269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#5368 aztaq :D -
#5367 tényleg másodikok vagyunk! Harly húzz bele!!! Képeket gyorsan!!!! :D -
davos80 #5366 Az magyarul az "sötétfehéres,vajszínű-szerű-szín"? -
#5365 A Golfjaim nem nagyon váltanak ki elismerést úgy látom, pedig ha tudnátok, hogy a kettő együtt 4 ezer volt...:P -
labdacs #5364 egyébként meg:
a Welly mindtha összeségében jobban sikerült munka lenne. ami tényleg gáz, az a segge, a hátsó lámpákat és a csomagtérajtó illesztését nem sikerült eltalálni. a Bburagonál viszont ezt a motorháztetőnél nem tudták megoldani. a B-oszlop műanyag matricája jól látom, hogy kilóg felfelé? a motortér elég gyenge mindkettőnél, de a Wellynél látni valami kis részletekre törekedést. a zsanérok mindkettőn nélkülöznek mindenféle szépséget. a Bburagon-n mintha a tükör is fura lenne picit. ami még a Wellyben tetszik, hogy a műanyag védőcsíkokat is kidolgozták rendesen. ha lenne grafitmetálban, akkor a Welly-t választanám. belülről lesznek képek? -
#5363 Nem saját...Tudom a BMW-k mellett eltörpülnek, de gondoltam muszáj megmutatnom, mivel most már csakm ásodikok vagyunk...
-
#5362 köszi :) -
#5361 konkurencia érzés miatt vagy valami más oka van?? -
#5360 Gratula nagyon szépek! -
#5359 Jajj nem a Lacika!!!! Ő egy tuti ember csak a főnöke nem szeret.... -
#5358 nem mondott rólad semmi rosszat, csak hogy az sg-ről rád és rám emlékszik (néha szokta nézni) :D -
#5357 Elég jól látszik,hogy az új X5 mennyivel nagyobb a réginél. Szép mind a 3 újonc:) -
#5356 Hááát nem vagyok a kedvencük.... -
#5355 igaz :)
remélem egyszer engem is emlegetnek majd, akár mint nagy gyűjtőt :) -
#5354 Papírusweiss...
607 meg már semmilyen, most néztem a frissített kereskedői listát... -
#5353 Ebben a "szakmában" szinte mindenki ismer mindenkit. -
#5352 egy kis csoportkép:
és az újoncok :)
-
#5351 bocs Gabamano tényleg, de így hamarabb jutott el hozzám, és tényleg arra volt dolgom........
Amúgy megemlítet téged az eladó a vh ban :D -
#5350 -Welly Golfnak nem szép a hátulja,de a többi része oké
-Bburago Golf hátsója szebben van megcsinálva,de a többi része kicsit fura
-
#5349 Ejhh de szép ez a Touring
Tecc -
#5348 Az nincs sajnos :( 9 ezret nem nagyon akarok kiadni érte...Pedig az sokkal szebb, az biztos...Korábban raktam fotókat arról is és az sokkal tutibb....Ez azért volt érdekes, nekem legalábbis, másoknak nem, mert ugyanolyan színű, kivitelű és sokkal egyszerűbb így összehasonlítani, mint monsjuk ezt az FSi-t és a GTi-t... -
#5347 Nem kényszer a disznótor..... -
davos80 #5346 Traban milyen színben jött?(és 607?) -
labdacs #5345 Norev GTI-d nincs? az lehet, hogy verné mindkettőt. -
#5344 Nem azért mondtam,csupán azért mert neked is van egy eladód. -
#5343 Legyen... BMW-s szép napot: -
#5342 Sajnos annak nincsen doboza, így talpazata sem, viszont a Welly GOlf 4 csavarral volt odacsavarozva és a korábbi Maisto Beetle-vel baromi sokat szenvedtem, mire visszacsavaroztam, pedig ott csak 2 csavar van, hogy nem akartam leszedni, így inkább a Bburago alá toltam, különben fura lett volna... -
#5341 beetle talapzaton XD -
#5340 New Beetle-s talp ne tévesszen meg senkit :) -
BMW-s szép jó napot mindenkinek! -
#5338 De kicsiben nem biztos :)
Szerintem látni, hogy melyik a Bburago és melyik a Welly. Összességében mindkettőn vannak dolgok, amiket elbénáztak és mindkettőben vannak olyanok, amik jobbak, mint a másikon...A kettőt kéne összegyúrni és akkor lenne a legjobb...Így a Welly egy hajszálnyit talán jobb, de a Bburago nem sokkal marad le...Viszont a Welly hátsója kicsit....fura...:S
-
#5337 megjöttek a subaruk is, meg a Trabi is.A subarukra még mindíg csak azt tudom mondani hogy olllé! -
#5336 miért kapna? Ott járt megvette...
Gabi azt azért ne felejtsd el nem mindenki vásárol annyiért nálam mint te! -
#5335 Golf V - Nem kell bemutatni, mindenki látott már :)
-
arra jártam azt megvettem, nem kell postázgatni :) -
#5333 Most kapni fogsz a Gabamanotól -
#5332 Látom sokatokat érdekelt a Beetle :)
Átvezetésként a Golf összehasonlító tesztre...
-
huhh, azt tudom, hogy egyben 54 ezret fizettem.
ha jól emlékszem 18-19 ezer környéke -
#5330 Az hozzátartozik a dolgokhoz, hogy a Maistoban van egy újabb Beetle, ami annyiban tér el, hogy a felnin van VW jel, a tükör alsó része fekete, mint a valódin, a hátsó lámpában van index, vagyis narancssárga rész és az oldalindex is festett...Szóval ez korábbi lehet....De tényleg az sokkal szebb formailag és részleteiben véve is... -
davos80 #5329 És milyen színben?Esetleg kép?