15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    olvass vissza please! THX
  • shinewalk
    Légyszives segítsetek már.
    Köszi.
  • bolka
    de ahoz hogy kikérje nem kell semmi féle krdeit és +$ sem mert 50 dolcsinal kikerheti. :)
  • Max7
    ja csak 10 poker utan nincs eleg kredite azaz nem kap + $ és valószinűsége hogy 50 felett lessz neki a pénz egyelő a nullával amugy olvass vissza par szaz hozzaszolast leirta aki ajanlotta hogy mikor lehet kikerni!
  • bolka
    hallod max tévedsz jatszik 10 pokerrel utana kilehet kérni ha 50 felett van
  • Max7
    de ne blackjack-ezz vagy blekzsekez :D ott sokat lehet bukni én elvertem mind az 50$-om :D:D:D:D
  • passatgt
    Mindegy játszok azt lesz valami:D:D
  • Max7
    álítólag nem lehet játszani kell pókert hogy valami kredit öszegyüljön és ha ügyesen csinálod 50$-ból buksz 25-őt és ha eléárted a kreditet kapsz még 25$árt és csak ez után tudod kikérni elvileg :P
  • passatgt
    Nem fog:)51-nél már kérem is ki
  • Max7
    passatgt csak ne kapjon el a hév mert el lehet verni pikk pakk azt az 50$-árt :D
  • passatgt
    Mindegy már küldtek mailt h 1-2 napon belül jóváírják az 50$-t:D
  • bolka
    igen ahveromnak is ennyi.
  • Max7
    rosszul tudod mert nagyon sok szolgáltató van aki 1ip-t oszt ki csak!
  • Clava
    ugyan az az ip nem lehet ugyanarrol a házlózatrol mert akkor IP ütközés lenne.
    meg amúgy is az IP- mindenkinek egyedi nincs 2 egyforma tudtom szerint.
  • passatgt
    MIndegy,egy proxyval megoldottam,remélem küldenek mailt:)
  • bolka
    lehet h neked is az van ami nekem... :) tehat nem valtozik az ipd és a korzetedbe az embereknek ugyanaz... ;)
  • passatgt
    ááá nemtok regélni a partypokerreAztmondja már regéltem erről az ip-ről.Pedig nem.
  • Max7
    te álmos vagy vagy részeg? :D ráklikelsz a képfeltöltésre és az első sor a feltöltött fájlok :D
  • Ornyesz
    valszeg elszalasztottam a linket utána nem lehet megnézni?
  • Max7
    höhö :) ráküldöd a képfeltöltést feltöltö a képet megvárod és amikor feltöltötte kiad egy linket :)
  • Ornyesz
    Nagyon hülyének érzem magam: hova adja a linket? Nem látom sehol! Vagy mailba küldi? Nem működik a vipmail...
  • Max7
    amikor feltöltödd itt ad egy linket azt küld pm-be
  • Ornyesz
    mé vazze? hisz müxik!
  • Ornyesz
    Oké, feltöltöttem, de hogyan küldöm el neked??
  • shinewalk
    Hello.
    Légyszi segítsetek. Én még kezdő vagyok a netes pénzkeresésben és angolul se nagyon tudok.
    Nemrég regisztráltam magam a donkeymails.com-ra ,de a pénzemet nem tudom ,hogy
    hogyan kell kikérni e-goldra.
    Kérlek benneteket ,hogy lépésről lépésre írjátok már le nekem.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • passatgt
    Eurobarre:http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=619184624143
    Ez egy francia cég,bart kell futtatni.Most hónap végén elvileg kapok fizut,egoldra
    vagy MB-re(mb még nem biztos hogy lesz).Nagy esély van rá h fizet,csomó csekk meg előző hónapból mb-s kifizetések vannak a neten.
  • bolka
    almi vagyok :)
  • Max7
    jöhet! thx
  • Clava
    tőlem kérded?
    igen.
    csekket is tudok mutatni ha kell.
  • Max7
    #2540-es hozászólásom kérlek olvasd el és a szerint küld el ujra a linket! különben is az sg-n le van tiltva az egész kepfeltoltes.hu rendszer!
  • bolka
    mert? kaptál mar penzt töllük?
  • Clava
    nekem ami bejött azez
    én ezt csinálom és nekem bejön részeletek az oldalon illetve mailbe kaptok hogy mit is kell csinálni. csak kövessétek az utasítst az oldalon.
  • Ornyesz
    Azt elfelejtettem mondani: a Globalprofithyip-nél március 14-19-ig van egy 2 napos, 200%-os plan!! Most még érdemes ebbe berakni, de 17-étől már kockázatos.
    Max7: elmentek a képek címei.
  • Max7
    azt igen! de hoszabb műveleteket nem csálok most mert problémáim vannak a serveremmel :(
  • Ornyesz
    Megint kifizetett a Globalprofitshyip: 20$, ez a harmadik alkalom. Max7: elküldjem a legfrisebb bizonylatokat? Felrakod?
  • gekko22
    Stormclix-nek annyi!!!
  • Max7
    ja és az egyébb az egy bével fog menni :D
  • Max7
    felfér az csak szolnom kellet hogy hosszabblegyen a karakter szám amit engednek és az a pár akarakter nem számít hogy ki az ajánló! és az szerintem kell mert látszik hogy ki ajánlotta és lehet tőlle kérdezni!

ma este felnyomom a te cégeid is!
  • djus
    Sajlatom = sajnos ugylatom :D
  • djus
    nem akarok beleszolni, de pl sztem felesleges kiirni ki hirdette az oldalt. Igy maris kevesebb mert nem lesz by *****. Es az Egyebb is mehetne egy b-vel :D (najo ez mar csak piszkaoldas:P) Sajlatom az en oldalaim kozul egy sem fer fel :(