15995
11074353081353622639.jpg
  • bolka
    Chess Surf

Na itt egy nagyon uj auto surf nagyon gyorsan investaljon bele aki akar 1 kört mégg simán kibír 4 nap után fizet és utána felejtsétek el... :P
  • Max7
    javícsd a linket és ha mellékelsz kifizetési bizonylatot mert ügye ha szeptember óta bent vagy akkor biztos akad egy jópár akkor felteszem ornyesz cégével eggyüt a tied is!
  • djus
    Így talán könnyebb :D

MoneyMakerSurf
  • djus
    Ez egy elég régi surf, amiben kb tavaly szeptembertől bent vagyok. Mindig pontosan fizet, pár óra alatt.

-Egy upgrade 1$.
    -Naponta 11%-ot ad, 12 napig.
    -5% refferal comission.
    -11 oldalt kell leszörfölnünk.

http://www.moneymakersurf.net/?ref=3443
  • Ornyesz
    hétfőn v kedden tudunk értekezni
  • SaubyBoy
    kösz az infókat
  • bolka
    hali hát vége bezár a cég.. és refundolnak most de nagy hülye rendszert találtak ki mert az aki
    # members invested from February 5th - February 10th will receive 50% refund
    # members invested from February 10th - February 15th will receive 80% refund
    # members invested after February 15th will receive 100% refund

tehat az kapja a kevesebbet aki rég óta a cégnél van de van olyan példa aki még soha nem kért ki pénzt viszont 5ike és 10ike között upgradelt és csak 50% ot kap vissza? hát itt valami nem jo.... :)Nem valami igazságos megoldást találtak ki.. mindenkinek a 100 % ot kelleni fizetniük és eddig egy ember jelezte hogy kapott refundod
  • SaubyBoy
    bolka: S-swot céggel mi a helyzet? rossz dolgokat olvastam róla autosurfmonitoron, gondoltam te hátha többet tudsz róla

Ornyesz: msn progin majd megkereslek, mert van 1-2 kérdésem a Get Paid at Persons-ról
  • Ornyesz
    okés
  • Max7
    ornyesz nem feljetetelek el csak akadt egy kis problémám de hétvégre megoldom és felteszem a céged!
  • bolka
    Nem tudom hogy működik de biztos jó annyit tudok hogy aki a lista tetején van az kapja pénzt!
    Reffeket kell gyűjteni azt se tudom hogy mennyit kapunk utánuk de jónak tűnik

[/URL]Ittnézzétek meg pls ... és regeljetek mert 3 ref után azt írja kapsz 121 dollart na mind1 0.50 dollar nem egy nagy penz :))

[URL=http://www.autumnfund.com/?own=bolka]Autumfund
  • Max7
    lehet scam cég is és mivel semmi köze a pénzkereséshez jöhet privibe :) előre is thx :)
  • Max7
    tud valaki nekem egy listát adni a surf rendszerekről? legfőképpen olyan rendszer érdekel ami alapból ad 100-1000 vagy mégtőbb bonus creditet!
  • Max7
    csak strompaynel tudok ilyen rendszeről!
  • Ornyesz
    Figyelmetekbe szeretném ajánani a Get Paid at Pearsons ptr oldalt. Napi fix 7 db félcentes levél + pontszerző levelek. Teljesen megbízható, nekem már 3 alkalommal fizetett. 3-4 szer fizet egy hónapban, nevetséges 2 cent a minimum kifizetés. A pontokat itt is reklámra lehet használni.
    Kifizetési bizonylatokat ITT találtok.
    Max7, légyszíves tedd fel a header-be, privibe küldöm a cuccokat!
  • maxmal
    jövök hamarosan emberek, csak az SP beszart, most eGOldra gyurok. :)
  • Mr_no_NaMe
    Dehát ezt normális bankokba is meg tudom tenni nem?
  • Max7
    hát már akinek! regelj strompayre és a srotmklixen gyüjtögess
  • Mr_no_NaMe
    Akkor szart nem ér:)
  • Max7
    igen :D
  • Mr_no_NaMe
    Hm...akkor most tegyek be 1 dollárt és várjam a kamatokat?
  • Ornyesz
    sehogy, reklámra tudod használni..
  • Mr_no_NaMe
    Jaa surfolni...bazz:D
    Most rájakatintottam és hozott be oldalakat 25 mp-s várakozásokkal.
    És most kapok 0.5 kreditet oldalanként.Ez jó de a kreditet hogy váltom át pízbe?
  • Mr_no_NaMe
    Szal be kell tennem pénzt ahhoz hogy kamatozzon?
    Szal az egész dolog csak 1 kamatozós cucc?Mert akkor nem ér vmi sokat:S
  • Max7
    befektetni és surfolni
  • Mr_no_NaMe
    Sikerült belépni, egyszerűen csak ugyan azt az adatot adtam meg kb 3szor és egyszer csak hopp szezán tárulj.
    Na most mit kell csinálni hogy tejeljenek?:D
  • Mr_no_NaMe
    Mail cím meg jelszó.Nem ez kell?
  • Max7
    engem beenged nézd meg hogy mailt cimet adsz-é meg vagy mást....
  • Mr_no_NaMe
    Na én regeltem ide!
    Aktiváltam az accom de mikor be akarok jelentkezni aszondta rossz adatokat adtam meg a loginnál pedig 5ször leellenőriztem:S
    Most akkor az be van sz*rva?
  • goredani
    szívesen
  • Max7
    javítva zoomnak meg betettem a monkeyt :D felcseréltem na tévedni emberi dolog :) amúgy köszi hogy szoltál :)
  • goredani
    :DDDDDDDDDDD a képmek zoom investes kép van berakva a monkey surfo höz..
  • Max7
    header frissült lustaság fél egéség ha kihagytam valami érdekfeszítőt priviben hozzászólásszámmal lehet reklemálni :)
  • Max7
    már majdnem mindenki elkérte :) privi ment és nemsoká felrakom a két friss céget
  • bolka
    mx7 priviben adhatnal egy msnt.. :) ha te is akarod
  • bolka
    Igen fizetett naponta fizet és ezt az oldalt szeretném ha kiraknád a ref linkemmel meg a bizimmel :)))

# 25% daily for 5 days
    # 1$ per upgrade unit (max 1000$)
    # 10% referral commission
    # Surf 25 sites to earn
    # 25 seconds surf timer
    # Payouts are processed every day! (minimum is 1$).
    # We accept e-Gold.

monkey-surf.com

• Max7
    monkey? mi az oldal címe? fizet még? fiztetett valaha?
  • bolka

régi szép idők, csavó nem normalis :DSA:D:D:DDD
  • bolka
    :DDDDD pl? pl: a monkey surföm :DDD
  • Max7
    mondj 1 olyan ceget ami fizetett mar ki valaha is valamit es nem talaja meg a google!