49
Új 2d-s kukackaland
-
#49 Ingyenes hétvége a steam-en!
-
Nirz #48 multiba majdnem mindenki rage quitot nyom ha vmi nem úgy alakul érdekes és ez megy ugye rankedbe el sem tudom akkor képzelni rankeden kivül mennyire gyakori lehet -
#47 ah so.. akkor félreértettem -
#46 Büntipont lesz ebből.. -
johny85 #45 az,a többit végégtoltam mind.
de most inkább weblapokat fejlesztek:
http://vicckategoria.hu/
Lájkoljkátok le ha gondoljátok!!!!! -
#44 A fegyverboltról kérdezett szerintem. Az aranyérmek kukacvásárlásra valók, az más. Aztán a fene tudja. -
#43 Hihetetlen komplikált játék ez a Worms, mi? :) -
#42 hát..kampányban leginkább kapsz egy rakat fegyvert, és ki kell nyírni az ellenfeleket, míg a puzzle-nél általában valami trükkös megoldással lehet kinyírni a pályán lévő kukucokat
mindkettő a single rész alatt van -
johny85 #41 a kampány és a puzzle között mi a külömbség?
Vagy mint értesz kampány alatt?
Én singlebe tolom de már nem birok velük túl sokan vannak lol -
#40 érmét kapsz a kampányért és a puzzle-okért
deathmatch-be be lehet állítani, hogy milyen gyakorisággal szórja, viszont mikor ketten toltuk egy gépen egymás ellen, akkor nem számolta be őket a többihez
-
#39 Multiban mindig esik, ha nem classic módot játszol. A single hadjáratban nem tudom, azzal nem játszottam még. -
johny85 #38 nekem se fegyver se pénz nem esik!!
Be kéne állítani? -
#37 Esik az égből, mint a fegyverek. -
johny85 #36 pénzt felvenni honnan? -
#35 A narrátort át lehet ugrani, space a te billentyűd. Nyomkodtam mindent bakker, mire kiderült... -
#34 nyah, jáccogattam picit a játékkal.. így első ránézésre vegyesek az érzéseim..
+ kukucok "sérülnek", monokli, tapasz, kiesett fogak, stb..
+ pályák háttere vicces
+ 4 kukuctípus, bár így elsőre a scout tűnik az überhatékonynak a mozgékonysága miatt, míg a melák lomhasága miatt nem túl nyerő
+ víz és egyéb új interaktív tereptárgyak
+ szamár most már nem utlimate killing weapon, ha rosszul pattan, a feladó is megszívhatja
- menürendszer, ennél jobban átláthatóbb is volt már az elődök között
- hot seat módhoz nem jöttem rá, miképp lehet másik csapatot készíteni, saját kinézettel, csak a meglévőt engedi klónozni.. vagy ha lehet is, nekem nem volt elég egyértelmű
- narrátor a kampány módban... végig kell várni, ahogy a sz@rabbnál sz@rabb poénokkal traktál, a legszívesebben fejbe lőném
szóval nem rossz, de lehetne sokkal jobb is
-
#33 Fel kell venned pénzt hogy tudj vásárolni a shop-ból. A 4 kukac 10 ellen meg.. gondolom single hadjáratot csinálod. Az nem nehéz. -
johny85 #32 4 kukac 10 ellen hogy a rákba van ez?
Shopot mért nem lehet használni? -
#31 T17-et ismerve lesz még vagy egy tucat javítás és két tucat DLC:) Amiatt nem aggódom, hogy így marad. -
#30 lesz update? -
#29 Ismert hiba, javítani fogják. -
#28 van benne, de szürke és nem lehet feloldalni.. legalábbis én nem tudtam.. -
#27 Mintha én láttam volna benne olyan opciót. -
#26 Anti analízinget miért nem tudok állítani? -
#25 Reloaded-hoz is csak egy későbbi patch keretében jött a soundbank, lehet itt is így lesz, nem fért bele az időbe. -
#24 Csak angol van. Elég gáz. -
#23 Én játszom. Nem láttam benne nyelvet, csak stílusokat. -
#22 valaki játszik vele?
be lehet állítani,hogy magyarul beszéljenek a kukacok?:D -
#21 -
#20 -
#19 Októberben debütál a Worms: Revolution -
#18 -
#17 -
#16 -
#15 Mint a harci gáz. Körönként veszi le az életét, ha nem jön ki belőle. -
#14 Mármint amivel megtölti a kis mélyedést és megfullasztja a kukacot? Az én sem tudom mire lesz jó... :D -
#13 ahogy elnézem, a szamár még brutálisabb lesz, mint eddig... de mi a rák az a víz-szerűség? én nem figyeltem eléggé, vagy nem derül ki a haszna? gondolom nem lehet benne lőni, ki kell menni belőle, vagy beleragad a kukuc, ha nem szerel fel lefolyót, mint a videóban? -
#12 Új videó!
-
#11 Jéé ezzel már én is játszottam porrá aláztak!
Ami az új motort illeti,csak megjegyeztem hogy tudja az is akinek nagyon fontos pl a grafikabu..kkkhhhmm,tudod na kiknek!! -
Pio #10 Mi Hedge Warsoztunk haverokkal egyszer és konszenzussal úgy neveztük el a játékot, hogy "ez az, ami pont olyan, mint a worms, csak sokkal szarabb". :D
A viszonyítási alap mondjuk nem a realoaded volt, hanem inkább az armageddon/world party, azokkal játszottunk sokat.