15995
-
bolka #2460 Chess Surf
Na itt egy nagyon uj auto surf nagyon gyorsan investaljon bele aki akar 1 kört mégg simán kibír 4 nap után fizet és utána felejtsétek el... :P -
#2459 javícsd a linket és ha mellékelsz kifizetési bizonylatot mert ügye ha szeptember óta bent vagy akkor biztos akad egy jópár akkor felteszem ornyesz cégével eggyüt a tied is! -
djus #2458 Így talán könnyebb :D
MoneyMakerSurf -
djus #2457 Ez egy elég régi surf, amiben kb tavaly szeptembertől bent vagyok. Mindig pontosan fizet, pár óra alatt.
-Egy upgrade 1$.
-Naponta 11%-ot ad, 12 napig.
-5% refferal comission.
-11 oldalt kell leszörfölnünk.
http://www.moneymakersurf.net/?ref=3443 -
Ornyesz #2456 hétfőn v kedden tudunk értekezni -
SaubyBoy #2455 kösz az infókat -
bolka #2454 hali hát vége bezár a cég.. és refundolnak most de nagy hülye rendszert találtak ki mert az aki
# members invested from February 5th - February 10th will receive 50% refund
# members invested from February 10th - February 15th will receive 80% refund
# members invested after February 15th will receive 100% refund
tehat az kapja a kevesebbet aki rég óta a cégnél van de van olyan példa aki még soha nem kért ki pénzt viszont 5ike és 10ike között upgradelt és csak 50% ot kap vissza? hát itt valami nem jo.... :)Nem valami igazságos megoldást találtak ki.. mindenkinek a 100 % ot kelleni fizetniük és eddig egy ember jelezte hogy kapott refundod -
SaubyBoy #2453 bolka: S-swot céggel mi a helyzet? rossz dolgokat olvastam róla autosurfmonitoron, gondoltam te hátha többet tudsz róla
Ornyesz: msn progin majd megkereslek, mert van 1-2 kérdésem a Get Paid at Persons-ról -
Ornyesz #2452 okés -
#2451 ornyesz nem feljetetelek el csak akadt egy kis problémám de hétvégre megoldom és felteszem a céged! -
bolka #2450 Nem tudom hogy működik de biztos jó annyit tudok hogy aki a lista tetején van az kapja pénzt!
Reffeket kell gyűjteni azt se tudom hogy mennyit kapunk utánuk de jónak tűnik
[/URL]Ittnézzétek meg pls ... és regeljetek mert 3 ref után azt írja kapsz 121 dollart na mind1 0.50 dollar nem egy nagy penz :))
[URL=http://www.autumnfund.com/?own=bolka]Autumfund -
#2449 lehet scam cég is és mivel semmi köze a pénzkereséshez jöhet privibe :) előre is thx :) -
#2448 tud valaki nekem egy listát adni a surf rendszerekről? legfőképpen olyan rendszer érdekel ami alapból ad 100-1000 vagy mégtőbb bonus creditet! -
#2447 csak strompaynel tudok ilyen rendszeről! -
Ornyesz #2446 Figyelmetekbe szeretném ajánani a Get Paid at Pearsons ptr oldalt. Napi fix 7 db félcentes levél + pontszerző levelek. Teljesen megbízható, nekem már 3 alkalommal fizetett. 3-4 szer fizet egy hónapban, nevetséges 2 cent a minimum kifizetés. A pontokat itt is reklámra lehet használni.
Kifizetési bizonylatokat ITT találtok.
Max7, légyszíves tedd fel a header-be, privibe küldöm a cuccokat! -
maxmal #2445 jövök hamarosan emberek, csak az SP beszart, most eGOldra gyurok. :) -
#2444 Dehát ezt normális bankokba is meg tudom tenni nem? -
#2443 hát már akinek! regelj strompayre és a srotmklixen gyüjtögess -
#2442 Akkor szart nem ér:) -
#2441 igen :D -
#2440 Hm...akkor most tegyek be 1 dollárt és várjam a kamatokat? -
Ornyesz #2439 sehogy, reklámra tudod használni.. -
#2438 Jaa surfolni...bazz:D
Most rájakatintottam és hozott be oldalakat 25 mp-s várakozásokkal.
És most kapok 0.5 kreditet oldalanként.Ez jó de a kreditet hogy váltom át pízbe? -
#2437 Szal be kell tennem pénzt ahhoz hogy kamatozzon?
Szal az egész dolog csak 1 kamatozós cucc?Mert akkor nem ér vmi sokat:S -
#2436 befektetni és surfolni -
#2435 Sikerült belépni, egyszerűen csak ugyan azt az adatot adtam meg kb 3szor és egyszer csak hopp szezán tárulj.
Na most mit kell csinálni hogy tejeljenek?:D -
#2434 Mail cím meg jelszó.Nem ez kell? -
#2433 engem beenged nézd meg hogy mailt cimet adsz-é meg vagy mást.... -
#2432 Na én regeltem ide!
Aktiváltam az accom de mikor be akarok jelentkezni aszondta rossz adatokat adtam meg a loginnál pedig 5ször leellenőriztem:S
Most akkor az be van sz*rva? -
goredani #2431 szívesen -
#2430 javítva zoomnak meg betettem a monkeyt :D felcseréltem na tévedni emberi dolog :) amúgy köszi hogy szoltál :) -
goredani #2429 :DDDDDDDDDDD a képmek zoom investes kép van berakva a monkey surfo höz.. -
#2428 header frissült lustaság fél egéség ha kihagytam valami érdekfeszítőt priviben hozzászólásszámmal lehet reklemálni :) -
#2427 már majdnem mindenki elkérte :) privi ment és nemsoká felrakom a két friss céget -
bolka #2426 mx7 priviben adhatnal egy msnt.. :) ha te is akarod -
bolka #2425 Igen fizetett naponta fizet és ezt az oldalt szeretném ha kiraknád a ref linkemmel meg a bizimmel :)))
# 25% daily for 5 days
# 1$ per upgrade unit (max 1000$)
# 10% referral commission
# Surf 25 sites to earn
# 25 seconds surf timer
# Payouts are processed every day! (minimum is 1$).
# We accept e-Gold.
monkey-surf.com
-
#2424 monkey? mi az oldal címe? fizet még? fiztetett valaha? -
bolka #2423
régi szép idők, csavó nem normalis :DSA:D:D:DDD -
bolka #2422 :DDDDD pl? pl: a monkey surföm :DDD -
#2421 mondj 1 olyan ceget ami fizetett mar ki valaha is valamit es nem talaja meg a google!