 Kiprobaltam. Nagyon szep. Nagyon zavaros. Egy tutorial tenyleg nem artott volna. A manual mondjuk eleg reszletes, hogy az ember eligazodjon a jatekban, de eleg sokat kell szokni az iranyitast, hogy ne csak a fejet kapkodja az egyszeri player. -
#323 megnéztem a demót ki is próbáltam, de ha tényleg ilyen lesz a játék ilyen bonyolult akkor lehet, hogy megse veszem. -
antijedi #322 nem ugyan az ami a régi ig3 demo volt? csak mert elég zavaros hogy csak iylen kis oldalra kerül ki, tuti nem fake? :) -
Corey #321 kipróbáltam, egész jó lett! a grafika nagyon szuper, egy tutorial mission nem ártott volna. érdemes kpróbálni! -
antijedi #320 én nem mondtam hogy nem igy van, de akkor is gáz hogy mindig erre hivatkoznak, érdekes más magyar fejlesztők (nevet nem irok inkább...) tudnak maguknak oylan kiadot találni hogy ne kelljen rájuk hivatkozni állandóan..., ja hogy ők csak iylet fogtak ki? hát a game is olyan lesz de nem a kiado miatt hanem mert olyat csinálnak akkor hogy csak egy alja kiado akarja megveni..., no comment...
(ui.: amikor anno kijött a hir hogy ig3at nem DR csinálja én már akor tudtam hogy ez lesz..., mert ez már a nevet agyuk el kategoria, de attól még ha jó a név akkor sem lehet szarbol várat épiteni..., na de azért drukolok hogy ne igy legyen...) -
maniac001 #319 Igazad van de csak részben.
Hidd el hogy MINDENRŐL a kiadó dönt.
Még a játékmenetbe is beleszólhat. Hidd el nyugodtan :-) -
antijedi #318 a warezolások miatt? ez kicsit nem igy van, ha tényleg jó game lesz simán megveszi sok magyar is..., de ez a szarunk a magyarokra mert warez is van a világon stilus kicsit gáz..., meg ez a téma hogy a kiado igy meg ugy is kicsit uncsi már..., csináljanak kiemelkedőt ésakor megveszi a cuccot olyan kiado aki hajlando szinkronra is költeni meg időt is ad rá eleget etc (lásd panzers, vagy ig-k első két része...) -
#317 Akkor ez nagy szívás a HD InterActive-nak. Nem baj megis érdemli. -
maniac001 #316 Hidd el, hogy mindenki így van ezzel.
Egyébként a kiadó (HD interactive) döntése. Ha több pénzzel támogatnák a projectet, akkor lenne szinkron. Egyébként ez a demó exkluzív és csak a német és magyar Gamestar kapta meg hogy feltegye a CD / DVD mellékletre.
Ebből botrány lehet. De a link elvileg szabad, az jár pórul aki feltette. -
#315 Hol mondták, hogy lesz szinkron? Mert emlékeim szerint sehol... -
#314 Ez nem igaz, minden jót elvesznek tőlünk, pedig azt mondték, hogy lesz. Ezek a annak szól aki ezt elhatározta. -
maniac001 #313 Hello t0MI!
Sajnos szinkron nem lesz, csak felirat, de az is lehet hogy a felirat később jön egy patch formájában.
A warezolások miatt nem éri meg szinkronszínészeket bérelni.
Milyen ez a demó? -
Corey #312 meg is van, elvileg egy új demot lehet szedni, amit egy újsághoz járt CD-ről szedtek, persze elvileg. have fun.innen -
Corey #311 elvileg kijött valami demo, de erősen unofficial -
Braveheart #310 hohó megnéztem az sszes videót, és az első e3-as trailer nagyon odabasz! király lesz ez a game! -
#309 A NEXUS THE JUPITER INCIDENT MAGYAR FAN OLDALA AKI AKARJA NÉZZE MEG! -
#308 Szinkron nuku? :( -
#307 Köszi a híreket! -
maniac001 #306 Volt szerencsém első kézből (Fejlesztés vezetője) megtudni, hogy a demo, a szeptemberi PC-s magazinokban lesz, és a full verzióban magyar felirat lesz. -
Braveheart #305 Hú már most látom milyen multiplayer csaták lesznek :) asszem meg is veszem eredetiben, mert hát ha vmi megéri, hogy megvegyék, akkor ez már biztos :) -
#304 Lesz magyar nyelven? -
#303 Azt az apróságot kihagytad, hogy a fórumszabályzatban szerepel, hogy csak az angol nyelv megtűrt a fórumban. Egyébként a fórum látógatójainak többsége nem angol anyanyelvű... -
Braveheart #302 baz megnéztem, nemigaz hogy ennyire balfaszok legyenek a külföldiek... vki csinál 1 magyar topicot és ott sír az összes köcsög, amikor magyar a játék... (vagy már nem) -
#301 Itt egy magyar fanpage is. -
#300 Hivatalos oldala
Megjelenés: 2004 Október
LAN és Internetes Multijáték lehetőség (játszhatóak lesznek idegen fajok is, akik egyedi hajókkal/képességekkel fognak rendelkezni)
(mielőtt a hivatalos oldal fórumába beírnál magyarul egy figyelmeztetés: a fórum kizárólag angol nyelvű! Eleddig két honfitársunk is sikeresen nekiállt magyar topicot létrehozni, amely természetesen nem különösebben nyerte meg az adminok tetszését...) -
Braveheart #299 tudom, nem is zavar :) pont egy ilyen űrhajós game hiányzik nekem :) -
#298 Mielőtt még visszaköszön, mindenképpen szólnék, hogy ez szinte teljesen a stratégiai részre megy rá, nem lesz bolygómenedzsment, nem lesz kolonizálás és egyebek. Lesz egy kis flottád, amelynél a hajók fegyvereit te állíthatod össze, de ezen kívűl vegytiszta real-time stratégia.
(csak azért, mert a hivatalos fórumban is azért vernyákol a fél banda, hogy márpedig ők akarnak bolygómenedzselést és egyebeket... :))) -
Braveheart #297 Mikó' jelenik meg? Multi lesz benne? Weboldala van?
:D de megörültem -
Braveheart #296 Nemá! A régi Imperium GAlactica 3? ISTENEM KÖSZÖNÖM!!!!! -
#295 Jah, csak nem bántam volna, ha kijön egy-két hónappal ezelött. :)
Akkor uborkaszezon volt, most meg még végig kéne játszani a Doom3-at, jön a HL2, meg még egy-két komolyabb játék és itt van erre még a NEXUS is, amit nem lehet kihagyni... :) -
maniac001 #294 Hello!
Láttátok már az új Nexus trailert?
Ingame múúúvi..... :-)))
Jaj de jó lesz ez nekünk. -
antijedi #293 annak énis örülnék csak az a gáz hogy ennek a gamenak seemi köze nincs már ig-hez hiába indult eredetileg ig3 néven... -
#292 nemtudom , de ha lenne kis mod SDK IG II höz .. én annak is örülnék .. még 1000 bolygó .. 300 kereskedő , új hajók .. nagyobb bolygók .. hm nyámi -
#291 Kiváncsi lennék a lejjebb megadott min. rendszerkövetelmény mire lenne elég -
#290 ez a 10 hadihajó kicsit száksz .. mint haegemonia-ban :/ -
antijedi #289 nézzétek a jó oldalát: ha pl a duke nukem forever "majd ha készlesz" kiadási dátumához hasonlitjuk pl akkor eléggé baráti... :) -
#288 De messze van 2004. Októbere...