15995
11074353081353622639.jpg
  • Tjozsef
    KIFIZETETT!!!
    0,25-1-2CENTES EMAILOK 1$ NÁL EGOLDRA FIZET HAMAR ELÉRHETÖ!!

GLOBALPAIDMAILS
  • djus
    hat igen.. amig elmentem furdeni, kikerestol szamitva 30 percen belul egoldomon volt a napi elso szorfpenzem ;)

• djus
    es persze a szokas szerint kimadradt link! :D
  • djus
    Ez egy nagyon uj szorf, 65 upgradelt user van meg csak! :)
    26% 6 napig
    Minden nap fizet.
    Kifizetési min. nincs.
    15 oldalt kell szörfölni.
    Delutan 2 orakor van naluk a nap vege, tehat erdemes 2 elott regelni, es egy nap 2-szer lehet szorfolni, es egbol ki is kerni. Erdemes sietni, nem fogja sokaig birni ekkora kamatokkal!
  • Max7
    monkey kiszedve!
  • Ornyesz
    reggel szoktam őket megnézni, vagy legalább is délelőtt. késő délután és este már nem érvényesek kiírja, hogy sorry lejárt link. viszont akármikor nézem, a napi 7 db 0.5 centes levél mindíg ott van + 2-3 pontos mail, amiből az egyikben asszem 5 link lehet..
  • Max7
    na stormpay küldött egy értesítő levelet bár nagyon zavarosan fordítottam! legalább jó tudni hogy foglalkoznak az üggyel de valami olyasmit fordítottam hogy megszegtünk valami szabályt és ezért volt ez az egész bla bla bla
  • Max7
    nekem is küldik és van hogy emgnézem de mind elhal mire hazaérek :(
  • SaubyBoy
    surfok most sötét heteiket élik

Ornyesz: csak azt akartam kérdezni, hogy mikor szoktad nézni Get Paid At Persons écgnél a ptc-ket meg a leveleket? mert neekm eddig egy fizetős mail se volt,csak ponty
  • bolka
    maxx pls szedle a monkey surfot mert mar megszunt :(((
  • Max7
    de ezek mind áfás számlát kérnek ami megfelelő tevékenységi körre épül tehát 2 kg kenyéről nem fogandak el áfás számlát :)
  • Max7
    én speciel 3 ilyet is tudok :D

szerintem erre gondolsz
  • laliking
    Hogy hívják az a magyar banner rendszert ami azért fizet hogy látogatókat küldj az oldalukra?
  • Max7
    ezis igaz! a képfeltöltés.hu-t már letiltotta az sg!!!
  • passatgt
    Nem vagyok Vip felhasználó,csak 20kb-t tok feltölteni,kepfeltöltésről nem megy,imageshack.us-ről meg nemtom hogyan kell berakni ide
  • Max7
    ha ez ilyen nagy cég hogy központja van meg bankártyája sötöbö akkor egyértelmű volt hogy nem fog bezárni, de a fene egye meg 12daily még mindig nem fizetett ki :'(
  • bolka
    amugy a Stormpayről NA
    itt egy link van pár fotó a stormpayről sőt még Porsche is levan fotózva ami elötte áll :))))
  • Max7
    engem nem zavarnak ezek a képek sőt érdekeségek de van egy kis gond vele! mégozzá pedig az hogy az atw-re töltöd fel és az a szolgáltató kicsit inlabilis ugyanis gondolnak egyet törlik a tárhelyed és máris X-ekel vagyunk tele!

az esgé nemrég bevezetett egy képfeltöltési lehetőséget amit a mehet gomb alatt találsz! itt 200k méretű képet tölthetsz fel max a te képed mérete 87.41 KB (89506 byte) szal legközelebb plíz oda nyomd mert ők nem törlik!

Bye: Max7
  • passatgt
    Omnipay kissé modernebb:):

• bolka
    :)))
  • SaubyBoy
    ok, akkor add meg a pontos koordinátákat, hogy tudjuk hova menjen a rakéta
  • passatgt
    Találtam egy oldalt,ahol le van írva a címe.Nem volt nehéz megtalálni
  • bolka
    nem lattad a képeket róla? pont ez az tuti mert elötte ott van az a kisebb ház ...
  • Max7
    honan tudod hogy pont az az? :S
  • passatgt
    Akit érdekel a stormpay(megkerestem googleearthbe):
  • pittipitti
    Próbálok...írtam
  • Max7
    már mindegy elkapott a hév és elvertem mind az 50$ :D
  • djus
    Hat ha dj_us-t irtal, akkor elvileg jahm..

A cashier/transaction history-nal, es azon belul a bonus details-nal latod mennyit kell meg jatszanod a bonusz 25 dollarert. Ez az amit nezned kell. Figyeld hogy visszafele szamol, nem azt mutatja mennyit jatszottal, hanem meg mennyit kell. No limit holdem termekben erdemes a legkisebb (.10/.25) termekbe beulni, e sinkabb a jatekra, mintsem a nyeresre fektetni a hangsulyt.
  • Max7
    kétmillió százalék hogy alád regeztem :)

"raked hands"-et hol látom hogy mennyinél járok mert már 15$ elvertem :'(
  • djus
    max hat ezt sajna nem tudom.. Szerintem mindegy, csak jatszani kell. Egyebkent biztos, hogy alam regeltel? Csakmert nem latlak.. :S
  • Max7
    msn-en dumáld meg vele! én bizti nem tudok segíteni most :)
  • passatgt
    Pitti lábhoz Viccet félretéve:Tudsz segíteni?
  • Max7
    jössz nekem 3$-áral :) nu meg még egy kérdés ezt a "125 (úgytudom most már 250) raked hands-et" izét lehet black jacken is játszani? :) én nagyon karmolom a black jecket :)
  • Max7
    bejutottam bazki és kaptam 50$ :D el is basztam belölle 2-őt :D
  • Max7
    pittit keresd!
  • passatgt
    Paypalről hogyan tudom magyarországra juttatni a pénzt?az is érdekel,ha valaki átváltja egoldra vagy mb-re.
  • djus
    MoneyMakerSurf
    Holnap kikérek újra 4$-t, és a friss bizonyítékot mellékelem. Jah igen, és az kimaradt, hogy csak 4$ a kifizetési minimum!
  • Max7
    0.01$ szokott lenni átlagosan a ptr rendszereknél :) bár nagyon sok ilyen kisemmiző cég van ezek roszabbak azoknál amik nem fizetnek!
  • Ornyesz
    annyi egy link. miért? ált 0.1 centet szoktak osztogatni a fizetős ptr-ek. vagy 0.01 centet!
  • Max7
    fél cent? azaz 0.005$ ? :S wow kár vót regeznem :(