6
-
manypet #6 "Szerintem meg az EU legalább példamutató abba, hogy próbál fellépni az elharapódzó szabályozatlan dolgokkal szemben"
Európa éppen emiatt marad le leginkább a többi régióhoz képest. Ha nem szabályoznának, sokkal jobban menne minden. -
CommieSlayer #5 "Szerintem meg az EU legalább példamutató abba, hogy próbál fellépni az elharapódzó szabályozatlan dolgokkal szemben"
Ez ilyen komcsi gondolkodásmód, hogy "szabályozás jó - szabályozatlanság rossz". Egy szabály lehet káros hülyeség is. Teljesen más ha valaki a saját felelősségére szabályozza a saját dolgait, vagy erőszakkal kényszeríti egy teljes kontinensre az öncélú, inkompetens szabályok tömegét. Őrült az az ember, aki a szabályok mennyiségében vagy koraiságában méri a sikert. Az EU-s politikusok mind elszámoltathatalan, hozzá nem értő szélhámosok, akik nem a te érdekeidet nézik, hanem a sajátjukat. -
lammaer #4 Szerintem meg az EU legalább példamutató abba, hogy próbál fellépni az elharapódzó szabályozatlan dolgokkal szemben (adatvédelem, AI szabályozása, a gigacégek megregulázása mielőtt teljesen elszalad velük a ló), ami ugye nekünk kisembereknek meg úgy általában a világnak is jó lenne, de hát ugye ettől nehezebb lesz az EU cégk élete is, a multik meg azt mondják, kapjátok be, megyünk oda ahol nem csesztetnek minket....
Nyilván, a bürokrácia lassú dolog, meg hát lehet hogy nincs kéznél éppen olyan szakembergárda aki pontosan értené is amit szabályozni akarunk, cserébe láthatjuk milyen képességű EUs tisztviselők (akik ugye még angolul se tudnak beszélni :( ) vezetik a biztosságokat mindenfelé... -
Vanek úr #3 Csak megjegyzésként (az sg.hu lemaradt ilyen téren):
https://itcafe.hu/hir/franciaorszag_egyesult_arab_emirsegek_ai.html
Vagyis a franciáknak van rá pénzük, és van befektetési 'segítség' is. De azért bírom az ilyen megmondó embereket, mert a 'jövő' nem épp velük van. :) -
A címre utalva, szerintem semmi oka attól tartania az EU-nak, hogy az USA-hoz, Kínához képest jelentéktelenné válik.
Hiszen, hála a nagyszerű vezetőknek (pont pl. Macronnak is, aki abban a pillanatban, hogy Brüsszelből befenyítették beállt nagy hatalmas farkú gall kakasként a sorba) ez már megtörtént! -
CommieSlayer #1 Majd jól megállapítják, hogy nincs elég állami támogatás, meg AI szabályozás és a pénzhiány, meg a jogi bizonytalanság miatt nem mernek a cégek Európában befektetni. De ha létrehozunk még 20 bizottságot, akik majd elosztogatják az adófizetők pénzét a zöld és CO semleges AI technológiákra, meg megkétszerezzük a szabályozások számát, akkor majd tódulni fognak az AI cégek Európába. Aztán majd ha már minden bürokrata ki lett tömve pénzzel, meg nem maradt olyan családtagjuk, akit fel lehetne venni a hivatalba dolgozni, akkor rácsodálkoznak, hogy az a maradék IT cég is elköltözött vagy tönkrement, aki eddig valahogy túlélt.
Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.02.09. 22:37:12