269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#6048 nekem kb 20 nap és megjön:) -
#6047 Itt a külföldi rendszámgyártó -
#6046 Gabi bársonypor nem volt?
Nem lesz vastag az az anyag? -
#6045 Szétszeded a felfüggesztést,beméred mennyire szeretnéd leültetni az autót.(hogy még forduljon ill forogjon a kereke. Levágsz a függőleges távtartóból annyit amennyit enged, ez általában 7-12 mm. Visszarakod a felfüggesztést a kasztnit és örülsz.... -
#6044 ohhhh ez gyönyörű!!! hogy lehet házilag tuningolni??? pl ültetés???
mint volt az a Dacia, meg VW Jetta... -
#6043 Neem,csak a modell belét. Most van teljes át alakuláson a Welly Touareg. -
labdacs #6042 egyébként teljesen igazad van, tiszta dühítő, hogy ott van az egész piac, mindenki és semmit nem lehet megvenni. amikor először voltam, én is ezt kérdeztem, hogy miértnemlehetvásárolni. főleg, ha betévedsz mondjuk a CarsAndCo-hoz, vagy valamelyik másik nagykereskedőhöz és ki vannak írva a nagykeráraik. nna, ez a lekvárosüveg kívülről való nyalogatása... -
labdacs #6041 nyálcsorgatás az van, tény. de ott láttam először BBR 375 Plus-t, Kyosho 328 GTS-t, FXX-et (azt igazit), megsatöbbi. jó kis show. az összes modellt, ami létezik meg tudod nézni, tudod, hogy milyen minőségű, stb.. jó, csak ezért külön lehet én sem mennék. -
#6040 de tudod én az a fajta vagyok, aki nem szeret "kirakatot" nézni! Most elmennék, valami nagyon megtetszik és csak csorgatnám a nyálam mert nem eladó :( -
labdacs #6039 vásárolni az nem. ilyenkor a gyárók találkoznak a nagykereskedőkkel, meg a sajtóval, bemutatják az idei újdonságokat, meg felveszik a nagyobb rendeléseket. de hidd el, vásárlás nélkül is nagy élmény. tavaly két napot voltam, annyi idő alatt éppen hogy végig tudtam nézni az összes modellautós céget. -
#6038 az egész szobát ki akarod plüssözni? XD -
#6037 és rendesen vásárolni is lehet?? -
#6036 Bevásároltam :D
-
labdacs #6035 a szokásos éves nagy játékkiállítás. gondolj a Hungexpo A pavilonjára, azt négyszerezd meg, ebből vegyél kettőt. nna, annyi terület van tele modellautókkal. abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a feleségem munkaügyben megy oda mindenképp, én meg vele tartok. -
#6034 ez tulajdonképpen mi is lesz? -
labdacs #6033 azt hiszem én is. -
#6032 szia. én megyek... -
vass17 #6031 :D hát sztem 1:12 modelleket nem vesztegetnek sokkal olcsobban -
#6030 379 dolcsiért kell a halálnak XD -
vass17 #6029 nem tudom hogy hazai boltokba lehet-e kapni, mert nem olcso...itt van a tamiya boltjábol 379 dollár és a szállitás sem olcso dolog, mert azt irja, hogy 7,5 kgos a csomag
csak hogy tudd, hogy miért ilyen drága: video -
#6028 ilyen packet hol lehet kapni és mennyibe kerül?? -
#6027 -
vass17 #6026 akit érdekel itt a link a carrera gtröl klikk -
vass17 #6025 nálatok béka lett?:S belinkeltem az elsőt külön és láttam, h megjelentiti, ezért nyomtam a többit is:S -
vass17 #6024 csak a tisztánlátás kedvéért ezek félkész makettek, inkább minősithető késznek. akkor most az enzo is 1:12
-
#6023 ImageShack.us oldalról nem lehet linkelni sosem :( Ez az egy, amit tényleg el kell kerülne, mert a többi oldalnál nagyobb az esély, hogy nem milliónyi béka lesz az eredmény... -
#6022 Ma ez nem nagyon megy neked :) -
#6021 -
vass17 #6020 Tamiya 1:12 carrera gt:D nem hiába makettek terén az első
-
vass17 #6019 -
-
labdacs #6017 szép -
labdacs #6016 elég érdekes, hogy ezekre az árakra még rájön az ÁFA. -
vass17 #6015 Kyosho 1:43 -
vass17 #6014 hmm:) -
labdacs #6013 igen, szélső eset. plusz azt a helyet írtam, amit ismerek és jók a tapasztalataim vele. -
vass17 #6012 azért ez egy szélső eset, ebayröl 32dollár plusz 14 dollár postaktg-el küldenének egy Fxx black editiont, és ha még mást is rendelsz akkor egész jo áron meg lehet kapni öket. meg találtam egy portugál boltot is, ahonnan 50euro fölött ingyen küldenek az EU-ban bárhova, csak az árak talán áfa nélküliek, de a végösszeget kiirja mindenestöl a kosárnál. ez az -
labdacs #6011 más téma: február 7-12. Spielwarenmesse Nürnberg. megy valaki? -
labdacs #6010 tényleg, így utánaszámítva, ha az MCW 25 eurós postaköltségével számolunk, akkor kijön egy "30 eurós" IXO 55 eurósra. ami a legoptimistább becslések szerint is 13750 HUF. ilyenkor irigylem a nálunk szerencsésebb földrajzi helyzetű kollégákat.. amikor írják a fórumban, hogy "lementem ide a local store-ba, kint van a kirakatban a Scuderia". én meg itt nyalogatom a monitort, aztán csak reménykedem, hogy egészben jön meg. -
vass17 #6009 és Bp-en hol lehet ixokat kapni viszonylag nagy választákban?