269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#5968 Isetta alapra épített vadászautó. Mint a trabant tramp... -
labdacs #5967 nem biztos, hogy olcsóbb. az én vitrinemhez a pót üvegpolcok annyiba kerültek, mint maga a vitrin. -
#5966 és bentre ragasztani háromszög felületű alátámasztásokat, majd arra az üveglapokat? (sztem még mindig olcsóbb üveg vágatással együtt, mint egy új vitrin)
persze Te tudod mennyi szabad helyed van:) -
#5965 nem tudok betenni üveglapot, mivel nem adtak hozzá, meg nem is engedi a szerkezete, hogy megfúrjam -
#5964 neeeeeeeem, jönnek majd újabb vitrinek idővel :D -
#5963 sl amg -
#5962 Ez vmi bányászkocsi? -
#5961 sztem féltávokra is betehettnél egy-egy üveglapot, mert a kocsik magasséga engedi, és így többet tudsz óvni
legalul az egy SLR Merci? -
#5960 Látom lábadozol :) -
labdacs #5959 még 2 :-) -
#5958 szép... és 12 modell után abbahagyod a gyűjtést?(mert csak annyi fér bele ha jól látom.) -
#5957 jah és azért piros, mert csak az volt az adott méretben :( -
#5956 nah gyerekek végre megoldódott a modelljeim biztonsága egy kulcsra zárható vitrin személyében :D
ezért nem írtam egész nap, mert jól elbíbelődtem a vitrin összerakásával és a szuobám átrendezésével :)
-
#5955 raktam fel az 1/18-asokat,utána rögtön a buszokat és a leírásban nem javítottam át -
#5954 Vannak olyan agyilag nem hibátlan emberállatok akik az ilyenekbe belekötnek és akkor elég nehéz kimagyaráznia magát az embernek. -
#5953 uppsz pöti malőr.... köszi hogy szóltál... -
#5952 csináltam egy két közeli fotót a Subaruról: -
#5951 Én semmit,ismerősöm kért meg,hogy kérdezzek rá.
Más!
Vaterán van fönt neked egy Merci csuklósbusz. Annál a leírásban 1/18-at írtál. -
#5950 na végül is mit vettél az íbén? -
#5949 Én is tennék fel ilyen táblát szívesen,csak Mercisben:) De 1 a bibi,hogy panelban lakom. Ott meg ha kirakom a bejáratra akkor megmelegedni se tud a helyén:D -
#5948 Mondjuk ilyen szempontból a környék sem rossz, de ennek ellenére un.leszakadófejű csavarokkal raktam fel. Igy már most még Én se tudom leszedni. :O) -
#5947 Köccke:-)) -
#5946 Igen így van sima ragasztott 4v5 ös üvegből,olyan mint egy akvárium csak megfordítva.Ott por nemjut be. -
#5945 a legjobb dologság a Taz a szekrényen.... -
#5944 És ha már széttologatta az autókat az embörfia unalmas óráiban csinálhat belőle ilyeneket: -
#5943 jó környéken lakhatsz, ha még nem lopták le -
#5942 jól látom, hogy csak egy normál szekrényre ráraktál egy üveg búrát? -
#5941 Tudta amihez tartást:-) -
#5940 Az Én ilyen táblám a kapun van!!
Jó tábla, a múltkor megállt egy fószer, kiszállt, kicsit nézegette a táblát, majd vosszaült és lelécelt. -
#5939 Kis kelet-német varázs a Modelltec-től 1:87-ben
-
#5938 Ugye.-) -
labdacs #5937 lehet, de nem lenne szívem. én pl a kormánnyal sem szórakozom, pedig ugye fordítják a kerekeket. -
Aspyrin #5936 Micsoda szöveg van a táblán! :DDD -
labdacs #5935 nem látok ebben semmi mazochizmust. -
Tessen pancsolni:-) -
#5933 végülis lehet őket tologatni XD -
Aspyrin #5932 Tulajdonképpen mindketten kicsit mazochisták vagytok ;) -
Aspyrin #5931 Az más, egy autónál azért benne lehet az emberben a sok gyerekkori emlék, ahogy játszott velük. A bélyeg számomra nem izgalmasabb, mint a régi érmék gyűjtése, de egy autót azért megtologatnék -
#5930 a teljes vitrinről csinálnál egy képet? -
labdacs #5929 jajaja. én gyűjtöm az autókat, amiket nem lehet tologatni, ő meg a babákat, amikkel nem lehet babázni :-) tiszta agyrém.