5939
-
#1094 Kibebaszott playstation van a színvonalon, sony pénzeli őket, nem kis összeggel. pc meg xbox igen csak a playstation mögött marad! Sony magához is nyúlna ha ugyan annyit nyújtana a PS kliens mint a PC-s és a boxos. -
#1093 felkerült Steam-re a játék, de nem ír Magyar nyelvet
a videokártyám még a minimumhoz se elég :D -
Evoluti0N #1092 Ez most nem értem. -
#1091 ? -
#1090 Megint csak a sony van a színvonalon... Miért is rosszak a előre megérzett érzéseim?... -
#1089 -
Töltőképernyők nélkül élvezhetjük majd a Watch Dogs kampányát -
#1087 Remélem, még aktuális az is hogy magyar felirattal jelenik majd meg a játék. :) -
Gary #1086 Addig is míg kirakják:
-
#1085 pláne ha kiderülne, hogy PC-n úgy néz ki, mint az E3 videóban, ps4-en meg ilyen megosztó a grafikája.. hát nem lenne egy túl jó reklám a sony-nak.... -
#1084 Sonyval van megállapodásuk. Nem véletlen csak ps4 gameplay van. -
Evoluti0N #1083 Ráadásul jön exkluzív tartalom hozzá PS3-ra és 4-re. Szóval igen valószínű, hogy a Sony pénzeli őket. -
TomStorm #1082 Azért kösz az infot,legalább tudjuk mi a pálya -
TomStorm #1081 Ja értem.Úgy látszik Pc-re nem,hogy Demo de még gameplay video se lesz?!-.-
Lehet csak a Sony pénzeli őket mivel X1 sincs sehol:)
-
#1080 Neogaf fórum. Leszedték azóta a videót és kirakják PS4 néven majd. -
TomStorm #1079 Mi az a gaf?
Nagyon hírbe se látom sehol ezt a videot -
#1078 PS4 ez is gafon írták, nem pcs -
Skyline #1077 A bf4 egy fps, jóval kisebb mappokon, ugyanakkor számtalan dologban jóval gyengébb látvány mellett (pl vízeffektus).. -
Skyline #1076 Még szénné modolva is statikus minden, az autó nagyon szép minden más meg totál középszerű, a fények, tükröződések animációk sehol sincsenek, és pár ház textúrán kívül amik screenshotokon jól mutatnak messziről az autóval együtt kábé ki is merült a tudás.. -
Skyline #1075 Lol ne röhögtess....:D -
TomStorm #1074 Ez nagyon ott van.Ilyet is vártam PC-re.Na már csak májusig kell kibírni:D -
#1073 na azért az alapon közel sem szebb, de még ettől a látványtól is messze van.
Modokkal persze más, de azt ne hasonlítsuk hozzá. Nyilván ha lesz olyan szintű rajongó tábora a WD-nak is mint a GTA-nak, ügyes modderek itt is majd gyártanak eyecandy cuccokat. :) -
#1072 Amik nagyon gázul festenek szerintem, azok a karakterek.
De ok nyilván, ha minden karakternek az utolsó centiig ki lenne dolgozva még az arcmimikája is, akkor kisebb tömeg esetén asszem leégne a gép :)
Az atmoszféra fogjuk rá rendben lesz, a látványvilág meg a video alapján elmegy szint.
Nincs ezzel baj egyébként hogy nem veszi fel a bf4-el a versenyt grafika téren, csak akkor ne hazudjanak, és senki nem vár csodát. -
RYO21 #1071 GTA IV -
Skyline #1070 Lol, sok sikert mutass szebbet pc-n sandboxból...:) -
#1069 Mar megint az ertelem nelkuli frocsi...
Grat -
Hellsing47 #1068 hát azért nagyon nem az a szint, de tény hogy nem úgy néz ki ahogy kéne..
bár nekem még így is tetszik -
RYO21 #1067 Remélem a minimális rendszerigény egy 2 GHz-es dual core, 2GB RAM és Nvidia 8600GT lesz, mert ez kb az a szint. -
#1066 PC tech demó. Sajnos a németet csak töröm, pár dolgot azért megértettem. 1080p
-
TomStorm #1065 De az is:) -
#1064 Trevor nem szivott be? :D -
TomStorm #1063 Az Michael volt:) -
#1062 Biztos beszívott mint Trevor :) -
TomStorm #1061 Mint GTA5 minigame:)ott is kijátszottam mindet -
#1060 AR minigamek azok, amik a telefonról betölthetőek. -
#1059 Sci-fi elemek nem jelenti azt, hogy komolytalan marháskodás, meg lehet azt jól is csinálni.
Első egyébként valami VR-nek néz ki, második meg hallucinációnak. -
drago14 #1058 Saints Row-ba még elfogadható, de itt már eléggé érdekes. -
#1057 Valami free roamot írtak. Szóval nem lesz értelmes multi. -
#1056 Szerintem (és sajnos) valami Saint Row féle agyament ökör faszbaromság ami ide kurvára nem kéne! -
Inquisitor #1055 Gondolom ez úgy megy, hogy van egy halom profi grafikus, megcsinálják a várost, a járgányokat, meg a lakosokat fotó-realisztikusra. Kidolgozzák a belüket ...
Utána szól nekik a projekt vezető, hogy srácok ez gyönyörű, meg tök jó, meg minden, de csak a textúra könyvtár 800GB héló! És akkor elkezdenek gyomlálni, felbontást csökkenteni, stb. Mert az egy dolog mennyi fér egy BD lemezre, az meg egy másik, hogy a PC user is felgyújtja a stúdiót, ha külön vinyót kell venni a játékhoz. Ezért nyomják sokan a procedurális pálya és textúra leképezéseket.