15995
-
#2542 mert flashez nem értek csak php-hoz és html-hez :) és nem akarok mindig megkérni valakit ha frisités van hogy bocs de csáld már meg :) -
#2541 miért nem csinálod meg flashel? -
#2540 passatgt: töröltem az eggyik képed mert szétolta a topikot! kérek mindenkit hogy a kifizetési bizonylatok feltöltésére használják az itt található képfeltöltést és linkeljék ha 600 pixelnél nagyobbra sikeredett a kép! THX -
#2539 gyerekek még mindig 5e karakter van megadva szolok ismét hogy ez így nem jó tolják megy egy kicsit! ez most nem az én hibám még egy kis türelmet kérek ÉN tőletek :( -
#2538 ehhe most keltem :D és most fejeztem be a reggelit :D gyorsan megcsálom a F-1 elött :P -
djus #2537 max ebed van mar! :DD -
#2536 hát már fáradt vok hozzá de holnap reggeli után rászánom magam ,) -
djus #2535 0Hat az en ajanlataim maradtak, amit tudsz betehetnel :) Ugylatom ma mar nem frissited :P -
#2534 ma van időm frisíteni a fentieket! ha van még valami akkor most szóljatok vagy szoljatok ha valami mégse kerüljön fel! -
#2532 Mivel 2christiantraders átköltözött,ezért egyenként kell utalnia a pénzt,ezért lassan megy.Úgyhogy várjatok 1-2 napot,és ha nem kapjátok meg,akkor kell neki írni mailt ezzel a szöveggel:
2CT username-
2CT password-
Erre a címre:[email protected] -
#2531 Sziasztok!
Valaki elmondaná mi itt a lényeg:
In order to guarantee the players' security and that of their accounts, we must carry out an identification procedure for clients having overstepped a certain consumption threshold on the site.
Therefore, please provide us with a copy of the following documents, by post or by fax:
N° Requested Document Status
1 Print-out (to be duly filled out or printed out and signed) -
2 Identity Paper in the name of (Identity Card, Passport...) -
3 Evidence justifying your address (Electricity Bill, Vehicule Registration Document ...) -
Until we receive the necessary documents, the acces to your account has been "limited". This means that you can continue playing on the site, however, you can no longer reload your account with MaxPacks. . Should you recently have won gifts and if should they not yet have been shipped, they shall be put on hold. If you have purchased MaxPacks by Credit Card, your order has also been put on hold.
As soon as we have received the documentary evidence, the gifts you should eventually have won and all your orders shall be immediately be unlocked. The Access to the purchase of MaxPacks will be restored.
However, should we remain without an answer before the 22/03/2006, we will suspend your account permanently.
Please send us the requested Documents, by mail or by fax, at the following address:
SARL Prizee.com
Service validation
22 Bis rue des Chazots
63170 AUBIÈRE
FRANCE
or by Fax at the following number:
From France: 04 73 26 02 59
From Abroad: +33 4 73 26 02 59
Please indicate your Username, in capital letters and on each sheet.
For any questions, please contact our Customer Service.
Thank you for your understanding.
-
#2530 bocs skacok el vagyok havazva de ahogy van fél órám rendezem a sorokat itt is -
#2529 2christiantradersbe már ne rakjatok be pénzt,mert átköltözött másik domainra.A 2ct-ből már csak ki tudtok kérni pénzt.Ide tessék regelni:)
http://www.metfinet.com/index.php?refid=passatgt
(Max7:cseréld ki légyszi fent a linket.Kösz) -
Ornyesz #2528 Akkor majd lécci az alábbit is próbáld meg Max7! ;)
A neve: Globalprofitshyip.
1 DAY TEST SPEND FOR A NEW INVESTORS
Plan 1 $1 - $100 110.00%
GLOBAL PROFITS 3 DAY INVESTMENT PACKAGE
Plan 1 $5 - $500 155.00%
GLOBAL PROFITS 5 DAY INVESTMENT PACKAGE
Plan 1 $5 - $500 180.00%
GLOBAL PROFITS 10 DAY INVESTMENT PACKAGE
Plan 1 $5 - $500 375.00%
GLOBAL PROFITS 15 DAY INVESTMENT PACKAGE
Plan 1 $5 - $500 575.00%
Itt a ref link: Globalprofitshyip
A képet majd küldöm privibe. -
#2527 ja csak nem akarom figyelni hogy mikor tölrik meg sötöbö mikor itt ittvan! holnap megpróbálok minden kimaradt céget besüveszteni! -
djus #2526 En nem tudom hogyan van megoldva itt a fejlec, de sztem siman meg lehetne oldalni mashonnan hivatkozva egy egesz fejlecet betoltetni oda. akkor pedig a hivatkozas igencsak kevesebb lenne. Ezekszerint egy sem fer mar ki oda? :P -
#2525 erről van szó itt a képeket előre java script betölti ami azt jelenti alapból hogy 4-5 karakter csak arra megy hogy a képet betölcse előre :D
-
bolka #2524 hát egy html kod nem egy rovid szovegecske.. :) -
djus #2523 hat sztem csak a programneveknek ki kellene annyiba ferni nem? -
#2522 5000 karaktert lehet html kodban beilleszteni :( -
djus #2521 Miert nem lehet? Nem fer ki? :P Akkor mondd mennyit lehetne betenni :) -
#2520 Egyépként a 2christiantraders Hyip:) -
#2519 ööö gyerekek ennyit nem tudok berakni mármint nem azért mert szellemileg ez megterhelő nekem hanem emrt nem lehet de már jeleztem :) -
djus #2518 Kuldok egyket kis unalomuzo klikkelgetos oldalt en is, max kitehetned oket :)
Eloszor is par "grants" oldalt mutatnek be, ahol nem sok, napi 1-2 centet lehet osszeklikkelni. De ebbol az oldalbol van jopar, nem sok munka naponta lekattintgatni azt a nehany bannert a cash, es a search ptc-ben. igy naponta az osszes grants oldallal mar van is kb 10 centunk. Ezeknek az oldalaknak egy adminja van, altalaban 2-3 hetente automatikusan utal, a pontokat atvaltjak penzre. A bannereken kivul meg maileket is kuld.
Tehat ezek az oldalak:
SkunksPTR
EmusPTR
KoalasPTR
E ketto is ide tartozik, csak alattam Tjozsef hirdette:
BluebirdPTR
KittensPTR
Kifizetesi bizonylatok:
Kovetkezo egy regi baratunk, a DonkeyMails :) Mostanaban nagyon jol fizet, sok link van az oldalon, es maileket is sokat kuld, ami mind 0.25 centes.
DonkeyMails
bizonylat:
Van meg a szinten hires NoMinimum. Ez is regota megy, atevtte az oldalt nemreg a donkeymails tulajdonosa, azota ez is fellendult.
no-minimum
A legutolso, hogy mar ne irjak annyit, a SPringLinks. Szinten regi oldal, ez is napi par centet ad.
SpringLinks
Osszegzesul, akinek van ideje, szerintem nem art ha a nehany komolyabb surf, stb alatt csinal ilyen kishasznu programokat is, neha jol jon az a par dollar ami esetleg egyszerre mindent kikerve osszejon. En alltam mar talpra illen kis oldalakbol osszejott par dolcsival ;)
Max, koszonom ha beteszed oket! -
djus #2517 jah, es a valasz ide jott :D -
djus #2516 30 oldalt kell szorfolni, es lehet az ajandek 50 centbol nem lehet kikerni. Amugy meg sztem az nekem ne reklamaljon aki nem alam regel.. :-O
Chicsurf sajnos ugynezki ennyi.. Nem jon be az oldal, legalabb a befizetes fele visszajott.. -
bolka #2515 őőőőőőőő upgradelni nem felejtettél el? :DD -
#2514 kamu, szörföltem egy csomót de a pénz nem gyűlik -
#2513 :'( -
pittipitti #2512 Sajnos tolódik...
A kártyaszámlára nem egyből rakják át sajnos.
IDIÓTA storm.... -
#2511 igen :S küldtek valami mailt de az a 12daliy proval kapcsolatban volt :S -
bolka #2510 nono ugy latszi kne mhallotad az uj hireket le van tiltva az osszes kartya és csekket se kuldenek. -
#2509 mármint pittinek nyultak le lovét? :S
hát ha van stormpay kártyája akkor azzal ki tudja venni és nem tolodik az ügy! -
SaubyBoy #2508 azóta már neki is lenyúltak egy csomót, 180 napig tolódhat az ügy.. -
Tjozsef #2507 KIFIZETETT!! MOST VETTEM ÉSZRE :)
PAIDSTART TELJES LEIRÁSA
-
#2506 köszönjük! ha estig akarod felteszem felülre a cégeket!
-
Tjozsef #2505 KIFIZETTEK!!
FOURMILIMAILS
GLOBALPAIDMAILS
MADDAWGS
KITTENPTR
BLUEPTR
-
#2504 Tjozsef kérünk kifizetési bizonylatot ha kifizetet!
bolka: stormpay ujra beindult és multkor mondta pitti hogy megveszi a stormpay dollárokat mert ki tudja kérni! -
bolka #2503 strompayre mar mia faxnak? ezek pocsok :S
amugy meg a fizetést is betehetned.. :) -
Tjozsef #2502 KIFIZETETT!!!
SOK 0,5CENTES KLIKK ÉS 1CENTES EMAILOK! 5EURO NÁL EGOLDRA ÉS STROMPAYRA FIZET!
FOURMILIMAILS