15995
-
#2583 olvass vissza please! THX -
#2582 Légyszives segítsetek már.
Köszi. -
bolka #2581 de ahoz hogy kikérje nem kell semmi féle krdeit és +$ sem mert 50 dolcsinal kikerheti. :) -
#2580 ja csak 10 poker utan nincs eleg kredite azaz nem kap + $ és valószinűsége hogy 50 felett lessz neki a pénz egyelő a nullával amugy olvass vissza par szaz hozzaszolast leirta aki ajanlotta hogy mikor lehet kikerni! -
bolka #2579 hallod max tévedsz jatszik 10 pokerrel utana kilehet kérni ha 50 felett van -
#2578 de ne blackjack-ezz vagy blekzsekez :D ott sokat lehet bukni én elvertem mind az 50$-om :D:D:D:D -
#2577 Mindegy játszok azt lesz valami:D:D -
#2576 álítólag nem lehet játszani kell pókert hogy valami kredit öszegyüljön és ha ügyesen csinálod 50$-ból buksz 25-őt és ha eléárted a kreditet kapsz még 25$árt és csak ez után tudod kikérni elvileg :P -
#2575 Nem fog:)51-nél már kérem is ki -
#2574 passatgt csak ne kapjon el a hév mert el lehet verni pikk pakk azt az 50$-árt :D -
#2573 Mindegy már küldtek mailt h 1-2 napon belül jóváírják az 50$-t:D -
bolka #2572 igen ahveromnak is ennyi. -
#2571 rosszul tudod mert nagyon sok szolgáltató van aki 1ip-t oszt ki csak! -
#2569 ugyan az az ip nem lehet ugyanarrol a házlózatrol mert akkor IP ütközés lenne.
meg amúgy is az IP- mindenkinek egyedi nincs 2 egyforma tudtom szerint. -
#2568 MIndegy,egy proxyval megoldottam,remélem küldenek mailt:) -
bolka #2567 lehet h neked is az van ami nekem... :) tehat nem valtozik az ipd és a korzetedbe az embereknek ugyanaz... ;) -
#2566 ááá nemtok regélni a partypokerreAztmondja már regéltem erről az ip-ről.Pedig nem. -
#2565 te álmos vagy vagy részeg? :D ráklikelsz a képfeltöltésre és az első sor a feltöltött fájlok :D -
Ornyesz #2564 valszeg elszalasztottam a linket utána nem lehet megnézni?
-
#2563 höhö :) ráküldöd a képfeltöltést feltöltö a képet megvárod és amikor feltöltötte kiad egy linket :) -
Ornyesz #2562 Nagyon hülyének érzem magam: hova adja a linket? Nem látom sehol! Vagy mailba küldi? Nem működik a vipmail... -
#2561 amikor feltöltödd itt ad egy linket azt küld pm-be -
Ornyesz #2560 mé vazze? hisz müxik! -
Ornyesz #2559 Oké, feltöltöttem, de hogyan küldöm el neked?? -
#2558 Hello.
Légyszi segítsetek. Én még kezdő vagyok a netes pénzkeresésben és angolul se nagyon tudok.
Nemrég regisztráltam magam a donkeymails.com-ra ,de a pénzemet nem tudom ,hogy
hogyan kell kikérni e-goldra.
Kérlek benneteket ,hogy lépésről lépésre írjátok már le nekem.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#2557 Eurobarre:http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=619184624143
Ez egy francia cég,bart kell futtatni.Most hónap végén elvileg kapok fizut,egoldra
vagy MB-re(mb még nem biztos hogy lesz).Nagy esély van rá h fizet,csomó csekk meg előző hónapból mb-s kifizetések vannak a neten. -
bolka #2556 almi vagyok :) -
#2555 jöhet! thx -
#2554 tőlem kérded?
igen.
csekket is tudok mutatni ha kell. -
#2553 #2540-es hozászólásom kérlek olvasd el és a szerint küld el ujra a linket! különben is az sg-n le van tiltva az egész kepfeltoltes.hu rendszer! -
bolka #2552 mert? kaptál mar penzt töllük? -
#2551 nekem ami bejött azez
én ezt csinálom és nekem bejön részeletek az oldalon illetve mailbe kaptok hogy mit is kell csinálni. csak kövessétek az utasítst az oldalon. -
Ornyesz #2550 Azt elfelejtettem mondani: a Globalprofithyip-nél március 14-19-ig van egy 2 napos, 200%-os plan!! Most még érdemes ebbe berakni, de 17-étől már kockázatos.
Max7: elmentek a képek címei. -
#2549 azt igen! de hoszabb műveleteket nem csálok most mert problémáim vannak a serveremmel :( -
Ornyesz #2548 Megint kifizetett a Globalprofitshyip: 20$, ez a harmadik alkalom. Max7: elküldjem a legfrisebb bizonylatokat? Felrakod? -
gekko22 #2547 Stormclix-nek annyi!!! -
#2546 ja és az egyébb az egy bével fog menni :D -
#2545 felfér az csak szolnom kellet hogy hosszabblegyen a karakter szám amit engednek és az a pár akarakter nem számít hogy ki az ajánló! és az szerintem kell mert látszik hogy ki ajánlotta és lehet tőlle kérdezni!
ma este felnyomom a te cégeid is! -
djus #2544 Sajlatom = sajnos ugylatom :D -
djus #2543 nem akarok beleszolni, de pl sztem felesleges kiirni ki hirdette az oldalt. Igy maris kevesebb mert nem lesz by *****. Es az Egyebb is mehetne egy b-vel :D (najo ez mar csak piszkaoldas:P) Sajlatom az en oldalaim kozul egy sem fer fel :(