5939
-
TomStorm #1134 Lényeg akkor,hogy mindenki i7-et,8gb ramot meg high end VGA-t vegyen.Hát gratulálok ez ám a jó felfogás.Véletlenül se optimalizálni a játékot a jövőben se.
Hát én meg kurvára azt mondom,hogy el van túlozva ez a gépigény akkor is.. -
#1133 pedig igaza van.... nem értem mit sirnak egyesek... az 560, 570 se mai kártya már (570-m van ) , akinek meg ennél is rosszabb van az ne a játékot/ fejlesztőket hibáztassa.. -
#1132 -
http://www.cheats.co/blog/wp-content/uploads/2014/04/Watch-Dogs-Inventory.jpg -
#1130 skyline pls! -
Skyline #1129 Nem igazán értem egyesek gépigény rinyáját...:)
Gtx 460? Lassan alsókategóriás kártya... Gtx 560? Lassan a középkategória legeslegaljára kerül...
Méghogy egy 560ti ezidáig mindent elvitt 1080P high-ba persze...szaggatva.:)
Gyakorlatilag már ott tartunk hogy a legtöbb játékban 1080p high beállításhoz értelmes legalább 40 fps-t nyerjünk, egy Gtx 660 kell a gépbe...
Bőven jól van belőve ez a gépigény. -
#1128 a sok gépguru -
#1127 Ez így van, de ha beírják, hogy "8 threads", akkor az egysugarú játékosok többsége jön azzal, hogy "threads? My processor doesn't have threads". :) -
#1126 van 60 magos is :D -
simonl #1125 ok, akkor úgy látom egyről beszélünk:)
-
simonl #1124 Bocsi, hogy rugózok a témán, de valószínűleg csak elírás lehet, talán a 8 szálon működő processzorokra utalnak. -
#1123 8 magot nem úgy kell érteni, hogy nyolc mag, hanem van olyan 4magos, aminek van 4 virtuális magja vagy mi a faszom. Tudjátok mire gondolok. -
#1122 Xeon-ok közt van, több is mint 8.
Egyébként meg az egész csak nyelvtan, a többség úgy érti meg, ha simán magot írsz. :) -
RYO21 #1121 HT-vel van. -
simonl #1120 Egy 250e forintos i7 3970X Extreme Edition is csak 6 magos. -
simonl #1119 Kérdezem naívan: van egyáltalán 8 magos intel proci?
-
#1118 A steamen is így írták az okosok. :) -
simonl #1117 Nagy tisztelettel, de nem írtál félre valamit azzal a nyolc maggal?? -
RYO21 #1116 Oké, de ezzel az ajánlott konfiggal semmi sem fog futni 4K-ban. -
#1115 Srácok, arra is gondoljatok, hogy a játék támogatja a 4K felbontást, tehát az ajánlott gépigényt úgy kellett összehozniuk, hogy ebbe beleférjen ez a tény is...
Természetes, hogy ilyenkor felé lőnek az átlagnak. Nem kell befosni.
Az ajánlott konfig azt prezentálja, hogy a készítők egy ilyen cuccon TUTI BIZTOSRA GARANTÁLJÁK, hogy 4K-ban is olyan reccenésmentes és sima lesz a játék, mint Magdi anyus nagyanyjának bőre a Dove ránctalanító-krém reklámban.
... -
RYO21 #1114 Nekem van egy olyan, bár eléggé esélytelen elméletem, hogy PC-n tényleg úgy fog kinézni ahogy az első videók, és azért ilyen magas a gépigénye. -
TomStorm #1113 Egyetértek.Nevetséges az egész.Ilyen gépigényt basszus mintha már 2020-at írnánk.
WD minimum gépigénye bőven viszi az eddig kiadott összes játékot Full HD-ben high beállítások mellett és ha itt tényleg csak döcögni fog ilyen masinán akkor sokan bemutatnak majd nekik.
Nem is értem mi a tervük ezzel.Bár a franc tudja lehet sokan elkezdenek új Pc-t vásárolgatni és ez mögött a hardver gyártók állhatnak.
Borzasztó mi megy a játék körül"vegyünk Ps4-et vagy high end Pc-t".
Nekem van jó gépem de most mondom mindenkinek azon is ugyanolyan szar lesz(ha úgy lesz) mint bármelyik másikon.Én ebbe biztos vagyok.
Ezt a játékot mindenki torrentezni fogja abban is biztos vagyok,hát csak gratulálni tudok nekik:D
De még mindig érhet meglepetés minket mert tényleg ami ez a játék körül megy... -
gilaba #1112 Na puff ezzel sem játszom. Igaz vidia Geforce GTX 460 kártyám van de csak 768MB Video RAMMAL. -
#1111 -
#1110 Amióta a WATCH DOGS AZT MONDJA VÁGOD Csótány!!!!!! -
TomDantes #1109 Hanyadszor van már hivatalos gépigény? És hanyadszor lepődik meg rajta mindenki? Miközben ugyanaz mint eddig?
És mi ez a baromság:Processzor: Nyolc mag - Intel Core i7-3770
Az i7 3770 mióta 8 magos? -
#1108 ja, én se hiszem, hogy a 560 gti az ajánlott, ettől biztos izmosabb kell :) -
#1107 Nálam:
RAM: OK
Videokártya: pont AMD Radeon HD 7850-em van, 2 gigával!
Proci: kicsit ludas,6 magosom van. -
RYO21 #1106 ez egy vicc -
#1105 Megérkezett a hivatalos Watch Dogs gépigény
A Watch Dogs előrendelhető Steamen, megannyi találgatás és fals információ után végre hivatalos gépigényről beszélhetünk - a malacperselyek nincsenek biztonságban.
Minimum:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bites változata)
Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM: 6 GB RAM
Videokártya: DirectX 11-es videokártya 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
DirectX: Version 11
Merevlemez: 25 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, legfrissebb driverek
Ajánlott:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bites változata)
Processzor: Nyolc mag - Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
RAM: 8 GB RAM
Videokártya: DirectX 11-es videokártya 2 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
DirectX: Version 11
Merevlemez: 25 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, legfrissebb driverek
-
Gary #1104 +1 PC-s alternatíva (BreakTrough DLC pack, magyar felirattal ígérve):
konzolokszervize.hu -
Skyline #1103 " a konzolnak olyan hardvere van ami vetekszik jelenleg egy 400.000ft asztali PCvel"
Ez gondolom valami vicc akart lenni...:)
//Gameshop szerint is felirattal jön én onnan rendeltem. -
#1102 A CD galaxis mondja a magyar feliratot, a 576 nem...
Érdekes módon CD galaxisban Watch Dogs Special Edition van, az 576-ban pedig csak
Watch Dogs Special Day-1 Edition van! Ez a kettő télleg két különböző kiadás!? CDG írja hogy SE-hez Tripla DLC csomag jár az előrendelőknek, 576 pedig nem említ! Day-1 E.-hoz csak 2 letöltési tartalom érhető el! Afene, lehet h vissza kéne vonnom 576-tól rendelést és CDG-hoz fel venni!
CD Galaxis 576 -
#1101 Nagyon mérges leszek hogyha nem lesz Magyar nyelv mert a magyarítás készítőknek akkor 3-4 év kell mire lefordítják. -
#1100 Miért PCn lesz a legszebb, a konzolnak olyan hardvere van ami vetekszik jelenleg egy 400.000ft asztali PCvel... Nem értem.
30 fps korlát, lol. Xone 960p?? XDDDD annyit mondok h GG! -
Skyline #1099 ///Nagyon remélem hogy a magyar felirat továbbra is fennáll....Így rendeltem elő... -
Skyline #1098 Pshype ide vagy oda bár a Bone-nál erősebb, az sem veszi fel a versenyt egy erősebb pc-vel, egy 150-180k-s középkategória közelében mozog, ennyi nem több...
Nem igazán kell tartani attól hogy multiplatform cím nem lesz szebb pc-n... Minden szebb, ha a sony exkluzívok jönnének pc-re azok is szebbek lennének...
-
TomStorm #1097 Egyébként nekem se tetszik ez a túlzott PS hype.Nem tudom mennyi összeg mehetett ebből fejlesztésre.Ha már a legelejétől fogva tudták,hogy lesz next.gen-re és tényleg erre ment a pénz akkor rendben van mert a játék javát szolgálta de ha itt a végén szimplán marketing az egész akkor az már más.
Mondjuk Microsoft meg kb leszarja mi megy a játékpiacon ahogy látom mostanában,ez se jobb:DD
Itt vagyunk 1.5 hónap és semmi Pc-s info. -
#1096 Ez kb olyan mint a megjelenési dátum, pár héttel előtte eltolják fél évvel! :) -
#1095 Pc-n lesz a legszebb már megugattak nem egyszer!
Jelen állás szerint:
PS4 1080p/30 fps
Xbox One 960p/30 fps
PC-s pedig akár 4K-ban és változó framerate-tel fut majd!