121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    púposgeci, szarik, kiskurvámat, faszt, hányik, paraszt, buzinál.

és angol diploma.
  • Kongy
    Kerekesszékes vénmajom XD Elsőre hogy beszopatott, majdnem megölt :D

Annyit beszéltek Bloodborne-ról, hogy még a végén kedvet kapok újra megvenni :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.07. 11:25:12
  • Ulthane
    Egyszer mentem neki faternak, s mivel gyakorlatilag nem volt nehéz lekapnom a felét, gondoltam, hogy összességében sem lesz az. Cleric gecinél sokkal jobban szenvedtem, eleinte csak egy bolhafasznyit tudtam lekapni belőle. Ha a Clericet nem adtam fel, ezt sem fogom.

Az első pályán a shortcutnál elég szépen lehet HP-t szedni, már nyomtam három pontot fel strength-re, meg vitality-re is. Két-három napot lehetne csak ezzel pöcsölni, jól feltápolni, s utána kasználni mindenkit. Csak kurva unalmas ez a tápolás.
  • Ulthane

Ezen szakadtam!

persze, hogy meg van a shortcut, de az még az első pálya. A két púposgecit párszor elintéztem már, tök egyszerű, ráadásul mindegyik 2 vérfiolát szarik, jól lehet tápolni vele a kiskurvámat.

Azt a kerekesszékes faszt utálom, mindig quicksilver bulletot hányik, ami semmire nem jó (max 20-on van mindig), egyszer nem adna vérfiolát a paraszt!

Ennek a parrynek az a lényege, hogy amikor támadásba lendül, akkor kell belelőni? De ahhoz rá kell lockolni, nem? A Cleric buzinál próbáltam lőni, de mivel célozni nem lehet, nem találtam el. :)
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.07. 11:16:05
  • Moby
    És faternál ne add fel! Utána rámehetsz a bloodstarvedre, aki rohadtkönnyű, rohadtszórakoztató, instant sikerélmény, és rajta lehet a legkönyebben, legszórakoztatóbb módon begyakorolni az i-frame használatát(olyan tág határok között van a dodge-distance-e, hogy ilyen sétafikálni kell csak körülötte). Ezzel a két tudással agyakorlatilag megvan a godmode az egész játékra.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 11:16:25
  • Moby
    Shortcut megvan már hozzá? Rajta gyakorolhatsz. Akkor üt mint a mozdony, de lassan indít mindent, olyan ő parryre, mint egy boxzsák. De ugyanilyenek a nagydarabok is. Gyakorolhatsz a shortcuton a két púposgecin is, csak szedd szét őket, egyszerre ne menjenek rád(ráadásul ott van mellettük a házban a kerekesszékes vénmajom, aki dobja a bulletet, szal ingyentréning van).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 11:10:28
  • SlickAdam
    ok
  • Ulthane
    A gyakorlat nem azt mutatja.
  • Ulthane
    Nekem az egyelőre még nem megy :)
  • SlickAdam
    ja, mozogni vagy parry. mindkettö hatasos. bar a szük hely miatt nyilvan a parry a tutibb.
  • Moby
    Le lehet nyomni anélkül is, engem kifejezetten zavart a használata amikor próbáltam, de sokakanak meg segít. Igazából Fater a legjobb tanár parryre, azzal ugyanis végtelenül egyszerű lenyomni. De kb ez a legfontosabb szabály az egész bloodborne-ra: learn to parry.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 10:56:11
  • SlickAdam
    nincs szüksegem elementary kepzesre, köszi.:)
  • SlickAdam
    sztem elöször kütyü nelkul probald. sztem tul lassu az a kütyü mikor mar elkattan a fater. nalam sose valt be. mozogni kell, abbol legalabb tanulsz is.:)
  • Ulthane
    Köszi, olvastam tegnap Eurogameren. Bár ott azt írják, hogy összesen háromszor lehet használni a kütyüt, így érdemes ésszel. De megnézem mindenképp, egyelőre ezt még nem találtam meg.
  • Ulthane
    De, pont akkora van. Azon lamentálhatunk, hogy a few kevésnek vagy néhánynak fordítod, a lényeg, hogy az a few az mindig több, mint a few. Az élő nyelvben is, meg a tankönyviben is.

De amúgy ha beiratkozol bármelyik nyelviskola elementary képzésére, ott az expressing quantities leckénél ezzel biztosan találkozol.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.07. 10:47:59
  • SlickAdam
    a "few" nem csak a "keves"-et jelent, hanem "nehany"-at is.

van különbseg amugy, de nem akkora, mint ahogy beallitod.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.07. 10:44:05
  • Ulthane
    Az "a few" azt jelenti, hogy néhány darab, egy pár. A "few" pedig azt, hogy kevés.

I have a few books vs. I have few books. Van egy pár könyvem vs. kevés könyvem van.

Magyarul, az a few több mint a few.

Sosem gondoltam volna, hogy az angol tanári diplomámnak egyszer az SG-n fogom hasznát venni!

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.07. 10:42:03
  • darkSectorxxx #31819
    Ilyenkor másképpen szokott fogalmazni. :D
  • n000rbi
    Ööö mi?
  • darkSectorxxx #31817
    Köszönöm! :)
  • darkSectorxxx #31816
    Meg fordítva is ilyen. Nekünk hétvégén elég volt melóba kajahordásnál a kocsiban a meleg meg a lenge öltözékű lánykák az utcán. És azt sem tudtuk hovámegyünk. Meg hányadika van ..... :D
  • Moby
    Szedd össze magad! :D
  • n000rbi
    Ófakk, a g365 monnyon le.

Szerk.: vagy inkább én, így elolvasva a cikket már értem is miről van szó :D Ilyen, ha szabi után az ember beül első nap dolgozni.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.07. 09:48:54
  • Moby
    Közzététel: 2014. aug. 12.

/ugyanezt linkeltem e3 előtt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 09:46:26
  • darkSectorxxx #31812
    Mi is így kezdtük nem? :D
  • n000rbi
    Ez új videó, elvileg él a cucc.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.07. 09:43:45
  • Moby
    Hírek kellenének, meg új videó, hogy tudjuk: él még a cucc :(
  • Moby
    Némi könnyítés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A hosszú utca (ahol a városiak tömege van) legvégén van egy tér, valami szökőkúttal, ahol a nagydarab dörömböl a fakapun. Annak a térnek a másik végén van egy vaskapu. Annak a kapunak a másik oldalára a csatornán keresztül el tudsz jutni. Ott a másik oldalán van a vaskapunak a nyitókarja, és egy ablak, belül egy kislány, aki a fater lánya, zenél egy játékkal. Ha beszélsz vele, és megigéred, hogy megkeresed a muterját, odaadja neked a zenedobozt. A zenedobozzal fatert ha át van változva, le tudod sokkolni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 09:42:23
  • n000rbi
  • SlickAdam
    mi a különbseg az "a few" es "few" kozott?
  • Ulthane
    Away! Away!
  • n000rbi
    Nana, most már Te is körbedöngicséled a szart?

• j0nNyKa
    ha ez a ***** rain megint megjelenne itt valami reggel, kérlek rögtön szóljatok a modtopicban
    köszönöm
  • darkSectorxxx #31803
    Miez a pálfordulás? :) a végén még tetszeni fog. :)
  • Ulthane
    Már ideje volt. A stash hamarabb is eszükbe juthatott volna. Az "a few" meg még mindig jobb, mintha csak szimplán "few" lenne, bár ez is édeskevés, gyanítom.
  • Ulthane
    Atyaég! Nem tartozol a kedvenc figuráim közé ebben a kompániában, de ettől függetlenül nagyon sajnálom ami a kutyuddal történt. :( És abszolút átérzem a veszteséged. Én két hónapja veszítettem el a házikedvencem, igaz nem kutya volt, de családtag, a barátom, mintha a gyermekem lett volna, és a mai napig nem hevertem ki. Nem is fogom soha. :(

Rendszámot nem jegyezted meg? Vagy térfigyelő kamera esetleg, más tanú? Valamit csak lehet tenni!

Az állatok sokkal jobbak, mint az emberek! A nyomukba sem érünk! Ők tudnak csak igazán önzetlenül szeretni, és örülni! A mai napig kong a lakás, bárhová nézek, őt látom, hogy ott mit csinált, hol feküdt, amikor hazamentem, hol rosszalkodott és mivel. :(

Pótolhatatlan az ilyen, na! :( :(
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.07. 07:45:04
  • Ulthane
    Biztosan nem. Ahhoz, hogy megvegyél valamit, legalább négyszer annak tudatában kell klikkelned, elég suttyó-biztosra van a rendszer megcsinálva.

Megpróbálhatod, de el fognak utasítani.
  • Ulthane
    Jelentem, Cleric Beast fűbe harapott. Tíz percre rá már Father Gascoigne-nál tartottam, aki persze kicsinált, annak viszont örültem, hogy az életereje közel felét sikerült elsőre lefejteni róla. Na ma meste megmutatom neki, milyen is a magyar virtus.
  • darkSectorxxx #31798
    Csak a legjobbakat kívánhatom. :)

Én egyszer azzal szívtam hogy mikor nincs zseton veszel valamit pl 1500 alatt akkor kiírja hogy bla-bla-bla bla 400ft-os játéknál 1500-400=1100, csak mivel figyelmetlen voltam azt hittem ez valami extra pénz, azt közbe csak jelzi hogy a legkisebb levonandó összeg 1500ft a kártyák esetében amiből marad ugye lové....basszameg! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 21:23:37
  • Moby
    új SKU hírhez:
    asszem azt is tudjuk már mekkora lesz a ps4 slim, csak valszeg még gecisok ház meg táp le van gyártva a régihez:

Elég viccesen fest ebben a házban.