23325
-
#1679 Dijjaznám ha igy lenne!! -
Árnyvadász #1678 Tegnap beszéltem telefonon Carmack-al és persze semmit nem árult el, de azért kivettem a szavaiból, hogy lesz demó! /Áprilisban/
-
#1677 tud valak ifezetős oldalt ahonna nle tudom kapni az alfát?:)) -
"A Doom3 marad a CD-nél !
(Gameforms) Todd Hollenshead id cégvezetőnek feltették a nagy kérdést. DVD-n vagy CD-n indul útjára a Végzet harmadik jelenése? Todd kifejtette, hogy a DVD meghajtók még nem elég elterjedtek, ezért a kényelmes, ám a játék szempontjából csöppet sem előnyös DVD helyett 4 kövér CD lemezen fogják kínálni."
by Hardwired.hu
-
#1675 kettő
-
#1674 Pozor: veszély, szlovákul. Azaz teli--oztad. -
#1673 mit csináltam ? -
Rusy #1672 :)))))))))))) -
#1671 Azt már vagy 2-3 éve. -
Rusy #1670 Akkor csak előjegyezni lehet -
#1669 Nem. -
Rusy #1668 valahol olvastam hogy megjelent, ez igaz?
Vagy X-BOX-ra? -
#1667 Csak hogy úgy agyonpozoroztad a hozzászólásodat :) -
#1666 igen, egy kép az X-BOX -osról.
& ? -
#1665 #1650? :D -
"DOOM 3 a nagy X-en !
(IGN) Az IGN szerkesztői betekinthettek a sokak által mostohagyermeknek titulált Doom3 XBOX-os változatába. A Jedi Outcast kiváló portolását követően az id Software ragaszkodott a Viscarious Visions (VV) fejlesztőcsapathoz, így nekik adatott meg a nemes feladat, hogy átültessék XBOX-ra az év egyik nagy sikervárományosát. A különbség elenyésző, s ahogy Kermek apánk is fogalmazott, a grafika tekintetében minimális lesz az eltérés a PC-s és a konzolváltozat között. Ez így is van, a cikk szerzője maga sem hitt a szemének, amikor meglátta a nagy X-en futó Doom3 kópiát.
A framerate stabil, csupán a játékmenet változik valamelyest, ám szó sincs lebutításról. Ugyanúgy fogunk reszketni a monszterek láttán és a kontrollerhez mérten kell reagálnunk, különben a pokol egyik nagyméretű spárheltjén fogunk eszmélni. A VV szorosan együtt dolgozik az id-vel, minden elkészült anyaghoz hozzáférhetnek, tehát egy vagy két lépéssel vannak csak lemaradva.
A Microsoft anno egy nagy táskával vonult be az id-hez. Szerették volna XBOX ekluzívvá tenni a játékot. Carmackék egy 50 millió dolláros árcédulát mutattak fel, ami eltántorította a szoftveróriást, így maradt az XBOX, mint alternatíva. Ettől függetlenül az MS mindent megtesz a játék érdekében. Feltehetőleg ez lesz az idei év legnagyobb XBOX Live-os projektje..."
by Hardwired.hu
-
#1663 hogy az is marha szép lenne mint a Doom 3! -
#1662 esez hogyjon ide? -
#1661 Az lenne a nem semmi ha a 3D mark 2003-ban szereplő BATTLE of PROXYCON-t kiadnák játékként!! -
#1660 -
#1659 Nem azé. Nem szeretem amikor alfával játszanak, és örömhormonok szabadulnak fel bennem amikor megakadályozom valakinek a 3 éves d3 alfa megnézését. -
#1658 :)
van akinek minden új.... -
#1657 Én nem azért bazzegeztem, hanem hogy ezt miért írja le neki. -
#1656 valamelyik 4x.xx-el nálam elindult xp sp1-en...
én is csodálkoztam... -
#1655 Bazzeg! -
#1654 vagy probalj meg regebbi drivert 30.xx elottit, ha nvidiad van -
#1653 1. lépés: töröld le azt a szutyok alfát
2. lépés: www.amazon.com -on rendeld elő a teljest
3. lépés: add el a géped! -
richárdkirály #1652 gondjaim vannak a betával:(
nem indul el, csak bejön egy szürke ablak az exe-re kattintva
segítsetek ha tudtok h mi a gond -
#1651 1. nem látom
2. akkor tuti :) -
mondjuk ez egy xboxos ujsag elejen van,szoval a kiadas lehet xboxra vonatkozik -
#1649 Te miket találsz ki! -
Árnyvadász #1648 Sötét oldal pontot kaptál! Jelenleg 49/50-re állsz. Ha ez a szám eléri a 30-at kb, akkor Sith lovaggá ütünk. A kiadó&fejlesztők pedig jégcsákánnyal simogatnak meg. -
#1647 Ém most vettem egy játékot leárazva! :D A boltban 12990 FT én pedig 700 FT-ért vettem! -
#1646 pedig van pár eredeti, csak egy ideje már nem veszek -
#1645 Másrészt nem hiszem hogy olyan túl sok játékért ki szoktál tizenakárhányezreket pengetni. -
#1644 Minden játéknak ez a koncepciója manapság. -
#1643 Ott lesz a multi. -
Zsoltee_a_bator #1642 szerintem tesznek ra mit csinalnak a magyarok.. -
#1641 És pengesünk ki tizenakárhányezret pár óráért? Hibás koncepció... -
#1640 én már nagyon várom