5939
-
drago14 #1174 Elérhető: 27 május 2014
A játék feloldásáig körülbelül 1 hónap, 2 hét, 4 nap és 13 óra van hátra. -
#1173 csinálj jobbat és húzz el innen -
xido #1172 én inkább a főhős mozgásán röhögök még mindig...kicsit fura billegős szögletes számomra,főleg minden más mellett... -
#1171 Meg az elején az a furgonos rész mekkora ratyi már se a pocsolya vize nem verődik fel sem nem lesz hullámos fodros hogy belement a jármű!
Mondom is vissza a pi**csába a CE-t ,hát hülyének néznek ezek engem! -
#1170 GTA V-ben a vizes flip flopod is nyomot hagy :) -
#1169 AC-ből kiindulva márpedig ilyen küldetések sokasága várható. -
drago14 #1168 Nekem bejön az alap hackelgetős dolog, csak ne minden NPC-nél ugyanazt kelljen megcsinálni. Legyen a sztorija jó hosszú, de akkor ne az fogadjon AC módra hogy hackeld azt, kövesd azt, öld meg azt féle küldetések sorakoznak. Ha nem lesz unalmas, akkor nálam az év játéka lesz egyenlőre (nekem legalábbis). -
#1167 Na igen, én valamiért attól tartok, hogy 3-4 óra után unalomba fog fulladni az egész. -
#1166 Csak akkor néz ki jól ha vizes minden. Amúgy meg egyből feltűnt, hogy a homokba nem látszódott meg a lábnyomuk, csak hogy belekössek. :) -
drago14 #1165 De azért a játékélmény is legyen meg! -
RYO21 #1164 Na végre úgy néz ki ahogy kell. -
#1163 Titan X kell hozzá x) -
TomStorm #1162 Nvidia Power!Hell yeah
Látvánnyal PC-n nem lesz gondom úgy látom csak bírja maxot a 760-am:) -
#1161 Hát úgy fest megint PC-n lesz a legszebb, kérdés milyen erőmű kell majd neki. -
#1160 Kíváncsi leszek hogy hogyan fog nálam futni. -
bendáj17 #1159 Frankón nézz ki várom jó lesz :D -
drago14 #1158 Előzőt törölni: -
drago14 #1157 Na akkor hogy is néz ki PC-n?
-
drago14 #1156 Sg.hu-t vegyétek ki előle! -
drago14 #1155 Watch Dogs - csiszolgatással telt az extra idő -
#1154 A gunshopos rész, mint a filmekben. :D Hatalmas! :D -
#1153 Nincs ezzel semmi gond. A kéményen át mondjuk nem lehet közlekedni ... :) -
drago14 #1152 Régi, de aki még nem látta: -
#1151 Watch Dogs: Season Pass részletek -
TomStorm #1150 Én is olvastam de nem tudom elhinni.Még azt se lehet mondani,hogy AC copy/paste mert ott is igaz magától cselekszik ugye DE lehet ugrani is -
#1149 10 dolog amit nem tudtál a watch dogsról
5. A játékban nem lehet ugrani, mivel Aiden automatikusan ugrik, ha a helyzet úgy kívánja. -
#1148 [URL=http://www.gamestar.hu/watch-dogs-erdekesseg-lista-podcast.htmlWatch Dogs - 10 dolog, amit eddig nem tudtál.[/URL]
5. A játékban nem lehet ugrani, mivel Aiden automatikusan ugrik, ha a helyzet úgy kívánja. -
#1147 van -
#1146 Körülbelül 1 hónap, 3 hét, 1 nap és 5 óra van hátra. Most akkor van benne magyar nyelv? -
Skyline #1145 Azzal a konfiggal nyugodt lehetsz el fog menni jobban mint ps4-en, felesleges az aggódás, a ps4 kábé egy gtx 660-al felszerelt géppel egyenlő a Bone alatta... -
#1144 hahaha.. nyomi... akkor meg mit idegsekedsz? Ki nem szarja le az ismerőseidet, nem a te gondod, aki meg szart vett az magára vessen. -
TomStorm #1143 Ne ugrálj bazm+ nem miattam írom hanem ismerősök miatt meg akinek eladtam nemrég egy gépet és most tőlem kérdezgeti,hogy menni fog e a WD.Nekem gtx 760+i7 van te nyomi én mindig ébren vagyok azzal te nyugodt lehetsz.. -
#1142 az egy fekete lyuk :D -
#1141 560 ti-t a battefield 3 kijövetelekor vettem és már akkor sem volt csúcskategória -
#1140 DE ha igazán ott akarsz maradni, akkor egy Wii-t. -
#1139 Az 560ti 3 éves kártya... ébredj már fel ember, ha a múltban akarsz maradni akkor vegyél PS3-at vagy XBoX-ot. -
#1138 7850-el 4k-ba? Sok sikert hozzá... -
Skyline #1137 Hagyjuk már....Egy 150k-s pc-n minden multiplatform szebben fut mint ps4-en.
Jól járt aki megvette? Miért? Van rá 2-3 említhető exkluzív...Ennyi..A multiplatform címek kívétel nélkül pc-n szebbek/jobban futnak...
Fröcsögöd a baromságokat, melyik része highend a gépigénynek?:)
Az alsókategóriás 460-as? Az 560?? Meg mi neked a "drága pc".... 150 egy olyan gépért ami jobbat mutat mint egy ps4..Nos ez nem drága a ps4 árcetlije mellett....
Ajánlott a gtx 560 ami régesrég kúszik az alsókategória felé... Ráadásul mindez úgy hogy a játék gyakorlatilag az egyik legszebb városos sandbox címnek néz ki (nem a Gta 4 szénnémodolva sem hozza a látott szintet)... -
#1136 Tán GTX 780-at, vagy TITAN-t írnak?
Ajánlott a közel négy éves középkategóriás kártya, a szemetek. -
TomStorm #1135 A PS4-esek járnak a legjobban.Az volt az okos húzás aki már megvette.
Én meg megint beruháztam egy drága PC-be de ha nem fog rendesen futni WD akkor nagyon ideges leszek..