269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • w77d
    konkrétan?
  • gabamano
    Tényleg mennyi volt a Q7?
  • gabamano
    Na végre megjött egy pár darab autó....
  • w77d
    viszont annál az indexet cseszték el
  • gabamano
    Most van raktáron.
    Ez nem úgy működik hogy majd szerzek amikor akarok.
    Ha lesz lesz,ha nem lesz nem lesz....
    Sajnos ezen nem lehet változtatni.
  • Willi Betz
    A New Beetle rendszámos közelebb áll a valósághoz.
  • Harly18
    Várom a véleményeket :)

Bal oldali a Bburago és a jobb a Maisto...a gyengébben kedvéért :D
  • Harly18
    Íme, szerintem felismerhető, melyik-melyik...

• w77d
    jah meg kaptam mikuláscsomagot a szélvédőre amíg vásároltam :(
  • Harly18
    A jól ismert Beetle. Mivel nem nagyon fogtok különbséget látni, ezért mutatom meg az igazit, ez jó összeasonlítási alap, ráadásul a színe sem zavar meg senkit :) Következő hozzászólásban lesznek a képek...

• labdacs
    jöhet :-)
  • w77d
    nah most jöttem meg a vh-ból:
    Kyosho- Bmw X5 Új
    - Bmw X5 régebbi
    -Audi Q7

délután nyomok képeket :)
  • Harly18
    Na mindjárt kaptok VW-ket :) Egy kis összehasonlító tesztet láthattok :)
  • Harly18
    Fuh...Mán megin a Ferrarik :)
  • labdacs
    hasonló szögből:
  • labdacs
    a 612 az valami ilyesmi:
  • labdacs
    599
  • Willi Betz
    Ilyet megbámultam igaziban is még az ősszel.Ez ugye a 612?
  • labdacs
    nna, visszatérve az eredeti témánkhoz:
  • labdacs
    az egy év várás az benne lesz.
  • Willi Betz
    Általában friss megjelenésű autót nem szabad venni,mert előjöhetnek a "gyerekbetegségek"...várni kell 1-2 évet mire ezeket az előforduló/előfordulható hibákat kijavítják.
  • labdacs
    nem én veszem. az anyósom :-) egyébként meg Panda alapokon nyugszik, az meg ki van próbálva :-)
  • Harly18
    Bátor vagy, ha egy vadi új megjelenésű kocsit veszel :) Nem tudom, én ennyire friss verdát tuti nem vennék...Én az 50 éves kocsikra bukom :D
    Nem, szóval ki tudja, hogy milyen gáz dolgok lesznek ezzel az 500-assal. Lehet kiderül, hogy egy kalap sz*r, de az is lehet, hogy jó...Bár ha a Fiatról van szó...akkor :D
  • davos80
    Ha egyszer szükségem lesz rá,fordulhatok hozzád,tudsz szerezni?
  • labdacs
    500-as minőségéhez egy kis hozzáfűznivaló: jórészt a Panda kapcsolóit örökölte. ha a működésük is olyan, akkor az gáz. nekünk van egy Pandánk, imádom, csak mindig félek ha indexelni kell, hogy a kapcsoló a kezemben marad. remélem az 500-ason finomítottak egy keveset. annál is inkább, mert lehet, hogy a Pandetta 500-asra lesz cserélve idén. :-)
  • Harly18
    Szóval el kell ismerni, hogy nagyon nehéz lehetett újra nekiállni, mint a mini mondjuk formailag tökre olyan maradt mint a régi, csak modern formába öntötték...Addig a bogárral nem volt ilyen egyszerű...Szerintem van külömbség a Mini, 500 - Beetle között...
  • Harly18
    Azért a 500-ast és a Minit könnyebb volt újratervezni, mert formailag egyszerűbbek voltak. A mai világban, amikor minden autó doboz formájú ott nehéz gömbölyű vonalú autót csinálni...
  • Willi Betz
    Új bogárral nekem csak annyi a bajom,hogy egyáltalán nem hasonlít a régire.
    A Fiat megtudta csinálni ezt az 500-asal és bármilyen furcsa nekem tetszik az új,hiába vagyok németautó fan. Minőségre aztán lehet,hogy nem a legjobb,de formailag tökéletesen tükrözi a régi időket.
  • labdacs
    nem is csak a tönkremenésről van szó... az csak pénz, idő, meg energia. kinek mennyi van ezekből ugye...
  • Harly18
    Ja, sajnos a Beetle is sokkal olcsóbb volt, talán ezért volt tömeghisztéria a megjelenésekor, itthon meg nem kell a kutyának sem...
  • Willi Betz
    Igen sajnos a mostani amerikai autók belső anyagfelhasználása nem éppen a legjobb,értek ez alatt Chevroletet,Chryslert.Viszont a Cadillaceknek elég jó a belsejük. Pl az új Ford Mustang amerikában fele ennyibe kerül mint kis hazánkban.
  • Willi Betz
    Erre gondoltam
  • Harly18
    Pár dologban valóban szebb, így élőben én is ezt mondom, mert eddig a Bburago-t tartottam szebbnek....De tényleg csinálok majd képeket, amin egymás mellett lesz a kettő és minden apró részt össze lehet hasonlítani...
  • vass17
    norevem kívül tudsz mást is szerezni? elsősorban az érdekelne, h IXO 1/43-asokat kb mennyiért hoznál, ha foglalkozol velük..
  • Harly18
    Az meg a másik...az amerikai...nem dizájn, de az maradt meg bennem, hogy Amerikában a Rabbit (sima Golf) azért nem tetszik a vásárlóknak, mert gagyi anyagokból van és nem felel meg az ízlésüknek. Ezen röhögtem, mert az amerikai verdák híresek a bóvli műanyag belsőjükről...Szóval Amerikáról ennyit, a sajátjuk király, másé meg sz*r...Ez nem tartozik ide, csak eszembe jutott :D

A Lexus formája számomra még ma sem egységes. Részleteiben nagyon nem tecc...
  • Willi Betz
    Welly Golf nekem élethűbbnek tűnik.
  • Willi Betz
    Valahol igazad van. De ma már inkább hajlik az amerikai dizájn felé. A régi nagy LS400-as (asszem így hívták) amit 90-es évek elején kezdtek el gyártani,na abban volt minden...Bmw,Merci...
  • Harly18
    Így mostmár tényleg össze tudom hasonlítani őket :) Esetleg fotóval illusztrálni, ha valaki kíváncsi :)

Golf V: Welly - Bburago
    New Beetle: Maisto - Bburago
  • Harly18
    2 perje jött meg :D

• Harly18
    A Lexus meg egyszerűen formailag nem tetszik, tudom, hogy jó autó, vagyis azt írják mindenhol, de bennem még mindig az maradt meg, hogy csak egy Merci másolat...